hur man tar bort och inaktiverar ett Twitter-konto [nytt 2020]

Är du trött på att spela Twitter? Vill du ta bort ditt Twitter-konto utan att behöva logga in? Så här tar du bort eller inaktiverar ditt Twitter-konto permanent.

Är du trött på att spela Twitter igen för att du är ett Instagram-barn? Men vet inte hur man tar bort ett Twitter-konto?

I själva verket kan man säga att Twitter är det bästa sociala mediet 2018. Så det finns sätt att permanent radera Twitter!

Om du verkligen vill ta bort ditt Twitter-konto finns det flera sätt att göra det på. Du kan ta bort ditt Twitter-konto antingen på din dator eller på din mobiltelefon du. Båda är också väldigt enkla för dig att göra!

Som en bonus kommer ApkVenue också att berätta hur du tar bort ett Twitter-konto som glömt ditt lösenord!

Insamling av sätt att permanent radera ett Twitter-konto

Digitala rekord är nu allt viktigare med tanke på att majoriteten av människorna är internetkunniga. Inte överraskande tar många människor bort sina sociala mediekonton, till exempel Facebook för att behålla sin image.

Innan du berättar hur du permanent inaktiverar Twitter, vill ApkVenue berätta några saker som du måste veta, gäng!

Om anledningen till att du tar bort Twitter beror på ett problem med ditt konto, kommer det inte att lösa något att inaktivera och sedan återaktivera det.

Exempel på Twitter-problem som kan uppstå finns där tweets det saknas, numret anhängare eller det följande vilket är fel, tills det är Direktmeddelanden misstänksam.

Om du verkligen vill ta bort ditt Twitter-konto, följ bara metoden nedan!

Så här tar du bort ett Twitter-konto på en dator / bärbar dator

Först berättar ApkVenue hur du tar bort ett Twitter-konto på en PC eller bärbar dator. Kontrollera tidigare att du har ett Twitter-konto, OK!

Här är stegen:

1. Logga in på det Twitter-konto som du vill ta bort

Logga in eller logga in på ditt Twitter-konto som vanligt, sedan i det övre högra hörnet klicka på ditt lilla profilfoto.

2. Ange inställningar

När du klickar på din profilbild kommer det att finnas flera rader med menyer relaterade till dina Twitter-kontoinställningar. välja Sekretess och inställningar.

3. Gå till Kontomenyn

När du har angett inställningarna väljer du menyn konto och välj Inaktivera ditt konto.

4. Inaktivera Twitter-konto

När du har gjort alla stegen ovan trycker du på knappen Avaktivera som bilden ovan. Läs några viktiga saker om att inaktivera ditt Twitter-konto först så att du inte ångrar det.

Senare kommer du att bli ombedd att ange ett lösenord som en verifieringsprocess. Tänk på att ditt nya konto försvinner helt efter 30 dagar.

Twitter lagrar fortfarande all användardata vid den tiden. Uppgifter raderas först när 30 dagar har gått.

Inom den tiden kan du återaktivera ditt konto om du ändrar dig. Om du vill radera det igen måste du vänta ytterligare 30 dagar.

Så här tar du bort ett Twitter-konto på mobilen

Inte alla har en bärbar dator eller dator, så de kan bara använda Twitter från smartphones som ägs av både Android och iOS.

Om du är en av dem, följ stegen nedan, ApkVenue kommer att berätta hur du permanent inaktiverar Twitter via mobiltelefon!

1. Ladda ner Twitter-applikationen

Kontrollera först att du har Twitter-applikationen på din smartphone. Du kan ladda ner den via länken nedan:

Sociala appar och Twitter-meddelanden LADDA NER

2. Ange inställningar

Efter det, fortsätt och fortsätt Logga in först genom att använda det konto du vill ta bort. Om du har angett, klicka på profilbilden den i högra hörnet.

Välj Inställningar och sekretess för att öppna Twitter-inställningar.

3. Logga in på konto

Välj meny konto som ligger högst upp. välja Inaktivera ditt konto som ligger under sig själv.

4. Kontoverifiering

Läs först några saker relaterade till att inaktivera ditt Twitter-konto. När du är säker trycker du på inaktivera-knappen. Du kommer att bli ombedd att ange ett lösenord som en verifieringsprocess.

Precis som att radera Twitter via dator måste du vänta i 30 dagar för att ditt konto ska försvinna permanent.

Tänk också på att sökmotorer som Google kan ta upp det tweets din gamla om frågandet matchar även om du har tagit bort det tweets de.

Ändå vem som helst som klickar tweets får ett felmeddelande.

Så här tar du bort ett Twitter-konto utan att logga in

Om du har glömt ditt lösenord för Twitter-kontot och letar efter sätt att ta bort ett avstängt eller låst Twitter-konto kan du följa den här metoden.

1. Gå till 'Glömt lösenord'

Först och främst öppnar du Twitter-webbplatsen som vanligt från din dator för att göra det enklare och mer flexibelt. Välj sedan glömt ditt lösenord

2. Ange ditt Twitter-ID

Vidare,ange ditt ID eller användarnamn Twitter-konto som du vill ta bort kontot. Om du har angett rätt Twitter-ID, Ditt Twitter-ID kommer att visas plus det e-postmeddelande som du gör till din e-post Logga in. välja Fortsätta.

3. Twitter-kontakter

För att kontakta Twitter behöver du bara klicka eller välja menyn behöver du fortfarande hjälp? Senare skickar du ett e-postmeddelande med Twitter Customer Service (CS).

4. Skicka e-post till Twitter

Nästa du NÖDVÄNDIG skicka ett e-postmeddelande till Twitter inklusive din e-postadress. Åh ja, ApkVenue rekommenderar starkt att du skickar e-post till Twitter på engelska.

Du kan titta på den offline engelska ordboken för att översätta dina ord för enkel förståelse av CS Twitter.

Om några dagar svarar vanligtvis CS Twitter på ditt e-postmeddelande och följer upp din begäran om att radera ditt Twitter-konto.

Ungefär, det är en samling sätt att inaktivera Twitter som du måste veta, gäng. Metoden är praktisk och tar bara några minuter.

Bonus: Hur man använder samma e-post för ett nytt Twitter-konto

Du kanske vill ta bort ditt Twitter-konto eftersom du vill skapa ett nytt Twitter-konto. Det kan bero på att du känner dig där anhängare väldigt irriterande eller få skräck via DM.

Du har till exempel tagit bort ditt Twitter-konto men vill ändå använda e-postmeddelandet för att skapa ett nytt Twitter, det finns ett sätt, gäng!

1. Ange inställningar

När du har loggat in öppnar du menyn Inställningar och sekretess som du kan hitta genom att trycka på profilbilden i det övre vänstra hörnet. Välj konto.

2. Ändra användarnamnet

Klicka på menyn Användarnamn för att ändra ditt användarnamn. Därefter ändrar du e-postadressen under mobilmenyn. Om du inte har en annan e-postadress, skapar du bara en genom att följa handledningen nedan!

Om så är fallet, tryck på Spara ändringar som visas längst ner på sidan och ange lösenordet för verifieringsprocessen

3. Bekräfta e-postadress

Du kommer att bli ombedd att bekräfta e-postadressen du just angav. Du kan kontrollera det via din e-postinkorg.

Om så är fallet kan du använda ditt gamla användarnamn och e-postmeddelande för ditt nya konto efter 30 dagars avaktivering. Enkelt, eller hur?

Således hur man tar bort ett Twitter-konto på PC och mobil vilket du mycket enkelt kan göra. Det visar sig att metoden är riktigt enkel, eller hur?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Twitter eller andra intressanta artiklar från Naufal.