7 dolda spel som inte finns i spelbutiken, skynda dig och ladda ner dem!

Har du någonsin känt dig tråkig när du spelar spel på din Android-telefon? Om så är fallet, låt oss ta en titt på listan över spel som inte finns i Play Store. Garanterad att vara annorlunda!

Du har Android telefon måste ha spelat spel tidigare? Om du vill spela spel med någon genre måste du ladda ner dem på Google Play Butik.

Men det visar sig att det finns, du vet, några spel som inte finns i Play Store. Tyvärr är det inte säkert varför vi inte kan ladda ner dessa spel till Play Store.

Om du är nyfiken på att prova spel som inte finns i Play Store kan du kontrollera och ladda ner dem i följande artikel.

Rekommenderade coola Android-spel är inte tillgängliga i Google Play Store

Även om det inte finns i Play Store, betyder det inte att de spel som rekommenderas av ApkVenue nedan är av dålig kvalitet, gäng.

Ta det inte för givet, det finns till och med spel anpassade från coola filmer, du vet. Tja, istället för att du blir otålig är det bättre att bara titta på det, gäng!

1. Avatar

Coola spel som inte finns i den första Play Store är Avatar. Det här spelet bär actionäventyrsgenren och är anpassad från filmen James Cameron med samma titel.

I det här spelet kommer du att bli inbjuden att ha ett äventyr med huvudpersonen, Jake på väg genom den vackra och magiska planeten Pandora.

Det är lite förvirrande, verkligen, varför kan inte ett spel så coolt som Avatar vara tillgängligt i Play Butik. Men oroa dig inte, du kan ladda ner det här coola spelet på länken som ApkVenue tillhandahåller.

Gameloft äventyrsspel LADDA NER
DetaljAvatar
UtvecklareGameloft
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek3 MB (APK-fil)
GenreÄventyr
Betyg4/5

2. Gundam Battle

Gundam Battle är ett genrespel action-RPG utvecklat av Bandai Namco Shanghai och Kingnet. Det här spelet har riktigt cool grafik, vet du.

Realistisk 3D-grafik, flexibel stridsmekanik och snabbhet är garanterat att göra spelare i detta spel beroende.

Inte bara multiplayer, du kan också spela kampanjläge med en storyline. Om du är intresserad klickar du på länken nedan för att ladda ner ett coolt spel som inte finns i Play Store på den här.

Kingnet Äventyrsspel LADDA NER
DetaljGundam Battle
UtvecklareKingnet
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek1 GB
GenreFighting, Real Time Battle
Betyg4/5

3. Fortnite Mobile

Vem i helvete vet inte om detta Battle Royale-genrespel? Fortnite Mobile kom faktiskt senare än PUBG Mobile, men gör inget misstag, gen!

Det här spelet har en mycket stor spelarbas i världen, särskilt i USA och Europa. I likhet med PUBG kommer du att slåss tills du har 1 person eller 1 lag kvar.

Tyvärr spel korsspel Du kan inte hitta den här i Play Store. Åh ja, specifikationerna för detta spel är också ganska höga, du vet, gäng.

Epic Games Shooting Apps, Inc. LADDA NER
DetaljFortnite Mobile
UtvecklareEpiska spel
Minimalt operativsystemAndroid 8.0 och senare
Storlek1 GB
GenreHerre på täppan
Betyg4/5

4. Battle Breakers

om du gillar coola spel från Episka spel, måste du också prova det spännande RPG-spelet som heter Battle Breakers. Inte bara coolt, du kan också träffa andra spelare som spelar på PC, du vet.

I det här spelet kommer du att avsluta fängelsehålor befintliga, besegra chefen och samla hjältar för att skapa ett oövervinnligt team.

Om du vill försöka ladda ner häftiga spel som inte finns i den här Play Store, måste du bara klicka på länken nedan, gäng.

RPG-spel Epic Games, Inc. LADDA NER
DetaljBattle Breakers
UtvecklareEpiska spel
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek3 MB (APK-storlek)
GenreRPG
Betyg4/5

5. PUBG Mobile Lite

När den först släpptes i Indonesien, PUBG Mobile Lite var mycket upptagen eftersom det här spelet har ett spel som liknar den vanliga PUBG Mobile men med ljusspecifikationer.

Tyvärr kan du nu inte hitta det här spelet i Play Store. Hittills finns det ingen anledning till att detta spel inte längre kan spelas i Indonesien.

Istället för att du försöker ladda ner det här spelet med en komplicerad och riskabel VPN, är det bättre att du bara klickar på länken som ApkVenue tillhandahåller, gäng.

LADDA NER Skjutspel
DetaljPUBG Mobile Lite
UtvecklareTencent-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek47MB
Ladda ner50.000.000 och högre
GenreFPS, Battle Royale
Betyg4.3/5 (Google Play)

6. Flappy Bird

Flaxande fågel är ett enkelt arkadspel som blev riktigt viralt 2014. Att spela det här spelet är faktiskt enkelt, lätt, svårt, gäng.

Spelet är enkelt, allt du behöver göra är att trycka på skärmen så att Flappy Bird kan flyga upp och undvika hinder.

Ju högre poäng du kommer, kommer hastigheten och svårighetsgraden att öka. Att spela detta spel ger en blandad känsla mellan irritation och missbruk.

Spel Arkad LADDA NER DOTGEARS
DetaljFlaxande fågel
UtvecklareDOTGEARS
Minimalt operativsystem-
Storlek1 MB
GenreArkad
Betyg4/5

7. PUBG Mobile Korea

Det senaste coola spelet som inte fanns i Play Store är Koreansk version av PUBG Mobile, gäng. Detta spel är exakt detsamma som PUBG Mobile som du spelar, men det finns 1 skillnad.

Baserat på rykten kommer PUBG Mobile Korea att ge dig en större chans att få premium gacha.

Tyvärr kan detta spel bara laddas ner till Play Store av spelare som bor i Korea eller Japan-regionen. Om du vill prova det kan du ladda ner det via länken nedan.

LADDA NER Skjutspel
DetaljPUBG Mobile Korea
UtvecklareTencent-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek47MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreFPS, Battle Royale
Betyg4.4/5 (Google Play)

Så ApkVenues rekommendation angående rekommendationer för 7 spel som inte finns i Play Store som du kan ladda ner och spela.

Förhoppningsvis kan spelen ovan underhålla och lägga till dina spelreferenser, ja!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found