hur man laddar upp videor till YouTube på PC och mobiltelefon (komplett guide)

Fortfarande förvirrad över hur du laddar upp videor till Youtube korrekt? Kolla in följande artikel för att ta reda på hur du laddar upp videor på YouTube via bärbara datorer och mobiltelefoner

Youtube nu är det inte bara en videodelningsplattform. Den höga inkomsten på YouTube lockar många människor att bli YouTuber alias upphovsman.

Många människor blir omedelbart populära från plattformen för världens största videoleverantör. Från denna popularitet kommer ett överflöd av näring, gäng.

Om du vill vara upphovsman rik och känd som PewDiePie, här, säger ApkVenue dig hur man laddar upp videor på YouTube lätt. Kolla in det!

Hur man enkelt laddar upp Youtube-videor

Innan du debuterade som innehållsskapare på YouTube fanns det några skicklighet som du måste behärska först. Det viktiga är redigera videor, gäng.

Redigering av videor med det bästa videoredigeringsprogrammet kommer att göra dina videor mer intressanta och naturligtvis få massor av visningar och prenumeranter. Annonser kommer också och får dig att dra nytta av annonskänsla.

Det finns två metoder du kan göra för att ladda upp videor, nämligen via en PC / laptop eller med en mobiltelefon. För att inte bli förvirrad kommer ApkVenue att förklara dem båda i detalj.

Så här laddar du upp videor på YouTube via PC / Laptop

Först och främst kommer ApkVenue att förklara för dig hur hur man laddar upp videor till YouTube via PC eller laptop. Denna metod är ganska praktisk eftersom du efter redigering omedelbart kan ladda upp din video.

Steg 1 - Skapa ett Youtube-konto

 • Innan du kan bli innehållsskapare och ladda upp videor på YouTube måste du naturligtvis först ha en YouTube-kanal, gäng. Du kan dock också registrera dig på YouTube med ditt Google-konto.

Steg 2 - Ladda upp video till YouTube

 • Nästa steg efter att du skapat ett konto är att ladda upp din video genom att klicka på ikonen Ladda upp till höger och välj Ladda upp videor.

Steg 3 - Sätt upp videon på uppladdningssidan

 • Därefter kommer du på videoklippsidan. Du kan klicka Valda filer att ladda upp eller drag filer från en dator. Då omdirigeras du automatiskt till skärmen för videoinställningar enligt nedan.

Steg 4 - Fyll i titel-, beskrivnings- och videotaggar

 • På den här sidan laddas din video automatiskt upp till Youtube men ännu inte på scenen posta. Du måste fylla i titeln på din video, tillsammans med en beskrivning och taggar om du vill. Det är viktigt att komma ihåg att beskrivningen och taggar viktigt för din videobeskrivning.

 • Dessutom kan du också ändra miniatyrbilden av videon genom att klicka Videominiatyrbilder under skärmen.

 • Sedan kan du fylla i översättningen bredvid texten Grundläggande information. Översättning Det hjälper om du har en målgrupp utanför språket du talar.
 • Om du rullar till högerkolumnen för översättningar hittar du det Avancerade inställningar som du kan använda för att organisera miljö din video.

 • Du kan ange behörigheter för andras kommentarer till din video i kolumnen Kommentarer, fylls licensen vanligtvis med Standard Youtube-licensen, med åldersgränser, videokategorier, gemenskapsbidrag för behörighet att översätta titlar till undertexter, tills meddelande om att din video är en reklam- eller sponsorprodukt.

Steg 5 - Publicera videon

 • När alla inställningar är klara och du är säker på videon du ska ladda upp, behöver du bara klicka Publicera högst upp till höger på skärmen. Kom ihåg att videon måste vara klar med uppladdningsprocessen innan du kan publicera den.
 • När du har publicerat den kommer du att få en beskrivning av video-webbadressen som du kan dela med sig till dina vänner på sociala medier.

Hur laddar jag upp videor på YouTube via HP

Hur man laddar upp videor på YouTube via mobiltelefon är mer praktiskt än tidigare. Om du råkar spara en video som du vill ladda upp behöver du inte bry dig om att flytta filen till din bärbara dator, gäng.

Steg 1 - Ladda ner och installera YouTube-appen

 • Eftersom du använder en mobiltelefon rekommenderar ApkVenue att du laddar ner och installera YouTube-applikationen på din mobiltelefon. Du kan ladda ner den i Google Play Store eller ladda ner direkt via länken nedan.
Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER
 • Installera och glöm inte att logga in med Google-konto du ja, gäng.

Steg 2 - Öppna biblioteket

 • När du har angett huvudsidan för YouTube-applikationen klickar du på menyn Bibliotek i det nedre högra hörnet och klicka sedan på Dina videor. Du kommer in i en ny sida.

 • Klicka på den blå knappen som säger Ladda upp videor.

Steg 3 - Välj den video du vill ladda upp

 • Klicka på Tillåta åtkomst så att YouTube kan komma åt kameran, mikrofon, samt filerna på din mobiltelefon.

 • Välj den video du vill ha. Du kan också spela in videon som du vill ladda upp omedelbart genom att välja alternativet Spela in.

Steg 4 - Ladda upp video till YouTube

-När du väl har valt den video du vill fylla i rubrik, beskrivning, sekretess och ställ in platsen. Detta är valfritt men mycket viktigt så att din video är intressant för andra att titta på.

 • Klick ladda upp när du är klar med att tillhandahålla en titel och beskrivning. Vänta ett ögonblick tills uppladdningsprocessen är klar.

Steg 5 - Dela videon

 • När videon har laddats upp kan du marknadsföra din video genom att dela videolänken.

 • På sidan videoklipp, klicka på knappen meny som har en vertikal symbol med tre punkter och välj sedan Dela med sig.

 • Det finns flera alternativ genom vilken plattform du vill marknadsföra din video. Välj efter behag, gäng!

Så här laddar du upp YouTube-videor via en bärbar dator eller PC, gäng. För dig som vill vara innehållsskapare på YouTube kan du börja dina steg härifrån. Lycka till, ja, gäng!

Vi ses igen i Jakas nästa intressanta artikel! Glöm inte att lämna ett spår av kommentarer i den tillgängliga kolumnen, ja.

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.