hur man öppnar webbplatser som blockeras av nyhetsbrev, positivt internet, hälsosamt internet på Android utan root

På detta sätt kan du enkelt öppna webbplatser som blockeras av Healthy, Positive Internet, Newsletters and Mobile Operators på Android utan root.

För närvarande är det inte längre svårt att komma åt internet i Indonesien. Med olika typer av mobiloperatörer som erbjuder internettjänster kan du naturligtvis enkelt komma åt olika typer av webbplatser från och utanför landet direkt från din Android.

  • 4 enkla tips för att påskynda din internetanslutning
  • 7 bästa GRATIS online-inlärningssajter
  • 4 Huvudorsaker till att din Internetkvot tar slut snabbt

Men inte alla webbplatser kan nås enkelt. Många bra webbplatser har blockerats av regeringen av olika skäl. Börjar från att blockera med hälsosamt internet, blockera positivt internet och blockera nyhetsbrev. Med blockeringen av många webbplatser av regeringen är naturligtvis många användare besvikna över att de inte kan komma åt dessa webbplatser.

För att övervinna detta kommer JalanTikus i den här artikeln att diskutera hur man öppnar webbplatser som blockeras av regeringen. Från att öppna webbplatser som blockeras av Positivt Internet, öppna webbplatser som blockeras av Healthy Internet, öppna webbplatser som blockeras av nyhetsbrev och öppna webbplatser som blockeras av mobiloperatörer, Bolt, Telkomsel, XL, Indosat, Tri och Smartfren.

Öppningswebbplatser Blockerade nyhetsbrev, Positivt Internet, Hälsosamt Internet på Android utan rot

Här kommer JalanTikus att ge ett exempel på hur man öppnar Ganool.com-webbplatsen som blockeras av den indonesiska regeringen. Denna metod kan också användas för att öppna andra blockerade webbplatser.

För att öppna blockerade webbplatser använder JalanTikus ett program som heter Rocket VPN. Om de flesta VPN-applikationer behöver åtkomst rot när du vill använda den kan du använda den här Rocket VPN-applikationen utan att kräva åtkomst rot.

Hur man öppnar blockerade webbplatser på Android utan rot

  • Ladda ner Rocket VPN-applikationen och installera som vanligt på Android. Apps Productivity Liquidum Limited NEDLADDNING
  • Öppna Rocket VPN-applikationen och välj sedan menyn Ansluta.
  • När det visas dyka upp Rocket VPN: s "Attention" försöker skapa en VPN-anslutning. Genom att fortsätta ger du applikationsbehörighet att fånga upp all nätverkstrafik. Acceptera INTE om du inte litar på ansökan. Annars riskerar du att dina data äventyras av en skadlig programvara.
  • Kontrollera menyn Jag litar på den här applikationen välj sedan OK.

  • Vänta ett ögonblick tills allt är väl anslutet.

  • Om skylten har ändrats så Osammanhängande, betyder att du är ansluten och kan använda en VPN utan rot.
  • Således kan du komma åt webbplatser som blockeras av nyhetsbrev, webbplatser blockeras av positivt internet och webbplatser blockeras av hälsosamt internet direkt från din Android utan rot.

  • Ytterligare. Du kan ändra destinationsland för denna Rocket VPN-applikation. Från och med VPN Singapore, Japan, Storbritannien (Storbritannien), USA (USA), Nederländerna, Sverige och Tjeckien.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found