hur man registrerar och åker gratis utan kreditkort

UBER-kampanjkod: YOPIKY8UE. Denna UBER-kodkampanj kan användas för att rida Uber utan att betala eller gratis utan att använda ett kreditkort.

Vill du använda UBER gratis utan att betala och utan att använda ett kreditkort? Du kan använda UBER-kampanjkod: YOPIKY8UE detta. Genom Uber-kampanjkod detta får du en gratis UBER upp till 75 tusen.

UBER är en transportservice som använder Android- och iOS-applikationer för att beställa fordon. Om GoJek använder motorcykel använder UBER en privat bil som transportmedel. Även om båda använder bilar är UBER billigare än Taxi eller GrabCar.

  • UBER vs. Taxi, vilken är bättre?
  • Uber öppnar ett kontor i Jakarta och prioriterar passagerarsäkerhet

Hur man registrerar och rider UBER gratis utan kreditkort

I början av lanseringen i Indonesien var UBER-betalningssystemet endast möjligt med kreditkort. Men nu kan användare omedelbart göra betalningar kontanter inget kreditkort.

Hur man registrerar sig för UBER utan kreditkort

För dig som är intresserad av att använda UBER gratis kan du använda följande metod när du registrerar dig.

  • Ladda ner UBER och installera det på Android.

    Produktivitetsappar LADDA NER
  • Öppna applikationen, se till att du har aktiverat GPS på Android. Om du har klickat Registrera att registrera och fylla i uppgifterna korrekt.

  • Innan du väljer en betalningstyp väljer du Rabattkod, och ange uber-kampanjkoden: YOPIKY8UE.

  • Automatiskt får du en gratis UBER-resa upp till 75 000 IDR.

  • Välj en betalningstyp Kontanter om du inte har ett kreditkort.

UBER-kampanjkod för att rida UBER Free

  • Om du redan har registrerat dig och glömt att ange uber-kampanjkoden kan du välja menyn Kampanjer och gå in uber-kampanjkod: YOPIKY8UE.

  • För att se kampanjen kan du välja Betalning ett tecken visas 1 gratis åktur som kan användas för att rida Uber gratis upp till 75 tusen rupier.

Så här registrerar du UBER utan kreditkort och hur du får UBER-kampanjkod för att åka UBER gratis. UBER Rabattkod:YOPIKY8UE Detta kan användas för att rida UBER gratis upp till 75 tusen rupier. Om resan kostar mer än 75 tusen är allt du behöver göra att betala resten.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found