10 av de bästa tecknade ansiktsapplikationerna som måste finnas på din Android-telefon

Du kan fritt bearbeta fotot till vad du vill, inklusive att göra det till ett tecknat ansikte. Ungefär, alla tecknade ansiktsapplikationer va ...

Inte bara diskuterar smartphones hur snabbt prestandan hos CPU: n den har, eller hur mycket RAM som finns i en mobiltelefon. Du kan också bearbeta foton med applikationen och producera tecknad ansikte du vet. Hur?

Rätt, genom att vara närvarande Android-smartphone, det betyder att du fritt kan bearbeta fotot till vad du vill, inklusive att göra det till ett tecknat ansikte. Ungefär, vilka tecknade ansiktsapplikationer är lämpliga för dig att använda på din favorit Android-telefon?

  • Här är det, andra bästa Android-fotoredigeringsprogram lika coola som Prisma!
  • 25+ bästa Android-fotoredigeringsprogram 2016
  • Ett kraftfullt sätt att öka bildupplösningen utan att splittras, 100% fungerar!

De 10 bästa tecknade ansiktsapplikationerna som MÅSTE finnas på Android-telefoner

1. Papperskamera

Papperskamera är ett program för att redigera foton och göra det till ett tecknat ansikte. De tillgängliga effekterna är också riktigt coola och trendiga. ApkVenue är säker, oavsett vilka bilder du redigerar via den här Android-applikationen, blir resultaten perfekta.

Den här tecknade ansiktsapplikationen på Android ger också en mängd andra funktioner som kan väcka din smak. Förutom att vara en tecknad film kan du också skapa skisseffekter, halvton, noiroch olika andra effekter. Intresserad?

2. MIX - Photo Editor Pro

Gillar du resultaten från Lomo-kameran? Tja, då kan du använda MIX - Photo Editor Pro. För att, förutom att skapa ett tecknat ansikte, kan du också skapa effekter som den som produceras på Lomo-kameran i den här applikationen. Andra filmfärgeffekter finns också här.

3. Photo Lab Picture Editor FX

Förutom applikationerna ovan kan du använda för att göra dina foton till roliga, trendiga, coola och professionellt utseende Photo Lab Picture Editor FX. Olika filtereffekter som Svart vit, Neon, Glöd, Oljemålning tillgänglig i sin helhet här. Är du intresserad av att använda den?

Appar Photo & Imaging Linerock Investments LTD LADDA NER

4. Skissa mig! - Skiss & tecknad film

För att göra dina foton till coola seriefigurer kan du också prova en applikation som heter Skissa mig! - Skiss & tecknad film. Som namnet antyder kommer filter som skisser och gör dem tecknade att vara tillgängliga i sin helhet. Du kan justera kontrast, ljusstyrka och mättnadsinställningar med ett bekvämt gränssnitt.

5. Effekt av tecknad fotofilter

Genom att köra applikationen Tecknad fotofiltereffektkan du redigera dina foton för att göra dem till tecknade filmer som tas direkt från kameran eller Galleri-programmet. Utöver det, verktyg förutsatt är också komplett. Det finns beskära, rotation och olika andra tecknade stileffekter som du kan använda gratis.

De presenterade filtren är inte nördiga filter som finns i andra fotoredigeringsprogram. Här presenteras en mängd fantastiska filter i sin helhet. Intressant är att gränssnittsdesignen är mycket enkel, så när du öppnar den här applikationen är det garanterat att du omedelbart förstår alla dess funktioner.

6. SuperFoto

En annan tecknad ansiktsapplikation på Android är SuperPhoto. Denna applikation är utrustad med mer än 200 gratisfilter som är redo för dig att skapa. Du kan försöka kombinera lämpliga filter en efter en så att resultaten ser charmiga ut. Om du köper den betalda versionen kommer det att finnas mer än 1500 filter och andra effekter.

Moonlighting Apps Photo & Imaging Apps, LLC DOWNLOAD

7. PicsArt - Fotostudio

Redigera foton så tecknade? Du behöver inte oroa dig! Du laddar bara ner applikationen PicsArt - Fotostudio. Eftersom den här applikationen inte bara kan göra foton vackrare och vackrare, utan också producera tecknade effekter som inte är mindre intressanta än andra fotoredigeringsprogram. Så tänker du fortfarande om du vill hitta andra applikationer?

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

8. Tecknad kamera

Inte mycket annorlunda än föregående foto, för att bearbeta tecknade ansiktsbilder kan du också lita på det Tecknad kamera som en av fotoprocesseringsapplikationerna på din favorit Android-telefon. Tänk dock på att du kan använda filtren i det här programmet när du tar bilder.

Fördelen med Cartoon Camera är att den har ett ganska enkelt gränssnitt. Så för nybörjare kommer du snabbt att förstå hur du använder det. Sedan finns det 12 tecknade filter kvalitet som du kan prova.

9. MomentCam

Ansökan MomentCam garanterat att ändra strukturen på ditt foto till en karikatyr som en riktig tecknad film. Eftersom det finns olika varianter mall karikatyrer som presenteras i denna coola applikation och kan bli en tecknad karaktär som har konstnärligt värde.

Eureka Studios video- och ljudappar LADDA NER

10. Prisma

Om du är uppdaterad kommer du säkert att känna till ansökan Prisma? Ja, den här applikationen kan ge känslan av ett nytt fotoresultat. Eftersom den här applikationen erbjuder en mängd olika funktioner som inte kommer att komplicera ditt liv. Resultatet? Ditt foto kommer att se ut som en charmig tecknad målning. Intressant, eller hur?

Foto- och bildappar Prisma Labs, inc. LADDA NER

Det är en samling av de bästa tecknade ansiktsapplikationerna på Android som måste finnas på din smartphone. Från listan ovan, vilken gillar du mest? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.