Dessa 3 sjukdomsdetekteringsapplikationer kan ta reda på vilken sjukdom som helst i din kropp

Inte bara för att chatta eller spela spel, smartphones kan också användas för hälsobehov. Här ger JalanTikus dig en lista över de bästa applikationerna för att upptäcka sjukdomar.

Hjärtat är ett av de viktigaste organen i kroppen. Om ditt hjärtas prestanda försämras kommer kroppens hälsa att påverkas och din produktivitet kommer att minska. Men det betyder inte att den hälsa du måste vara uppmärksam på är bara hjärtat.

Efter att JalanTikus gav ett sätt att mäta hjärtfrekvensen med en smartphone, kommer den här gången JalanTikus att ge dig en lista applikation för detektering av sjukdomar via smartphone. Med dessa hälsoapplikationer hoppas vi att vi kan fortsätta att leva friska.

  • Kontrollera din ögons hälsa med KUBE Nail Application
  • Undvik trött ögonsjukdom på grund av teknik på följande sätt
  • AKTA SIG! 80% av datoranvändarna i världen hotas av denna sjukdom

Tillämpning av sjukdomsdetektor

Förutom underhållnings- och kommunikationsfunktioner har smartphones många andra funktioner. Även om du kan använda den klokt kan smartphones användas för hälsoskäl. Så, låt oss i detalj observera vad din kropp känner med hjälp av följande sjukdomsdetekteringsprogram!

1. Vad är min smärta

Utvecklad av Smartindo Access, ett IT-företag som länge har utvecklat informationstjänster på sjukhus, applikationer Vad är min smärta som ofta förkortas LÖST är den bästa hälsoapplikationen på Android. Denna applikation erbjuder en tidig diagnosfunktion för att upptäcka befintliga sjukdomar innan du går till en läkare.

Applikation för att upptäcka sjukdomar Vad min smärta fungerar genom att läsa de klagomål eller symtom som du upplever. Du behöver bara leta efter vilka klagomål du känner i kolumnen med sjukdomsökning, då läser algoritmen för denna applikation databasen för att hitta möjliga sjukdomar som du lider av. Inte bara det, ApaSakitKu har också gratis konsultation med läkare, närliggande klinikinformation, till hälsovaror.

Ladda ner APK ApaSakitKu

2. iCare Health Monitor

Till skillnad från den tidigare applikationen, i iCare Health Monitor du hittar inte innehåll på indonesiskt språk. Naturligtvis eftersom denna sjukdomsdetekteringsapplikation utvecklades av utlänningar. Men även om det inte är en ansökan som gjorts av landets barn, är den här applikationen mycket värdig för dig att använda.

Genom att installera iCare Health Monitor får du många hälsofunktioner i en applikation. Du kan mäta blodtryck, hjärtfrekvens, lunghälsa, hörsel till ögons hälsa. Så det fungerar är att använda smarttelefonkamerans LED-funktion för att utföra beräkningar. Liksom många andra tester som kan göras för att upptäcka sjukdomar i kroppen.

Inte bara upptäcka sjukdom, denna applikation kan också användas för att träna hälsan hos dina organ. Du kan träna hälsofokus på ögon, hörsel och till och med träna för hjärthälsa. Häftigt!

Ladda ner iCare Health Monitor APK

3. Hälsokalkylator

När du har mätt din puls framgångsrikt av iCare Health Monitor, vad kan du göra? Är du riktigt frisk så att den passar de perfekta hälsokraven eller inte? För att ta reda på kan du använda applikationen Hälsokalkylator. Denna applikation hjälper dig att ta reda på din hälsogräns genom att beräkna den från dina personuppgifter.

Tack vare Health Monitor-applikationen kan du ta reda på vad din ideala kroppsvikt är, vilken hälsosam hjärtfrekvens, vad blodtrycket ska vara och hur mycket vatten kroppen behöver. Allt baseras på din ålder, vikt, längd och personliga information. Detta är en måste-ha hälsoapplikation för att följa med andra ansökningar.

Ladda ner APK Health Calculator

Så det finns 3 applikationer för att upptäcka sjukdomar på Android som du måste installera om du vill vara frisk. Genom att använda rätt applikation kan du upptäcka vilken sjukdom som helst i kroppen. Tro det eller ej, med hälsoapplikationerna ovan kan du ge en tidig diagnos av den sjukdom du lider innan du går till konsultation och träffar en läkare.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found