De 5 bästa anti-ransomware-verktygen för att förhindra skadlig kod på din dator

Du kan använda några av dessa anti-ransomware-verktyg för att förhindra en mängd saker som kommer att obehagliga dig senare. Därför läser du noggrant samlingen verktyg som ApkVenue kommer att erbjuda dig.

För inte så länge sedan måste du ha hört nyheterna om ett ransomware-utbrott som heter WannaCry som hade chockerat hela världen. För att förhindra att det kommer in i din dator har ApkVenue en hänvisning till de bästa anti-ransomware-verktygen för dig.

Ja, du kan använda några av dessa anti-ransomware-verktyg för att förhindra en mängd saker som inte behaga dig senare. Därför läser du noggrant samlingen verktyg som ApkVenue kommer att erbjuda dig.

  • 10 Hacker-programvara för att utföra DDoS-attacker
  • 9 största hackarattacker under 2016
  • Ta bort Israel från internet, det här är de 5 mest häpnadsväckande hackareattacken!

5 Bästa Anti Ransomware-verktyg för att förhindra skadlig programvara på din dator

1. Trend Micro Internet Security

Ett av de bästa verktygen för att befria dina bekymmer från hot mot ransomware är Trend Micro Internet Security. Med detta sparas dina data på din dator. Så prova! Även om du spenderar lite pengar är det viktigt att du är säker.

Ladda ner Trend Micro Internet Security

2. MalwareBytes Anti-Ransomware

Med ett verktyg som heter MalwareBytes Anti-Ransomwarekommer du att kunna övervaka all din datoraktivitet och identifiera vilka typer av ransomware-aktiviteter som är hotande. Så du kan snabbt agera innan ransomware attackerar din dator helt.

Ladda ner MalwareBytes Anti-Ransomware

3. Cybereason RansomFree

Du måste gilla allt som är gratis? Så för det kan du ladda ner programvaran Cybereason RansomFree för att ge ditt dator ännu bättre skydd. Därför kommer den här programvaran att upptäcka ransomware och utrota den omedelbart.

Ladda ner Cybereason RansomFree

4. Zemana Antimalware

Ransomware har varit ett skrämmande hot de senaste åren. Därför, Zemana Antimalware du kan lita på att förhindra det. På så sätt blir skyddet på din dator ännu mer effektivt. Så du kommer inte att vara så orolig för det hotet längre.

Ladda ner Zemana Antimalware

5. Bitdefender Anti-Ransomware

Säkerhetsverktyg namngivna Bitdefender Anti-Ransomware är ett lämpligt verktyg för att ge ytterligare skydd för din dator eller bärbara dator. Genom att ladda ner detta kan du känna dig tryggare från hoten i omlopp. Ladda ner det därför snabbt!

Ladda ner Bitdefender Anti-Ransomware

Det finns 5 anti-ransomware-verktyg som du kan använda för att skydda din dator eller bärbara dator. Se också till att du läser artiklar relaterade till skadlig programvara eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.