känna brute force hacking tekniker och hur man kan förhindra dem

Vetenskapen om hacking har flera tekniker. En av dem är Brute Force. Vill du veta mer om hur denna Brute Force-teknik ser ut? Titta bara på följande JalanTikus-artikel!

Hacking är en vetenskap som är mycket populär bland IT-människor. Anledningen är med denna kunskap som kallas hacking, det gör att vi verkar ha särskild auktoritet än andra. Med hackingkunskap kan vi till exempel ha särskild tillgång till VIP-tjänster.

När man pratar om vetenskapen om hacking har själva hackvetenskapen flera tekniker. En av dem är Brute Force. Vill du veta mer om hur denna Brute Force-teknik ser ut? Tänk bara på följande ApkVenues artikel.

  • Dessa är de 10 farligaste hackarna i världen (Psst ... Det finns indonesiska hackare, du vet)
  • Se upp! Det finns ett nytt sätt för hackare att få bankkontodata via WhatsApp
  • 100% Anti-Hacker, här är tips för att göra världens säkraste lösenord

Lär känna Brute Force Hacking-tekniker och hur man förhindrar dem

När man gör det som kallas hacking använder hackare i allmänhet flera tekniker. Exempel är som Nätfiske och Råstyrka. Vad är phishing om, hur förhindrar du det. Du kan se det genom ApkVenues artikel nedan.

VISA ARTIKLAR

Eftersom Jaka har diskuterat Phishing tidigare, kommer ApkVenue denna gång att diskutera Brute Force-hacktekniker.

Hackteknik Brute Force är en metod för att knäcka lösenord genom att prova alla möjliga kombinationer på ordlistan. Denna metod kommer garanterat att framgångsrikt hitta lösenordet du vill hacka. Processen att knäcka lösenord med den här metoden tar dock mycket tid. (källa: Google)

Fotokälla: Foto: ZDNet

Varför heter det Brute Force? Namnet Brute Force i sig är en kombination av ord från engelska, som, om du menar det, är tvinga ungefär.

Om du försöker förstå arbetsmetoden för denna teknik kommer du att upptäcka att den här tekniken är att attackera framifrån precis så. Du öppnar en webbplats, anger ditt användarnamn och försöker sedan lösenord från AAA, AAB, AAC till ZZZ.

Så du kan säga att namnet Brute Force är en beskrivning av denna teknik som är väldigt kraftfull att komma in genom ytterdörren.

Fotokälla: Foto: Falska affischer

Denna metod är faktiskt ganska effektiv. Med en programvara kan du automatiskt ange lösenord från AAA, AAB, AAC till ZZZ. Antalet inmatade lösenord från bokstäverna AAA, AAB, AAC till ZZZ är dock mycket stort, du måste ange lösenordet hundratals gånger.

Naturligtvis använder den automatiskt programvaran, men du måste också vänta på att programvaran anger alla möjliga lösenord från AAA, AAB, AAC till ZZZ. Naturligtvis kommer det att ta mycket tid.

Det skulle ta ännu mer tid om lösenordet bestod av många tecken, till exempel AAAAAAAAA till ZZZZZZZZZ. För att inte tala om om servern du vill hacka visar sig ge dig 5 minuter tid varje gång du anger lösenordet. Det är inte omöjligt för bearbetningstiden för denna Brute Force-teknik kan ta upp till 100 år.

Men ändå är det inte omöjligt att en hackare kan hacka dig med den här tekniken från Brute Force. Därför kommer jag här att berätta hur du kan förhindra det.

VISA ARTIKLAR

Hur man överlever brute force attacker

Även om denna hackteknik från Brute Force tar mycket lång tid är den fortfarande en kraftfull hackteknik och är ganska känd. Så att du inte blir offer för denna Brute Force-attack, så här fixar du det.

  • Använd inte en PIN-kod, om möjligt använda ett lösenord.
VISA ARTIKLAR
  • Gör ett lösenord på minst 8 tecken. Använd en kombination av versaler, gemener, siffror och skiljetecken. Använd inte lösenord relaterade till ditt berömda namn eller ditt namn eller ditt kontonamn eller ditt födelsedatum.

Exempel på ett bra lösenord: m @ n0fFsPR1n9 .., ##

  • Om ett lösenord som det gör att du ofta glömmer, gör det med en Lösenordskort.
VISA ARTIKLAR

Om du känner att du redan har drabbats av en Brute Force-attack, här är Jakas tips för att övervinna det.

  • Om du fortfarande kan komma åt ditt konto, omedelbart ändra lösenord. Inte bara ditt konto har hackats, utan alla andra konton på internet.
  • Om du inte kan komma åt ditt konto, övervaka kontot och titta på hans rörelser. Det är inte omöjligt att du får en guide.
  • Om kontot är ett bankkonto, rapportera omedelbart till den berörda banken och till polisen.
  • Berätta omedelbart för andra det ditt konto blev hackat och alla åtgärder relaterade till detta konto ligger utanför ditt ansvar.

Så det är Jakas artikel om Brute Force-hackingstekniker och hur man förhindrar dem. Förhoppningsvis är detta användbart! Åh ja, glöm inte att lämna din åsikt i kommentarfältet, tack.

Se också till att du läser artiklar relaterade till Hack eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Banner: Radware


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found