7 Android moba-spel som går smidigt på 1 GB RAM-telefoner, garanterat utan fördröjning!

När du spelar MOBA är mobilprestanda mycket viktigt, gäng! Här vill ApkVenue dela 7 Smooth Android MOBA-spel på 1 GB RAM HP.

Som genre spel som är utformade för konkurrens, inte konstigt, gäng multiplayer online stridsarena (MOBA) blev mycket populär.

Och MOBA är inte bara populärt bland spelare, för Jakas många kollegor som faktiskt sällan spelar videospel frestas av genre detta.

Bortsett från det gör konkurrenskraften i MOBA den också perfekt för att delta i evenemanget e-sport, gäng, som gjorde upp Mobile Legends bli en medaljhändelse i SEA-spel.

Men det här tävlingselementet gör prestanda viktigt, gäng, för det är det eftersläpning det minsta kan vara orsaken till ditt nederlag.

7 Smidiga MOBA Android-spel på 1 GB RAM HP

För att säkerställa att MOBA-spelet kan avnjutas av allmänheten, vanligtvis spel genre Det här är väldigt vänligt, gäng, om det handlar om specifikationer.

Därför spel som DOTA 2 och League of Legends kan spelas smidigt på potatisdatorer.

Även på Android är situationen inte annorlunda, gäng, där du inte behöver en mobiltelefon flaggskepp för att kunna spela några MOBA-spel.

Tja, här vill ApkVenue dela 7 MOBA Android-spel som går smidigt på 1 GB RAM HP.

1. Order of Heroes & Chaos

Spel från Gameloft den har en historia som är elva-tolv med DOTA, gäng. Om DotA det är det första MOBA-spelet, det här spelet är det första MOBA-spelet på mobila enheter.

Som DotA som ursprungligen var en modifiering av Warcraft III, Heroes of Order & Chaos är en avknoppning av MMORPG Order & Chaos.

Vad gör det intressant, gäng, Order & Chaos i sig är en MMORPG för mobila enheter inspirerad av den berömda MMORPG PC World of Warcraft.

För själva gameplayen skiljer sig detta spel inte mycket från de flesta MOBAs med 57 tillgängliga hjältar och ett val mellan lägen 3v3 och 5v5.

DetaljHeroes of Order & Chaos
UtvecklareGameloft SE
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek36 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg3.7/5
PrisFri
Gameloft Strategispel LADDA NER

2. Vainglory

Om Heroes of Order & Chaos alltför inspirerad av MOBA på PC, Högfärd är en MOBA som verkligen har anpassats framgångsrikt till mobila enheter.

Skiljer sig från standard 3 körfält vanligt förekommande i DOTA, Högfärd har en karta som bara har 1 körfält.

Vainglory har också fokusera på 3v3, gäng, vilket gör det enklare men kommer att göra närvaron av en börda för ditt lag mer uttalad.

Tyvärr är denna kvalitet MOBA-pionjär nu något överträffad av Mobile Legends men det kan vara ett alternativ för de av er som letar efter en lätt MOBA på HP.

DetaljHögfärd
UtvecklareSuper Evil Megacorp
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek1,37 GB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg3.9/5
PrisFri
Super Evil Megacorp Strategispel LADDA NER

3. Legend of Ace

Det finns mer, gäng, ett alternativ för de av er som vill ha en MOBA som har en snabbare spelhastighet än vanligt.

Även om den har fokus på 5v5 av 3 körfält, Legend of Ace har vissa skillnader med vanlig MOBA, gäng.

Först och främst finns det bara 7 här torn, skiljer sig från de 10 som finns i de flesta MOBA och den ultimata skickligheten i det här spelet kan användas direkt från nivå 1, gäng.

Dessutom, istället för föremål, Legend of Ace använder ett kortsystem som automatiskt erhålls vid utjämning vilket gör att spelet har en kortare varaktighet under en session.

DetaljLegend of Ace
UtvecklareFuncube Techonology
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek485 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg4.1/5
PrisFri
LADDA NER Strategispel

4. Hjältarnas planet

Om du någonsin har försökt Högfärd och känner att spelet fortfarande är för komplext, du måste smaka på det Planet of Heroes, gäng.

Som Högfärd, Planet of Heroes har fokus på 3v3-strid med en körfält men skillnaden Planet of Heroes har inga föremål, gäng.

I det här spelet också det finns inget system erfarenhet enskild där ett lag bara har ett erfarenhet så att du måste se till att det inte finns någon börda för ditt lag.

För ordens skull har detta spel också ett läge enspelarläge för er som inte har spelkamrater som kan användas för att fördriva tiden, gäng.

DetaljPlanet of Heroes
UtvecklareMy.com B.V.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek365MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg3.0/5
PrisFri
LADDA NER Spel

5. Legendariska hjältar

Om det här spelet är unikt, gäng, eftersom fokus inte är på multiplayer men i enspelarkampanj, gäng.

I enspelarkampanj, du kontrollerar inte bara en hjälte, gäng, men du kan flytta från 3 hjältar som är tillgängliga.

Egentligen finns det ingen speciell historia, gäng, på enspelarkampanj detta men du får många nivåer att du måste fylla i tabletter.

DetaljLegendariska hjältar
UtvecklareSolaris Mobile
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek71 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
GenreMOBA
Betyg4.3/5
PrisFri
Monstro Strategispel LADDA NER

6. Heroes of SoulCraft

Tja, gäng, det här spelet är liknande Heroes of Order & Chaos eftersom det är en spin-off från ett annat spel, nämligen en lätt Android RPG SoulCraft.

Ursprungligen, gäng, har detta spel ett unikt system där du bara kan välja mellan 2v2 eller 4v4-läge men nu har det ändrats till 3v3 och 5v5.

Utöver det, Heroes of SoulCraft också unikt eftersom här kan varje hjälte förändras till en starkare form när den används ultimata färdigheter de.

DetaljHeroes of SoulCraft - MOBA
UtvecklareMobileBits GmbH
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek48 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg3.6/5
PrisFri
LADDA NER Strategispel

7. Heroes Arena

Av alla MOBA-spel som ApkVenue har försökt spela är nästan alla lite svårt för nya spelare, gäng, eftersom det finns många variationer av hjältar, färdigheter och föremål som måste läras.

Tja, om Heroes Arena det är unikt eftersom de har handledning som syftar till att hjälpa inlärningsprocessen för nya spelare.

Självstudien är grundläggande, gäng, och i slutändan måste du fortfarande lära dig själv, men det här spelet är mer vänligt än andra MOBA.

Utöver det, Heroes Arena har ett unikt läge 5v5 med 1 körfält, gäng, vilket kan vara ett alternativ om du bara vill se upploppen.

DetaljHeroes Arena
UtvecklareuCool
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek99 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreMOBA
Betyg3.8/5
PrisFri
LADDA NER Spel

Det, gäng, är en lista över 7 MOBA Android-spel som går smidigt på 1 GB RAM. Det här spelet kanske inte är så upptagen Mobile Legends, gäng, men ändå intressant att spela.

Plus, gäng, för ett tag sedan, Riot Games har också meddelat att de kommer att ta med League of Legends in i den mobila världens rike, gäng!

Hur, gäng, tänker du på spelet ovan? Har du några rekommendationer för andra lätta Android MOBA-spel? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish