hur man byter bakgrundsbild på en bärbar dator med Windows 7, 8 och 10

Vill du veta hur du byter bakgrundsbild på en Windows 7, 8 och 10 bärbar dator? ApkVenue kommer att dela hur du byter bakgrundsbild på bärbara datorer på de enklaste sätten.

Bakgrund är en av de saker som oftast ändras på olika enheter, inklusive bärbara datorer. Förändra humörtrend eller humör kan vara anledningen till att människor byter bakgrund.

Därför är det mycket viktigt att veta hur man byter tapet på en bärbar dator så att du kan justera tapeten som används med ditt hjärta och så vidare.

Den här gången delar ApkVenue tips om hur du byter bakgrundsbilder för bärbara datorer för HP, ASUS, Acer och andra märken för OS Windows 7 och Windows 10.

Hur man byter bakgrundsbild på en Windows 7-bärbar dator

Även om jag inte fick det uppdatering igen, Windows 7 är fortfarande operativ system som ofta används i Indonesien.

Dess lättare natur jämfört med Windows 10 och dess funktioner är fortfarande relativt kompletta, vilket gör att många är ovilliga att byta från Windows 7.

För dina lojala Windows 7-användare kommer ApkVenue att dela några tips om hur du ändrar Windows 7-bakgrundsbilder för bärbara datorer för er alla.

Så här byter du bakgrundsbilder på bärbara datorer från ASUS, HP, Lenovo och andra via kontrollpanelen

Hur man byter bakgrundsbild för den första Windows 7-bärbara datorn som ApkVenue kommer att använda för detta använder menyn Kontrollpanel först.

Det finns flera steg som du måste följa för att ändra den coola tapeten via Kontrollpanel och här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Gå in i menyn Kontrollpanel via startmenyknappen och välj Kontrollpanel.
  • Steg 2 - Välj sedan menyn efter det Ändra skrivbordsbakgrund som finns under menyn Utseende och personalisering.
  • Steg 3 - Välj den bild du vill använda. Om bilden inte syns i valet, sök efter den genom att trycka på knappen Broswe.
  • Steg 4 - Meny Bildposition du kan använda den för att välja bildens position efter vad du vill ha.
  • Steg 5 - Du kan använda menyn Blanda för att välja flera bilder samtidigt som visas under en viss tid.

Hur man byter bakgrundsbild på bärbara datorer från Acer, Lenovo, HP och andra via högerklick

Förutom att gå igenom menyn Kontrollpanel, hur man byter bakgrundsbild på ASUS, Acer och andra bärbara datorer kan också göras direkt från skrivbordet.

Här är några steg du kan följa för att ändra din laptop tapet rakt igenom skrivbordet.

  • Steg 1 - Gick in i skrivbordethögerklicka och välj meny Personifiera. Den här menyn öppnar nästa alternativfönster.
  • Steg 2 - När urvalsfönstret öppnas väljer du menyn Ändra skrivbordsbakgrund som finns i det nedre vänstra hörnet.
  • Steg 3 - Efter att ha blivit dirigerad till den andra alternativfönstrets meny behöver du bara välja den bild du vill ha.

  • Steg 4 - Du kan också använda menyn Bildposition och även menyn Blanda samma som Jaka förklarade tidigare.

De två sätten att ändra Windows 7-bakgrundsbild för bärbar dator som ApkVenue delar är faktiskt desamma som slutresultatet, du kan välja den enklaste metoden som du vill.

Hur man byter bakgrundsbild på en bärbar dator med Windows 8

Även om Windows 8 är klassificerat Operativ system vilket är mindre populärt än Windows 7 och Windows 10, ApkVenue kommer fortfarande att diskutera hur man byter bakgrundsbild i Windows 8.

Windows 8 har en skärm som klassificeras som förvirrande för sina användare vilket gör att den klassificeras som en av Microsofts misslyckade produkter.

I det här förvirrande utseendet ger Windows 8 fortfarande alternativ för användare att ändra utseendet på deras tapeter och här är mer information.

Hur man byter bakgrundsbild på en bärbar dator med Windows 8

Det finns flera steg som du måste ta för att kunna ändra utseendet på tapeten på en bärbar dator med Windows 8 OS, och här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Gick in i Startskärm, beteckningen för den första skärmen du öppnar OS den här genom att trycka på Windows-tangenten.
  • Steg 2 - Skriv i sökfältet Ändra bakgrund och färger vid start, och öppna menyn som visas av sökmotorn.
  • Steg 3 - När du har klickat på sökresultatet visas en meny Personifiera. I den här menyn kan du välja en bild som ska användas som bakgrundsbild och även ett färgtema Startskärm Vi.

Hur man ändrar Windows 10 Laptop Wallpaper

Förutom Windows 7 har Windows 10 också ett stort antal användare i Indonesien. Det här senaste operativsystemet från Windows har sina egna fördelar jämfört med Windows 7.

För datorer med tillräckligt höga specifikationer och även nya bärbara datorer använder de vanligtvis Windows 10 som sitt nuvarande operativsystem.

För det har ApkVenue också förberett ett sätt att ändra Windows 10-bakgrundsbild för bärbar dator som du kan använda för att göra din bärbara dator mer attraktiv.

Hur man byter bakgrundsbärbar dator HP, ASUS, Acer och andra via inställningsmenyn

Det finns flera sätt att ändra bakgrundsbild för bärbar dator för Windows 10 OS, och det första sättet som ApkVenue kommer att diskutera är hur man använder menyn inställningar.

Det finns flera steg du måste följa för att ändra bakgrundsbilden på detta sätt. Här är de fullständiga stegen.

  • Steg 1 - Klicka på ikonen fönster i det nedre vänstra hörnet på din bärbara dator, efter menyn inställningar visas, klicka på menyn.
  • Steg 2 - Efter menyn inställningar valt visas ett nytt urvalsfönster. Välj meny Anpassning för att byta bakgrundsbild.
  • Steg 3 - För att ersätta tapeten med en bild som du har förberett i förväg, ändra alternativen under kolumnen Bakgrund med Bild.
  • Steg 4 - Välj den bild du vill ha genom att söka genom att klicka på menyn Sök och leta efter bilden i mappen där du placerar den.

Så här byter du bakgrundsbilder för bärbara datorer från Lenovo, ASUS, Acer och andra

Hur man byter bakgrundsbild på den här andra Windows 10-bärbara datorn är faktiskt mycket enklare än den tidigare metoden.

Det finns två versioner av hur du ändrar denna levande tapetbild och stegen är ännu enklare och här är en fullständig förklaring.

Version 1

  • Steg 1 - Öppna mappen där du sparar fotot du vill använda som bakgrund.

  • Steg 2 - Högerklicka på fotot och välj Använd som skrivbordsbakgrund. Din bakgrundsbild ändras automatiskt.

Version 2

  • Steg 1 - Gå till din bärbara dator och högerklicka sedan på skrivbordet.

  • Steg 2 - Välj en meny Personifiera för att visa bakgrundsinställningsfönstret och ditt bärbara tema.

  • Steg 3 - För att ersätta tapeten med en bild som har förberetts i förväg, ändra alternativ Bakgrund med Bildoch hitta den bild du vill ha med Sök.

Alla sätt att ändra Windows 10-tapet kan fortfarande användas, välj bara den enklaste och passa var och en av er.

Det här är några av sätten du kan ändra bakgrunden på din favoritbärbar dator.

I den här artikeln har ApkVenue medvetet delat många sätt och alternativ för att ändra utseendet på tapeten på din bärbara dator eftersom preferens olika människor.

Med dessa tips kan du förhoppningsvis ändra utseendet på din bärbara dator så att den blir mer personlig och verkligen matchar din identitet.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found