7 bästa avancerade NVIDIA GEFORCE-spel-VGA till priset av 2 miljoner

Om du är en riktig spelare är det klart att du definitivt kommer att ha något som heter PC-spel. För att komplettera storheten med den här enheten behöver du nu en VGA som stöder spel och naturligtvis till ett lågt pris.

Om du är en riktig spelare är det klart att du definitivt kommer att ha något som heter PC-spel. För att komplettera storheten med den här enheten behöver du nu en VGA som stöder spel och naturligtvis till ett lågt pris.

Det stämmer, billigt VGA-spel med kvalitet high end definitivt ett spel för spelare som vill spela spelet smidigare. Därför kan du läsa den här artikeln så att du kan få en bra referens för att hitta ett grafikkort.

  • 10+ bästa Nvidia GeForce VGA-spelpris på 1 miljon
  • 10 bästa VGA-spel 2016: Femstjärnig kvalitet, gatupriser
  • Vill du köpa VGA Gaming? Observera dessa 8 VIKTIGA SAKER

De 7 bästa avancerade Nvidia GeForce VGA-spelpriserna på 2 miljoner

1. ASUS GTX 1050 Ti 4GB

Fotokälla: Foto: wccftech.com

Med ankomsten av Nvidia GeForce-serien till GTX 1000 har spelarnas värld förändrats. Därför är priset på VGA-samlingen väldigt billigt. ASUS GTX 1050 Ti 4GB Phoenix är en VGA som har fantastisk prestanda till ett pris 2,7 miljoner IDR.

2. ASUS GTX 960 DirectCU II 4 GB 128-bitars DDR5 STRIX

Fotokälla: Foto: techporn.ph

Fortfarande från ASUS har VGA-spel producerat av ASUS visat sig vara bra. Exempel, ASUS GTX 960 DirectCU II 4GB 128Bit DDR5 STRIX som har ett pris IDR 2,9 miljoner Det kan också bulldoza en mängd olika tunga spel och du kan spela bekvämt utan eftersläpning.

3. Digital Alliance GTX 960 Palit Jetstream 2Gb 128Bit DDR5

Fotokälla: Foto: quietpc.com

Förutom ASUS kan du också köpa andra märken om du vill prova VGA till ett pris av 2 miljoner. Digital Alliance GTX 960 Palit Jetstream 2Gb 128Bit DDR5 bli en av VGA-rekommendationerna för dig. Eftersom specifikationerna för detta grafikkort förtjänar tummen upp. Pris? Bara 2,8 miljoner IDR.

4. Galax GTX 950 EXOC 2 GB DDR5

Fotokälla: Foto: tokopedia.com

Förutom spel vill du också prova något galet överklockad? du kan försöka VGA Galax GTX 950 EXOC 2 GB DDR5. Eftersom Exoc eller Extreme Overclock-serien är utformad speciellt för de av er som vågar göra galna saker. Kom ihåg, glöm inte att kontrollera klistra innan OC. Pris IDR 2,2 miljoner.

5. Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB

Fotokälla: Foto: cloudfront.net

Andra coola varumärken pryder också färgerna på grafikkort i spelvärlden som Gigabyte. Ja, en av dess överlägsna produkter heter Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB är ett billigt VGA-spel till ett pris IDR 2,9 miljoner som du kan köpa med besparingar.

6.Gigabyte GTX 950 2GB 128Bit

Fotokälla: Foto: bit-tech.net

VGA för att spela nästa spel är fortfarande från Gigabyte. Gigabyte GTX 950 2 GB 128 bitar kan vara ett grafikkort som håller fast vid ditt PC-spel om du verkligen tänker spela spel utan eftersläpning. Priset är inte heller dyrt, det vill säga 2,8 miljoner IDR.

7. Inno 3D GTX 1060 3 GB kompakt

Fotokälla: Foto: videocardz.com

Om du vill ha en bra GPU och är för billig kan du köpa den Inno 3D GTX 1060 3 GB kompakt med pris 2,8 miljoner IDR endast. För med ett pris av den storleken kan du köpa den senaste generationen GTX med en ganska hög serie. Wow, är du intresserad?

Där är han Billigt VGA-spel kvalitet high end till ett pris av 2 miljoner vilket kan vara din referens. Är du intresserad av ett av dessa grafikkort? Ge ditt svar i kommentarfältet nedan.