titta på en film pervers (2018) full film!

Vill du se en ovanlig demon? Kom igen, titta på filmen Sesat: Who Has Left, Don't be Called Again (2018) här! (Hel film).

Filmer med skräckgenren kan alltid göra många människor nyfikna på berättelser och visuella skildringar.

Uppliva en rad skräckfilmer som visas i indonesiska biografer, filmer Kättare: De som har kvar ringer inte igen erbjuder inte bara en läskig historia utan också ett moraliskt budskap i den.

Dessutom är spöket i filmen inte heller den som vanligtvis förekommer i andra skräckfilmer så att det räcker för att göra publiken nyfiken.

Tja, för dig som vill vara intresserad av att titta på den här indonesiska skräckfilmen, är det bättre om du först tittar på följande sammanfattning.

Synopsis av filmen kättare: De som har lämnat ska inte kallas igen

Med en genre som är populär bland många människor, berättar filmen Sesat historien om en familj som tvingas flytta till en avlägsen by långt från staden.

Amara (Laura Theux), Hennes yngre syster (Rebecca Klopper)och Hans mamma (Venny Cornellya) bodde i byn med sin farfar efter att hans far dog.

Amara kände dock att det var något fel med byn efter att ha upptäckt att majoriteten av befolkningen var äldre.

Inte bara det, även när solen gick ned, gick alla byborna samtidigt ut ur huset och bar offer medan de skandade fruktansvärda besvärjelser.

Undersök det, tydligen finns det i byn en helig brunn som bebos av en demon som heter Beremanyan som sägs kunna bevilja alla förfrågningar.

Amara, som fortfarande var höljd av sorg, ville äntligen chatta med sin avlidne far för sista gången genom ritualen att kalla Beremanyan.

Emellertid började problem uppstå när Amara insåg att Beremanyan inte beviljade förfrågningar utan skadade istället de människor hon älskade.

Kätterska filmer Intressanta fakta: The Gone Should Not Be Called Again

De intressanta fakta bakom filmens produktionsprocess, särskilt skräck, är alltid intressanta att fördjupa sig i.

Tja, för de av er som är nyfikna på intressanta fakta från filmen Sesat, här ger Jaka några av dem.

  • Skådespelaren Rian (Endy Arfian) som också har spelat i skräckfilmen Pengabdi Setan medger att filmen Sesat är den film som gör honom mest trött eftersom den har mycket att göra med fysikalitet.

  • Inte bara är det svårt i karaktärsbyggnadsprocessen, Beremanyan-rollens ansikten måste också täckas med smink i hela sju timmar innan de spelar scenen.

  • Det ser ut som en tjej med långt hår utan kropp i videotrailern för filmen Sesat.

  • Förutom Laura Theux spelar den här filmen också ett antal populära indonesiska artister som Endy Arfian, Vonny Cornellya, Jajang C Noor och många fler.

Titta på en kättare film: de som har avgått bör inte kallas igen (2018)

InformationKättersk
Recensioner (Antal granskare)6.8 (44)
Varaktighet1 timme och 30 minuter
GenreSkräck
Utgivningsdatum23 augusti 2018
DirektörSammaria Simanjuntak
SpelareLaura Theux


Vonny Cornellya

Tja, för er som är nyfikna på hela filmen kan du se filmen Sesat: The Gone Are Not Called Again nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Titta på förvrängda filmer: De som har kvar ringer inte igen (2018) <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om den indonesiska skräckfilmen med titeln Sesat: Who Has Gone, Don't be Called Again, gäng.

Vilka andra intressanta filmer vill du titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found