ett enkelt sätt att skapa bild- och fotovattenmärken på Android

En vattenstämpel kan vara ett tecken på att ett foto eller en bild är upphovsrättsskyddat. För att göra det säkrare när det delas på sociala medier, här är ett enkelt sätt att vattenmärka bilder och foton på Android.

På ett fotografi, vattenstämpel eller en vattenstämpel är ett tecken om fotot ägs och måste ha tillstånd om du vill använda det. Med vattenstämpel du behöver inte tveka att dela det på sociala medier.

Istället för att använda en PC eller bärbar dator, skapa och lägg till vattenstämpel bilder och foton kan nu göras enkelt på en smartphone. Här berättar ApkVenue hur du enkelt gör det vattenstämpelbilder och foton på Android.

  • 10 foton av de verkliga händelserna bakom coola foton
  • 5 av de bästa samtida fotoredigeringsprogrammen som du MÅSTE använda!
  • 15 roliga bilder när du kopierar foton av Instagram-artister

Enkla sätt att skapa bild- och fotovattenmärken på Android

  • Första gången måste du ladda ner programmet Lägg till vattenstämpelfri tillgänglig på Google Play Butik gratis.
Foto- och bildappar AndroidVilla LADDA NER
  • Lägg sedan till ett foto med knacka ** + ** -ikonen och välj ** Ladda bild ** för att välja en bild. Hitta ett foto eller en bild i rätt katalog senare knacka ** OK **.
  • Då kan du ställa in vattenstämpel vad du vill göra, från att skriva till bilder. Glöm inte att justera tjockleken, storleken, rotationen och positionen på vattenstämpel genom att sätta på den skjutreglage.
  • Sista knacka ** Skicka ** -ikonen och välj en katalog för att spara fotot. Tryck på tecknet checklista längst ned på skärmen för att starta tilläggsprocessen vattenstämpel.
  • Automatiskt foton eller bilder som har tilldelats vattenstämpel har sparats och du kan nu dela den på sociala medier.

Så det är ett enkelt sätt att göra vattenstämpel bilder och foton på Android. Tveka inte längre att dela dina bilder på sociala medier. Garanterad att vara mer träffar Okej! Vad tror du? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Foto eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found