7 märken av de starkaste och mest motståndskraftiga mobilfodral

Tyvärr är din dyra smartphone repad eller sprucken eftersom du inte är försiktig. För att vara mer säker och skyddad, använd bara ett elastiskt mobiltelefonfodral, gäng

Smartphones har blivit ett primärt behov av moderna människor. Ärligt talat, okej. Vilka är de saker du letar efter första gången du vaknar? Majoriteten säger smartphone, gäng.

Jag är så ledsen att vi är med smartphones, så långt att vi försöker skydda smarttelefonen helt. Men ibland händer saker fortfarande.

En av de viktigaste lösningarna för att förhindra att dåliga saker händer med våra smartphones är att använda ett fodral. Men ett vanligt hölje räcker inte, gäng.

I den här artikeln kommer ApkVenue att ge dig rekommendationer för de starkaste och mest motståndskraftiga mobilfodral som kan skydda din smartphone till fullo.

7 starkaste och hårdaste mobilväskor

Tidigare hade ApkVenue diskuterat en hållbar smartphone som du kan använda. Som ett alternativ kan du fästa ett skyddande mobiltelefonfodral för att skydda din smartphone.

Ett HP-fodral med hög skyddsnivå skiljer sig från ett vanligt fodral. Om det vanliga höljet är mer intresserat av stil, medan skyddshöljet är mer intresserat av säkerhetsaspekten.

I själva verket har några av dessa motståndskraftiga fall militära standarder som säkerställer din smarttelefons säkerhet från att spricka, till och med bryta, gäng.

Är du nyfiken? Istället för att köpa tid är här de 7 starkaste och mest hållbara varumärkena för mobiltelefoner för dig.

1. Urban Armor Gear Composite Case

Urban Armor Gear eller vanligtvis förkortas UAG är ett hölje tillverkat med en militär design. På grund av det militära, verkligen starka och motståndskraftiga gänget.

Även om det är tåligt och robust, gör UAG Composite Case inte din smartphone skrymmande och tung. Så det är fortfarande bra för dig att hålla.

UAG Composite Case är särskilt avsedd för dig som gillar utomhusaktiviteter och extrema aktiviteter. Du behöver inte oroa dig om det bara faller, gäng.

Skyddsfodral den här ger det bästa skyddet när det gäller påverkan än andra fall. Verkligen säker ändå.

Detta tuffa mobilfodral kan du köpa för $ IDR 50 tusen - IDR 500 tusen beroende på vilken smartphone du använder.

2. Nillkin Defender-mål

Nillkin Defender-fall är ett skyddande hölje som skyddar din favorit smartphone från kollisioner, repor och stötar.

Även om det här fodralet är tillverkat för att skydda din favoritsmartphone glömmer tillverkarna inte den estetiska aspekten.

Förutom att vara stark och motståndskraftig har Nillkin Defender-väskan också en mycket liten design. Om ApkVenue är uppmärksam, som Transformers, gäng.

Nillkin Defender-fodralet består av en kombination av två premiummaterial det är tillverkat av termoplastisk polyuretan (TPU) och polykarbonat. Båda dessa material kan ge extra skydd på din smartphone.

Du kan köpa Nillkin Defender-fodralet till ett lågt pris IDR 20 tusen - IDR 185 tusen beroende på vilken smartphone du använder. Ganska överkomligt.

3. Spigen Slim Armor

Spigen Slim Armor är ett skyddande hölje som är ganska populärt bland smarttelefonanvändare. Förutom att ge skydd, har detta hölje också en snygg design, du vet.

Spigen Slim Armor Case har funktioner ultra droppskydd dubbelskiktad. Dessutom är Spigen utrustad med tekniskt skydd av militär standard luftkudde i alla hörn av väskan.

Du behöver inte längre oroa dig för att din smartphone faller. Spigenfallet är också ganska svårt, gäng. Förutom att det är säkert mot kollisioner, är detta hölje också säkert från repor.

Eftersom den är utrustad med en luftkuddfunktion är det bara naturligt att Spigen Slim Armor är ganska tjock, gäng. Ändå kommer de rundade kanterna att hålla dig bekväm när du håller din smartphone.

Du kan köpa Spigen Slim Armor för $ IDR 10 tusen - IDR 495 tusen beroende på vilken smartphone du använder, gäng.

4. Anker Toughshell-fodral

Anker Toughshell-fodral är ett skyddande hölje som är starkt och fjädrande och utrustat med en mängd avancerad teknik för att skydda din favoritsmartphone.

Detta robusta fodral skyddar din smartphone med teknik tyngdkraftsvakt och stötsköld som uppfyller de höga standarderna för Förenta staternas militär.

Om det andra fodralet bara skyddar baksidan av smarttelefonen skyddar Anker Toughshell-fodralet din smartphone med fullständigt skydd.

Detta fodral kommer att bilda ett skal som skyddar alla delar av smarttelefonen. Detta skal skyddar smarttelefonen även när den används i extrema miljöer.

Om du är intresserad av detta fall måste du spendera så mycket IDR 30 tusen - IDR 550 tusen beroende på vilken smartphone du använder.

5. Otterbox Defender-fall

Otterbox Defender-fodral är ett skyddande hölje med ett av de mest kompletta skydd, gäng. Anledningen är att det här fodralet gör din smartphone dammtät, vattentät och stötsäker.

Otterbox är tillverkat av starkt polykarbonatmaterial så att det tål värme och kyla. Detta fall påstås kunna skydda smarttelefonen under brand eller snöstorm.

Detta fodral innehåller tre ultralager för att skydda din smartphone från stötar på grund av droppar, smuts och repor.

Dessutom skyddas din skärm med ett lager reptålig film. Riktigt trevligt eller inte, gäng? Det ursprungliga Otterbox Defender-fodralet ligger i prisklassen 210 000 IDR - 1,4 miljoner IDR beroende på variant.

6. Griffin Survivor-fall

Griffin Survivor Case har ett väldigt solid utseende, gäng. Det är dock inte bara ett solitt utseende. Detta hölje är också hållbart och mycket robust.

Griffin Survivor Case använder ett skal som Anker Toughshell, men har flera material. Skalet använder slagdispersionssystem exklusivt för Griffin själv.

Detta solida skal kan skydda smarttelefonen från stötar, damm och vattenstänk. Faktum är att Griffin Survivor-fodralet kan skydda smartphones som faller från en höjd av 2 meter till det maximala.

Det starka exteriören kan göra att din smartphone blir bucklad. Därför använder Griffin ett polykarbonatskal som hindrar din smartphone från att bli bucklad.

Griffin Survivor Case är i prisklassen IDR 40 tusen - IDR 600 tusen beroende på vilken smartphone du använder. Intresserad?

7. X Doria Defense Lux

Precis som hans namn, X Doria Defense Lux erbjuder maximalt skydd på din favoritsmartphone samtidigt som det ger ett lyxigt intryck.

Med ett yttre hårfodral av polykarbonat och en yttre ram av aluminium skyddar detta robusta fodral din smartphone från stötar och repor.

För att se lyxigt och elegant ut på höljets baksida läggs en lyxig texturpanel som ger ett förstklassigt intryck.

Premiumpanelen är inte bara för show, gäng. Panelen fungerar också som dubbelt skydd för din smartphone.

Detta premiumfodral kan du köpa för $ 100 000 IDR - 500 000 IDR enligt smarttelefonen du har.

Det här är artikeln från ApkVenue om de 7 starkaste och mest motståndskraftiga varumärkena för mobiltelefoner som du kan använda. Istället för att din dyra smarttelefon sladdas är det bättre att skydda den omedelbart genom att använda höljet ovan, gäng.

Vi ses i nästa Jaka-artikel, ja!

Läs också artiklar om Prylar eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba