hur man gör att kryssa en även om den har lästs

Vill du läsa WA-chatt men tycker att den är offline? Tja, du kan följa hur du får WA att kryssa 1 i vanlig WA men du har läst det fullständigt enligt följande.

WhatsApp nu utan tvekan en ansökan chatt bäst, vilket är säkert att var och en av er har och använder det för era dagliga behov.

När du använder applikationen chatt som nu är under regi av Facebook, naturligtvis har du varje typ av användning, eller hur?

Inklusive de av er som gillar det läsa meddelande men lat att svara, alias så tyst läsare Jag förstår!

Den här gången har ApkVenue tips så att du kan ta reda på det hur man får WA att kryssa 1 i vanlig WA, men uppkopplad och du kan läsa utan bekymmer "terroriserad" för att svara på det. Hur mår du?

Så här beställer du Chatt WA Tick 1 Även om du har läst är det så enkelt!

WhatsApp själv har faktiskt en inbyggd eller officiell funktion som låter dig inaktivera den blå dubbla bockmarkeringen (blå fästingar).

Blå fästingar i sig kan vara ett tecken på det meddelandet eller chatt WA som du skickade har tagits emot och lästs av mottagaren av meddelandet, gänget.

Fotokälla: Special (WA-tricks för att kontrollera den här kan göras beväpnade med en WA MOD-applikation, till exempel GBWhatsApp.)

Men vill du verkligen ge ett tecken på det chatt WA andra människor har inte accepterats men har du läst det? Tja, du kan använda WA MOD-applikationen som ApkVenue rekommenderar, här!

Här kommer ApkVenue att använda applikationen GBWhatsApp senast garanterat att lösa detta problem. Saken är att du kan få WA att kryssa för en men uppkopplad för att läsa meddelandet.

Innan du följer stegen, låt oss ladda ner Ansökan GBWhatsApp APK senaste som du kan få via länken nedan för Android-användare.

GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Steg 1 - Registrera dig för ett WA-konto i GBWhatsApp-applikationen

 • Om du använde ett tidigare WA-konto rekommenderar ApkVenue att du gör det reservchatt WhatsApp som ApkVenue har granskat tidigare.
 • Då har du meng-avinstallera officiell WhatsApp-applikation och installerade bara GBWhatsApp-applikationen på din Android-mobiltelefon, gäng.
 • Öppna programmet som redan är installerat, här kan du välja ett alternativ Återställ att återvända reservchatt WA eller Håller med och fortsätt för att skapa ett nytt konto.

Steg 2 - Öppna sekretessinställningar i GBWhatsApp

 • Om du har angett huvudvyn för GBWhatsApp enligt följande, är allt du behöver göra att trycka på tre prickar ikon som är högst upp.
 • Här behöver du bara välja ett alternativ AlexMods / FouadMods och gå sedan till Sekretess och säkerhet.

Steg 3 - Ändra sekretessinställningar för kontakter och grupper

 • På sidan Sekretess och säkerhet är allt du behöver göra att svepa ner tills du hittar avsnittet Chattar. Här kan du välja inställningar för Kontakter och Grupper.

Steg 4 - Aktivera alternativet Dölj blåa fästingar och andra fästingar

 • Kommer komma dyka upp som innehåller flera alternativ som du kan aktivera. Här behöver du bara välja ett alternativ Dölj blå fästingar och Dölj andra fästingar så att WA markerar 1 på meddelandesändarens display.
 • En varning visas som talar om för användaren risken för WA-checklista 1, som du kan ignorera genom att trycka på OK.

Steg 5 - Visa WA Check One på WhatsApp Sender

 • Nu har sättet att göra WA-kontroll 1 fungerat för dig att göra och så här ser det ut på WhatsApp-meddelandet, gänget.
 • Förutom WA-kontakter som gör privatchatt kan du aktivera det här alternativet för familjens WA-grupp, som du vanligtvis spelar som tyst läsarerätt?

Steg 6 - Visa WA Check One på mottagarens WhatsApp

 • Tja, även om du är det uppkopplad eller har läst det kommer meddelandet fortfarande att ha en kryssstatus. Och så visas meddelandet i GBWhatsApp-applikationen som du använder.

VARNING:


I vissa fall, chatt WA kommer förvandlades till en dubbel bock efter ett tag mottagaren lämnar chattrummet. För att säkerställa att detta steg lyckas rekommenderas att du fortsätteruppdatering GBWhatsApp-applikationen används.

Bonus: Rekommenderad WhatsApp MOD APK för den bästa Android 2020

Bortsett från GBWhatsApp som ApkVenue använder i denna metod finns det faktiskt olika WhatsApp MOD-applikation (WA MOD) som erbjuder liknande och ännu mer avancerade funktioner.

När det gäller om metoden ovan inte har fungerat kan du också prova andra rekommendationer för WA MOD APK-applikationen för Android-telefoner som ApkVenue har granskat här.

VISA ARTIKLAR

Tja, det är en handledning om hur man får WA att kryssa 1 i vanlig WA men uppkopplad som du kan läsa utan att bli fast, gäng.

Nu behöver du inte vara rädd för att andra ska bli upprörda eftersom du inte har svarat på meddelandet. För de tror säkert chatt WA i väntan på och har inte levererats.

Hur spännande är det, eller hur? Så om du har rekommendationer för andra WhatsApp-tips och tricks, tveka inte att skriva ner dem i kommentarfältet nedan. Lycka till!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Street Rat.