hur man spelar spelet Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 på Android

Inte HOAX! För dig som älskar Naruto-spel kan du nu spela ett av de bästa spelen på din Android-telefon. Detta är nedladdnings- och installationsguiden.

Som en av de bästa anime genom tiderna har naturligtvis Naruto många spel som du kan spela i olika plattform.

Ett av de mest populära Naruto-spelen är Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Detta spel kan spelas på PC, Playstation 4och Xbox ett.

Det betyder att de som bara har en Android-telefon och inte har en dator inte kan spela, eller hur?

Naturligtvis kan du, gänget, eller hur, ApkVenue har alltid en lösning för dig!

Spel Naruto Shipudden: Ultimate Ninja Storm 4

Om du har spelat andra Naruto-spel tidigare måste du ha gissat de spel som utvecklats av CyberConnect2 vilken genre är det här.

Japp, spel Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 ingår också spel stridande 3D där vi flyttar våra favoritkaraktärer som Naruto, Sasuke, Kakashi, till Madara Uchiha.

Själva berättelsen börjar i mitten av det fjärde ninjavärldskriget mellan Shinobi Alliance mot Obito och Madara Uchiha som håller på att vakna juubi alias det tio-svansade monsteret.

Vart går spelets historia? Fram till sista striden mellan Naruto Uzumaki och Sasuke Uchiha. Har du föreställt dig det roliga, eller hur?

För de av er som verkligen vill spela det här Naruto-spelet, kolla bara hur man spelar det på Android nedan!

Hur man installerar spelet Naruto Shippuden: Ninja Storm 4 på Android

Fotokälla: IMGMR

I teorin är det faktiskt omöjligt att installera Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-spelet på Android. Anledningen är på grund av smartphoneens otillräckliga kapacitet.

Men i samhället visar det sig att det finns spel Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact PSP-version modifierad på ett sådant sätt som PS4-versionen av Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

Är du nyfiken på modifieringen? Låt oss bara titta på videon nedan!

Steg för att installera Naruto Ninja Storm 4 på Android

Hur är det inte mindre coolt, är det inte PS4-versionen? Om du är intresserad av att installera den på din Android-smartphone, följ stegen nedan!

Steg 1 - Ladda ner PPSSPP-applikationen och spelet

Vänta, det är spelet på PSP, hur spelar du det på mobiltelefonen? Lugna, gäng, det finns redan en PSP-emulatorapplikation PPSSPP.

Med den här applikationen kan du spela dina favorit PSP-spel utan att behöva ha en PSP-konsol. För den fullständiga listan över spel kan du kolla via den här länken!

För att spela det här spelet måste du ladda ner ett program som heter PPSSPP och ISO Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Mod först. Du kan ladda ner den via länken nedan.

Ladda ner: PPSSPP Senaste version

Ladda ner: ISO Naruto Ninja Storm 4 Mod

Henrik Rydgard Simuleringsspel LADDA NER

Steg 2 - Öppna PPSSPP-applikationen

Öppna applikationen PPSSPP som du har installerat tidigare, leta sedan efter filen ISO Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Mod. Välj och spela sedan. Gjort.

Steg 3 - Klar

För att övertyga dig mer kan du se här skärmdumpar spelet som ApkVenue har försökt spela. Njut av att spela!

Faktum är att vad ApkVenue sa till mig att detta inte var ett spel Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 originalet, men är en modifiering av ett annat Naruto-spel.

Men ja, det är inte dåligt, eller hur? Dessutom är modifieringsresultaten bra och liknar det ursprungliga spelet. Detta är lämpligt för dig som inte har en PS4, Xbox One och PC.

Ha ett bra försök!