7 bästa Android PSP-emulator november 2017

PlayStation Portable aka PSP är en av de mest populära bärbara konsolerna. För att spela det, här är 7 bästa PSP Android-emulatorer i november 2017.

Playstation portabel aka PSP är en av spelkonsolerna bärbara som någonsin var mycket populär på sin tid. Denna spelkonsol tillverkad av Sony har producerat en mängd olika spel som definitivt får dig att känna dig nostalgisk att spela dem igen.

Ta det lugnt, med de olika spelemulatorerna som finns tillgängliga idag kan du enkelt spela PSP-spel på din Android-smartphone. Nästa ApkVenue vill granska och berätta 7 bästa PSP Android-emulatorer i november 2017.

  • GTA är definitivt där, dessa 7 konsolspel är också framgångsrika i mobilversionen
  • Många MODs! Här är 6 skäl till varför det är bättre att spela spel på PC än på konsoler
  • 7 Android-spel i liten storlek med sofistikerad grafikkonsol

7 bästa PSP Android-emulatorer för november 2017

1. PPSSPP - PSP-emulator

Fotokälla: Foto: play.google.com

PPSSPP utan tvekan den mest populära PSP-emulatorn i världen idag. Förutom att vara tillgänglig på en Android-smartphone kan du spela PPSSPP på en stationär PC killar. Enligt vissa kretsar blir PPSSPP den mest praktiska PSP-emulatorn används och kompatibel på nästan alla Android.

För de av er som behöver prestanda kan PPSSPP sägas vara mest kraftfull för det blir alltid uppdatering det senaste. Den finns i en gratis version, du kan också köpa den för att bli av med annonser i emulatorn.

Henrik Rydgard Simuleringsspel LADDA NER

2. AwePSP - PSP-emulator

Fotokälla: Foto: play.google.com

För er som behöver enkla kontroller, AwePSP du kan lita på. Även om du verkar imitera PPSSPP som den bästa PSP-emulatorn kan du räkna med att AwePSP bulldoser olika spelgenrer tack vare dess prestanda.

Bortsett från det stöder AwePSP också olika format PSP-ROM, såsom .iso / .cso / .elf / .ISO / .CSO / .ELF. AwePSP erbjuder också en virtuell controller med layout vilket är ganska bra utöver dess stöd för den fysiska styrenheten.

Appar produktivitet AweEmulator LADDA NER

3. PSP Pro 2017-emulator

Fotokälla: Foto: play.google.com

PSP Pro Emulator 2017 är den bästa PSP-emulatorn som nästan liknar PPSSPP. Denna emulator erbjuder standardfunktioner som fps viewer, meny spara och ladda data och så vidare. PSP Pro 2017-emulatorn är för närvarande tillgänglig gratis.

Ändå hittar du fortfarande irriterande annonser när du använder denna emulator. Du behöver inte oroa dig, för PSP Pro 2017 Emulator kan spela spel som Persona 2, Dragon Ball Z till Grand Theft Auto du vet.

Apps Productivity antivirus L.L.C LADDA NER

4. Matsu Emulator - Multi Emu

Fotokälla: Foto: apk-dl.com

Matsu Emulator erbjuder ett annat koncept än andra konsolemulatorer. Denna applikation ger flexibilitet genom att kunna spela flera spelkonsoler samtidigt. Bland dem finns PlayStation 1, Game Boy Color, Game Boy Advance och många fler.

I framtiden kommer Matsu Emulator att stödja flera andra konsoler som PlayStation Portable, Nintendo DS och Nintendo 64. Oj, du bryr dig inte om att byta emulatorer om du använder den här bästa applikationen.

Apps Productivity Studio MXE DOWNLOAD

5. RetroArch

Fotokälla: Foto: play.google.com

Om du vill redigera applikationer, RetroArch att vara en av de bästa konsolemulatorerna på Android-smartphones. RetroArch är den bästa PSP-emulatorn som är unik eftersom den kan spela olika spel från plattform olika konsoler.

Naturligtvis stöds detta av systemet Libretro utvecklat för RetroArch-applikationen. Denna Android-emulator är perfekt för dig att försöka för första gången, eftersom den är tillgänglig gratis utan annonser och support öppen källa.

Ladda ner Libretro Productivity Apps

6. Sunshine Emulator för PSP

Fotokälla: Foto: apk-dl.com

Sunshine Emulator kan vara ett alternativ för de av er som är vana att använda PPSSPP. Men i grund och botten tar Sunshine Emulator PPSSPP-basen som den är öppen källa och lagt till några förbättringar i appen.

Denna emulator erbjuder den bästa spelupplevelsen med grafiska inställningar vilket är bra nog. Sunshine Emulator kan användas på en mängd Android-enheter och spelar PSP-spel med synligt spel slät.

Apps Productivity ExpertArts Studio LADDA NER

7. Rocket PSP Emulator

Fotokälla: Foto: play.google.com

Rocket PSP Emulator det kan vara en lösning för de av er som behöver en PSP-emulator men på en smartphone-enhet med låga specifikationer. Rocket PSP Emulator tar också sin bas från PPSSPP med olika tweaks.

Applikationen utvecklad Emul World Ltd. det erbjuder en spelupplevelse slät tillsammans med kvalificerad grafisk bearbetning. Dessutom kan ljudkvaliteten på Rocket PSP Emulator sägas vara ganska realistisk på olika enheter.

Emul World Ltd Produktivitetsappar LADDA NER

Så det är de 7 bästa PSP-Android-emulatorerna i november 2017. Med den här applikationen kan du minnas med olika PSP-spel på din Android-smartphone eller surfplatta. Vilket spel spelade du först? Kom igen dela med sig med Jaka i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Emulator eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found