hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner

Hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner är inte så svårt som ni föreställer er, gäng! Kolla in hur du använder 1 WA 2 HP till fullo här.

Hur man skapar WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner kan låta omöjligt för vissa, ja, gäng. Med tanke på att WhatsApp bara tillåter användare att logga in med bara ett nummer åt gången enhet.

Faktum är att det ibland finns villkor där det blir mycket mer praktiskt när du loggar in med ett WA-konto på 2 olika mobiltelefoner.

Vad som är irriterande är att även denna metod inte kan luras när man använder WhatsApp MOD-applikationen som förvirrar sina användare ännu mer. Du också?

Men du behöver inte oroa dig! Problemet är den här gången ApkVenue vill berätta några knep för att göra WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner. Kolla in det!

Samling av sätt att använda ett WA-konto på 2 olika mobiltelefoner, det nyaste!

Om du vill göra ansträngning lite större än vanligt, det finns faktiskt "stygga" sätt att lura saker, inklusive hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner.

Använd inte metoden för att duplicera applikationer på mobiltelefoner eller liknande, men du kan göra metoderna som ApkVenue kommer att förklara nedan.

Varför använda ett Whatsapp-nummer på två mobiltelefoner?

Fotokälla: Prisbok

När det gäller de officiella reglerna kan ett Whatsapp-nummer endast användas på en mobiltelefon. Men du kan också använda ett trick för hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner.

Men vad är poängen med att använda denna 2 HP 1 WA?

 • För 2 HP-användare. För de av er som har 2 mobiltelefoner måste det vara komplicerat, om du måste ha två WhatsApp-konton? Så det här tricket kommer att vara mycket användbart så att du kan komma åt 1 WhatsApp på en annan mobiltelefon.

 • Övervaka andras Whatsapp. Tja, om det här är ditt företag är du verkligen besittande. Oavsett om det är din pojkvän, barn, syskon, bröder, föräldrar och andra. Eftersom du kan fortsätta att övervaka andras WhatsApp-chatt via din mobiltelefon.

Så om du inte kan vänta med att veta hur man gör WhatsApp 1-nummer för 2 mobiltelefoner, se förklaringen nedan.

Hur man skapar WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner

Till skillnad från hur man använder 1 HP 2 WA på en gång, vilket är lättare att göra, hur man installerar 2 HP 1 WA är faktiskt mycket svårare att förverkliga, gäng.

Men svårt betyder inte att du inte kan, eller hur? Du kan fortfarande använda 1 konto WA 2 HP genom följande tricks.

1. Hur man installerar 2 HP 1 WA-konto via WhatsApp Web

Förutom att vara tillgänglig via en bärbar dator eller PC, visar sig WhatsApp Web också kunna öppnas via din smartphone-enhet, vare sig det är Android eller iPhone, du vet, gäng.

Så, för de av er som vill veta hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 HP iPhones eller Androidskan du följa stegen från ApkVenue nedan.

Steg 1 - Öppna Google Chrome
 • Det första steget, du öppnar webbläsarprogrammet Google Chrome på en Android-telefon eller en iPhone. Därefter besöker du WhatsApp-webbplatsen (web.whatsapp.com).
Ark Software Technologies LADDA NER Sociala och meddelandeprogram
 • Glöm inte att göra det här aktivera Desktop Site-läge för att kunna fortsätta till stegen för hur man använder nästa 1 WA 2 HP.
Steg 2 - Skanna QR-koden
 • Efter det, med en annan mobiltelefon som du vill använda för att öppna 1 WhatsApp 2 HP, skannar du QR-koden.

 • För hur du skannar det, kan du välja WhatsApp Web-alternativet först på mobiltelefonen.

Steg 3 - Så här installerar du 1 HP 2 WA framgångsrikt
 • Om du har gjort alla stegen ovan kan du använda och komma åt WA 1-nummer på 2 olika mobiltelefoner, gäng.

Hur lätt är det, eller hur? Detta trick görs vanligtvis också av de som vill veta hur man trycker på WA utan att bli fast, du vet!

2. Hur man 1 WA-konto på två olika mobiltelefoner utan WhatsApp Web

Vill du använda ett WA-konto på 2 olika mobiltelefoner utan WhatsApp Web? Du kan! Men villkoret är att du måste installera en tredjepartsapplikation för att göra detta, gäng.

En applikation som kan göra detta är en applikation W Multi Messenger - WA Web, gjord av utvecklaren Ark Software Technologies.

Intressant nog, förutom att kunna göra knep för hur man gör WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner, har denna applikation också en funktion för att ladda ner WhatsApp-status, du vet!

Istället för att vara nyfiken är det bättre att bara titta på det hur man använder 1 ingen WA på 2 mobiltelefoner utan WhatsApp Web följande detaljer.

Steg 1 - Ladda ner W Multi Messenger-applikationen
 • Först laddar du ner W Multi Messenger-appen i Play Store. Eller för att vara mer praktisk kan du ladda ner via länken nedan.

 • Om så är fallet, öppna programmet.

Steg 2 - Välj 'Multi Messenger'
 • Välj sedan ett alternativ på programmets startsida 'Multi Messenger'.

 • Tryck därefter på knappen 'Nästa' tills du hittar knappen 'Börja använda' och tryck på knappen för att starta.

Steg 3 - Skanna QR-koden
 • Nästa du skanna QR-koden som verkar använda en annan mobiltelefon för att kunna följa hur man gör WhatsApp Web 1-nummer för 2 mobiltelefoner.

 • För hur du skannar det, kan du välja WhatsApp Web-alternativet först på mobiltelefonen.

Steg 4 - Klar
 • I detta skede har du framgångsrikt använt en nummer två WA en mobiltelefon, gäng.

Det är över! Det är lätt? Tja, för de av er som letar efter ett sätt att använda WhatsApp 1 nummer 2 HP utan streckkodsskanningtyvärr har Jaka inte hittat ett sätt att göra det.

Men om du menar att leta efter det tricket för att hacka WhatsApp kan du läsa ApkVenues följande artikel: Hur man hackar WhatsApp av Hacker.

VISA ARTIKLAR

Tja, det var två sätt att göra WhatsApp 1 nummer för 2 mobiltelefoner som du kan prova just nu, gäng.

Metoden ovan kan prövas för dig som har två mobiltelefoner och vill att ditt WhatsApp-konto ska vara tillgängligt på båda samtidigt, utan att du behöver skapa ett nytt konto.

Åh ja, om du har ett trick hur man fördubblar WA med samma nummer annat kan du dela i kommentarskolumnen, ja. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita