Förutom go-food, här är 7 av de bästa matleveransapparna för Android!

I dagens sofistikerade era är det inte svårt att beställa mat via en smartphone.

I dagens sofistikerade era är det inte svårt att beställa mat via en smartphone. I själva verket finns det många restauranger eller ställen att äta som inte ger ett sätt att köpa via leverans, så det gör det lite svårt för kunder som vill beställa mat hemifrån.

Koppla av, för nu finns det många Android-applikationer som tillhandahåller matleveranstjänster från restauranger där ute. Vad vi vet kanske bara är Go-Food, även om det finns många andra applikationer som erbjuder liknande tjänster. Här ger ApkVenue information om 7 av de bästa leveransapparna på Android förutom Go-Food. Cekidot!

  • 15 bästa och gratis iPhone-obligatoriska applikationer 2020, måste vara på din mobiltelefon!
  • Pelletapplikationer och 5 konstiga Android-applikationer!
  • 15 snabbaste applikationer för att tjäna pengar 2021, Liquid Direct och mest pålitliga!

Förutom Go-Food, Här är de 7 bästa matleveransapplikationerna för Android!

1. Kaviar

Caviar är en applikation för matleverans från Square. För dem som inte vet är Square ett företag som gör kreditkortsläsare på smartphones. Kaviar erbjuder de flesta funktionerna matleverans i allmänhet.

Du kan hitta restauranger i ditt område, beställa mat och sedan leverera den. Det finns ytterligare funktioner beroende på vilken stad du befinner dig i. För fler funktioner eller en lista över platser kan du kolla in den i Play Store.

2. Doordash

DoorDash är en applikation för matleverans som är relativt snabb och lyhörd. Denna applikation stöder mer än 300 större städer runt om i världen. De flesta av dem verkar dock i USA och Kanada. Denna applikation har också samarbetat med många populära restauranger runt om i världen. Inte bara kvaliteten på maten, kundnöjdhet att ta emot sina beställningar i tid är också ett bekymmer hos Doordash.

3. Deliveroo

Deliveroo är en av de bästa applikationerna för matleverans. Denna applikation stöder olika länder, särskilt i den europeiska regionen som England, Frankrike, Tyskland, Irland och flera andra länder. Endast genomsnittlig leveranstid Endast 32 minuter, att göra Deliveroo används ofta för att beställa mat.

Dessutom ser applikationens utseende ganska enkelt och attraktivt ut, vilket gör det lättare för användare när de vill beställa mat.

4. Ät24

Eat24 är en av de matleveransappar som är mer populära än de andra. Ät24 erbjuder mer än 1 500 städer och 30 000 restauranger över hela världen. Denna applikation är också utrustad med Yelp-integration.

Dessutom får användare också stöd för Android Wear eller betalning via PayPal och Android Pay. Trots dess frekventa upp-och nedgångar är den här appen fortfarande en favorit för vissa.

5. GrubHub

I Amerika är Grubhub den mest populära livsmedelsapplikationen. Denna app har också fungerat runt 1100 städer där. Grubhub själv är utrustad med en enkel sökfunktion, betalningssupport via Android Pay eller PayPal, ett rankningssystem och mer.

En av fördelarna med denna applikation som andra applikationer inte har är att köpare kan förbeställa minst fyra dagar innan maten skickas.

6. Foodpanda

Foodpanda är en annan populär app för matleverans. Foodpanda har stött mer än 450 städer, 26 000 restaurangeroch 24 länder i världen. Fokus ligger mest på regionerna kring Östeuropa, Västasien och Nordafrika.

Denna applikation fungerar också som en leveransapplikation i allmänhet, där användare beställer och sedan får den levererad. Foodpanda är det inte den snabbaste leveransapplikationen, men åtminstone den här applikationen är alltid punktlig och smidig när den skickar köporder.

7. UberEATS

UberEATS är en matleveransapp tillverkad av Uber. Denna applikation använder befintlig infrastruktur för att leverera mat. UberEATS har också verkat i dussintals länder i världen, inklusive Indonesien. Den här tjänsten fungerar som alla andra appar för matleverans.

Du beställer och Uber-föraren levererar den till din destination. Liksom de flesta kretsar problemet med den här applikationen bara om drivrutinsintroduktionen och dålig kommunikation. Sådana saker dyker dock inte upp så ofta.

Det var det 7 av de bästa apparna för matleverans för Android förutom Go-Food. För dig som är nyfiken kan du ladda ner den direkt på PlayStore och sedan prova. Vilken applikation tycker du är bäst? Eller kanske du har provat det? Skriv i kommentarerna nedan!