5 kraftfulla sätt att förstärka en svag 3G- eller HSDPA-signal

För de av er som ofta har problem med svaga 3G- eller HSDPA-signaler, kommer naturligtvis dessa metoder verkligen att hjälpa dig att övervinna dessa problem.

Det finns bara tre livsvanor för indonesier, nämligen Äta, Dryck och Internet. Men problemet är att inte alla områden har bra signaltäckning. Vad är en smartphone men det finns ingen signal, det känns som att jag vill köpa mat men inte har pengar.

Det finns många anledningar till att signalen runt dig är så dålig, från höga byggnader till tätheten hos smarttelefonanvändare i området. Men ta det lugnt, ApkVenue har redan en lösning som du kan få 3G-signal eller HSDPA stark även i en nödsituation.

Hur man stärker en svag 3G- eller HSDPA-signal

Hitta en öppen plats omedelbart

Det öppna utrymmet är den ultimata lösningen om du befinner dig i en nödsituation. För det är i det fria att du kan få 3G- eller HSDPA-signaler smidigt. Men gå inte i det fria när det regnar, smarttelefonen går sönder, om du inte använder den Sony Xperia Z5 Premium.

Starta om din smartphone

Detta är ett klassiskt sätt att återställa din förlorade 3G- eller HSDPA-signal. För genom att starta om din smartphone försöker smarttelefonen automatiskt hitta en signal igen (åtminstone fått det). Denna metod har visat sig kunna återställa förlorade eller svaga signaler.

Låt inte batteriet ta slut

Låg batterinivå (lågt batteri) är en av anledningarna till att du tappar din 3G- eller HSDPA-signal. Varför? eftersom smartphones behöver tillräckligt med ström för att hitta en signal till närmaste BTS. Läs det först Hur man påskyndar batteriladdningen.

Sänk vindrutan

Om du tappar din 3G- eller HSDPA-signal när du är i bilen, försök att sänka ned varje glas och placera din smartphone något utanför, åtminstone tills mottagningen lyckas.

Använd Signal Booster

Appar Rengöring och finjustering av Slovak Creative Studio NEDLADDNING

Det sista sättet du kan använda för att öka 3G- eller HSDPA-signalen på din smartphone är att använda en applikation som kallas Mobilnätverkets signalförstärkarekommer denna applikation automatiskt att städa det omgivande nätverket så att ditt smarttelefonnätverk blir smidigt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found