5 programvara måste installeras för att göra spel på PC ännu mer spännande

Vill du ha roligare när du spelar PC-spel? Om så är fallet bör du läsa ApkVenues följande artikel. För den här gången kommer ApkVenue att diskutera 5 program som du bör installera innan du spelar PC-spel. Titta bara på JalanTikus killar!

Att spela ett PC-spel är jättekul. Speciellt nu när grafiken som visas i ett PC-spel verkligen är ser väldigt verklig ut. Visst blir det ännu mer spännande om vi spelar, antingen ensamma eller med vänner.

Men är du säker på att du bara känner dig spännande? Vill du ha roligare? Om så är fallet bör du läsa ApkVenues följande artikel. För den här gången kommer ApkVenue att diskutera det 5 programvara som du bör installera innan du spelar PC-spel.

  • 4 unika fakta om Nvidia och AMD som du definitivt inte visste!
  • ANJAY! Denna avancerade NVIDIA VGA är dyrare än Ninja 250
  • Så billigt! Nvidia GeForce GTX 1080 sålde bara 7 miljoner

Här är 5 program som du bör installera innan du spelar PC-spel

Spela ett PC-spel som Crysis, Counter Strike eller Quantum Break verkligen mycket spännande. För att göra din spelupplevelse ännu mer spännande bör du prova Följande 5 programvara.

1. Razer Game Booster And Razer Surround

Foto med tillstånd av: Foto: Razer

Den första är mjukvaran rakblad, nämligen Razer Game Booster och Razer Surround. Till Razer Game Booster från namnet är det tydligt, den här programvaran fungerar för maximera prestanda från hårdvara Din dator. Syftet med att maximera sig själv är att minimera förekomsten eftersläpning eller trasig eller låg FPS.

Bredvid Razer Surround är att simulera ljudutgången på din dator Surround 7.1, eller det coola tekniska språket är Virtual Surround 7.1. Genom att använda den här programvaran blir det ljud som produceras av din dator mer verkligt.

2. MSI Afterburner

Fotokälla: Foto: MSI

Den andra programvaran som du måste installera är MSI Afterburner. Programvara gjord MSI detta riktar sig i grunden till VGA-kort av märket MSI. Men du kan använda den för alla typer av VGA-kort. Det är bara funktionerna inte lika maximalt när du använder ett VGA-kort med MSI-märke.

Även om det inte är optimalt behöver du inte oroa dig. Eftersom de funktioner du behöver kan fortfarande användas. Dessa funktioner inkluderar: övervaka din PC-temperatur, övervaka FPS-värde, övervaka minnesanvändning, och andra.

3. Geforce Experience eller Raptr

Dessutom är programvaran som du måste installera den programvara som tillverkas av VGA-leverantören själv. Om du bär Nvidia, kan du ladda ner och installera Geforce Experience. Men om du använder AMD, kan du ladda ner och installera Raptr.

Fotokälla: Foto: Geforce

Normalt sett installeras den här programvaran automatiskt när du installerar en drivrutin för ett grafikkort. Men det är inte omöjligt att du avvisar installationen eller installerar förare från tredje part, så att programvara som Nvidia GeForce Experience eller Raptr inte installeras.

Fotokälla: Foto: Raptr

Varför är denna ansökan obligatorisk? Eftersom den här applikationen kommer göra det lättare att bestämma en spelkonfiguration kompatibel med din PC-maskinvara. Så det finns inget sådant som ett spelintro men det går sönder på grund av den olämpliga spelkonfigurationen. För vanligtvis vår introduktionstid kan inte göra ännu miljö.

NVIDIA Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

4. Rycka

Fotokälla: Foto: Twitch

Nästa är Rycka till. Med dig som använder denna Twitch-tjänst kan du dela spel i realtid med alla dina vänner. Så det finns inget mer att spela ensam och känna sig ensam, för dina vänner kan nu titta och kommentera.

5. Hettangentbord

Fotokälla: Foto: Allt USB

Nästa är Hett tangentbord, ett program som kan förvandla ditt vanliga tangentbord till ett makroknappfunktion som på ett gamingtangentbord. Naturligtvis gör detta dig mer konkurrenskraftig när du spelar ett spel. Dessutom onlinespel vilket verkligen kräver en konkurrenssida i ett spel.

Om du är förvirrad över hur kan du följa Jakas metod genom följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Det var det just nu 5 programvara som du bör installera innan du spelar PC-spel. Vad tycker du om den här programvaran? Vilket är det coolaste? Lämna din åsikt i kommentarfältet!

Banner: Wallpaper Cave


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found