hur man gör din egen tidning digitalt

Fördelarna med digitala tidskrifter jämfört med tryckta tidskrifter är att de är enklare och lättare att bära. Ännu mer spännande, digitalt har videostöd så att det lägger till läsupplevelsen. JalanTikus kommer att ge tips om hur man skapar en digital tidskrift.

Tidskrifter är tryckta medier som innehåller olika uppgifter som vanligtvis är fulla av bilder och har stilsig. Den snabba utvecklingen av teknik har gjort den tryckta versionen av tidningen mindre populär eftersom människor föredrar digitala tidskrifter på sina prylar.

Fördelarna med digitala tidskrifter jämfört med tryckta tidskrifter är att de är enklare och lättare att bära. Ännu mer spännande, den digitala versionen har videostöd så att den ökar läsupplevelsen. Tja, den här gången kommer JalanTikus att ge tips om hur du gör din egen digitala tidning genom applikationen Steller och Fotocollage.

  • 8 skäl till varför du borde lämna Instagram för Steller
  • TIME Magazines 10 mest inflytelserika prylar i världen
  • Gillar du att läsa Playboy? Nu finns det en ansökan, vet du

Hur man skapar en digital tidskrift

Innan du går vidare till det första steget bör du först ladda ner och installera den applikation som krävs handledning hur man skapar en digital tidskrift den här gången.

Appar Sociala & Meddelanden Mombo Labs, Inc. LADDA NER

Ladda ner fotocollage

Installera båda applikationerna och öppna programmet Fotocollage. Egentligen behöver det inte vara Photo Collage, vi kan använda andra fotoredigeringsprogram, men enligt ApkVenue är det lättare att använda Photo Collage.

RoidApp Foto- och bildappar LADDA NER PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

Gör tidningsomslag genom fotocollage

  • När Photo Collage öppnas, klicka på alternativ Tidskrift.
  • Vänligen välj mall tidningen som ska användas, välj efter smak.
  • Välj sedan det foto som ska användas omslag tidningen senare.
  • Redigera den enligt ditt hjärta. Du kan lägga till text, klistermärken och mer.
  • När du är klar, glöm inte Spara och välj fotoupplösningen. Till Omslag Det är avslutat.

När du är klar med att göra omslag, gör sedan innehållet i tidningen. Innehållet i tidningen är gratis att fylla i. Slå ihop flera bilder till ett med hjälp av programmet Photo Collage genom att välja gräns eller mall som finns.

Nästa publicera till Steller

  • När du är klar, nästa publicera till sociala medier. Här publicerar ApkVenue det via Steller-applikationen. Om du inte har ett, ladda ner det först och registrera dig för ett nytt konto om du inte har ett konto. Om du redan har ett konto, gå direkt logga in och klicka på blyertsdragen blå cirkel att göra berättelse ny.
  • Välj temat och välj fotot som gjordes via programmet Photo Collage, inklusive omslag och innehåll.
  • Fyll i texten med informationen på fotot. Och taraaaa... Den digitala tidningen är redo attpublicera. Vänligen publicera och vänta tills läsarna kommer.

Steller är en fotoapplikation delning nytt vilket nästan liknar Instagram. Men skillnaden är att Steller fokuserar mer på att dela foton med berättelser, vilket gör det mer unikt. Visningen av galleriet är också attraktivt som om vi öppnade en bok. Du kan också lägga till videor som Instagram.

Så det var tipsen för att skapa din egen tidningsversion av JalanTikus. Visst kan du utveckla din egen skapelse för att göra det mer intressant att titta på.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found