ett kraftfullt sätt att få gratis VIP på Joox varje dag

I den här artikeln kommer jag att förklara tips och tricks så att JOOXs guld-VIP kan hålla varje dag. Så här får du JOOX gratis VIP varje dag.

Enligt titeln ovan kan det vara till stor hjälp för oss som ofta använder det JOOX-applikation. Konstgjord applicering Tencent Mobility Limited detta är mycket bra för ström cool musik med mycket bra kvalitet. Bortsett från att göra ström, JOOX kan också spela musik off-line som vi tidigare har laddat ner!

JOOX har också en mycket stor samling låtar, vilket gör den här applikationen mycket populär bland många människor. Det finns också fördelen med JOOX, som är att den har texterna till varje låt som spelas, så att du kan göra karaoke med vänner.

  • JOOX VS Spotify: Vem är den tuffa mördaren?
  • Hur man sparar kvot när du strömmar på JOOX
  • De 5 bästa applikationerna för musikströmning idag

JOOX VIP har två typer av konton. Den första JOOX VIP Vit och den andra JOOX VIP Gold. JOOX VIP Putih, fördelarna är gratis men kvalitet strömsångerna är också standard och sånglistan är bara låtar som inte är VIP. Ja, namnet är också gratis. Under tiden är JOOX VIP Gold motsatsen till vit VIP, men vi kommer att få detta guld VIP när vi först går in på vårt konto. Tyvärr är detta guld VIP bara giltigt i några månader. I den här artikeln kommer jag att förklara hur man får JOOX gratis VIP och tips och tricks så att JOOXs guld VIP kan hålla varje dag, Låt oss kolla upp det!

Effektiva sätt att få gratis VIP på JOOX varje dag

1. Beredning

Ange inledningsvis ditt konto till JOOX, så får du JOOX VIP-guld i flera månader gratis. Ladda ner så många låtar märkta som VIP-guld som du vill. När VIP-kontot har ändrats till vit VIP kan du gå vidare till följande steg.

2. Välj JOOX VIP

När VIP-kontot ändras, naturligtvis irriterande saker händer, VIP-låtar som laddades ner tidigare kan inte spelas. Men lugna, allt du behöver göra är att dra skärmen åt höger, följande skärm visas:

3. Välj Dela dagligen

Välj sedan JOOX VIP. När du har valt JOOX VIP väljer du det dela med sig dagligen, som den här bilden:

4. Välj en låt

var god klicka dela med sig nästa steg är nästa steg att välja den låt som kommer att blidela med sig och destinationsmediet. Här använder jag Facebook.

5. Dela låten

Efter att ha valt låten är det nu kvar klicka på skicka bara för att dela låten.

6. VIP erhålls

Du får omedelbart JOOX VIP Gold efter att ha slutfört stegen ovan, gratis! Men tyvärr denna VIP gäller endast 24 timmar, så efter 24 timmar kan du upprepa stegen ovan igen. Detta är utseendet när du får VIP.

Det här är mitt konto efter att jag fått JOOX VIP Gold:

Således artikeln jag gjorde om hur man får JOOX gratis VIP. Visst vet du inte heller hur man gör det, eller hur? Lycka till och lycka till. Om du har andra sätt att få VIP JOOX, dela med sig i kommentarfältet ja!

Tencent Mobility Limited DOWNLOAD Video- och ljudappar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found