varför finns det ett hänglåsmärke på chattlinjen? tydligen är detta hemligheten

Har du någonsin undrat varför det alltid finns ett hänglås när du chattar på LINE? Även om låset är litet, visar det sig att hänglåset på LINE-chatten har en mycket stor funktion!

Sedan introduktionen LINJE omedelbart uppmärksammades av många smarttelefonanvändare. Hur inte, inte bara erbjuder funktioner chatt, LINE är också utrustad med tjänster röst och videosamtal är ganska stabila. Och glöm inte, LINE-klistermärken är söta chatt Mer spännande.

Tja, för er som ofta chatt på LINE, har du någonsin hittat ett hänglås på LINE-chatt? För er som är nyfikna på hänglåset chatt Vad LINE betyder har JalanTikus en förklaring.

  • Så här får du tillgång till LINE Today på en dator
  • Här är ansikten till 10 framgångsrika serier på LINE Webtoon Indonesia
  • 16 LINE Messenger-tips du måste veta

Mystery of Padlock on LINE Chat

Förutom att läsa de bästa nyheterna på LINE idag kommer du definitivt använda LINE till chatt rätt? Problemet kan inte förnekas chatt på LINE är det kul. Men din kul chatt det kan störas om du inte förstår alla dess funktioner. Samt si hänglåsmärke i vänstra hörnet när chatt LINJE. Är du nyfiken på vad den är till för?

Hänglåsfunktion i LINE Chat

Undersök det, hänglåsmärkningens funktion på LINE är som ett skydd som säkerställer säkerhet chatt du. Den här funktionen är aktiv om tjänsten Brevförsegling aktiverad. Kort sagt, Letter Sealing är en omfattande krypteringstjänst för kommunikationssystem (End-to-End-kryptering eller E2EE) för att skydda innehållet i din konversation.

Med funktionen Letter Sealing kan du skicka meddelanden på LINE utan rädsla för att allt innehåll i din konversation kommer att läsas av andra när som helst server LINE bröts eller någon hackades in i din smartphone. Detta är sant eftersom E2EE-funktionen den gör gör att meddelandet du skickar har ett lösenord så att det bara lagras mellan enheter, inte på servern. Så bara din smartphone kan läsa den, med de personer du skickar meddelandet till.

Hur aktiverar jag funktionen Letter Sealing eller hänglåset chatt LINJE? För Android-smarttelefonanvändare aktiveras denna tjänst automatiskt standard. Under tiden för iOS-användare kan du aktivera det manuellt genom att gå in i menyn Inställningar - Chatt och röstsamtal och aktivera sedan brevförsegling.

Förutom hänglåsmärket i vänstra hörnet när chatt på LINE, funktion chatt krypterad på LINE finns där Krypteringsnyckel på menyn chatt inställningar. Krypteringsnyckeln för varje enhet är annorlunda, så det är omöjligt för den att öppnas av tredje part på server LINJE. Garanterad säker.

Hur, bakom låsmärket på LINE-chatt, visar det sig att det finns en viktig funktion lagrad rätt? Utan att aktivera den här funktionen kan du inte vara lätt chatt uppkopplad. Anledningen är att du aldrig kommer att veta om det finns en hackare eller en prankster som avlyssnar konversationen på din smartphone?