hur man återställer ett borttaget whatsapp-konto på Android

Ditt WhatsApp-konto raderades av misstag? Så här återställer du enkelt raderade WhatsApp-konton på Android!

I föregående artikel har ApkVenue diskuterat hur man återställer raderade WhatsApp-filer. Vad händer om vårt WhatsApp-konto raderas? Kan den användas igen?

Kanske är det en fråga för alla som har problem som detta. Förståeligt nog har WhatsApp nu blivit en av de viktiga applikationerna för att kommunicera med varandra.

Men du behöver inte oroa dig för ApkVenue har en lösning, gäng! Den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur hur man återställer ett borttaget WhatsApp-konto på alla Android-telefoner.

Nyfiken? Kom igen, ta en titt på den fullständiga vätningen nedan!

Orsaker till borttaget WhatsApp-konto

Innan vi går vidare till lösningen kommer Jaka först att diskutera orsakerna. Orsaken till att WhatsApp-kontot raderas i sig kan vara olika gäng.

Några av de vanligast förekommande inkluderar dock följande:

 • Av misstag raderat WA-konto på en gammal mobiltelefon eftersom du vill flytta till en ny mobiltelefon.
 • Att göra avinstallera programmet Whatsapp på mobiltelefon så all data går förlorad.

Då kan vi fortfarande återställa data från vårt gamla WhatsApp-konto? Naturligtvis kan du!

Om du är nyfiken på hur du gör det är det bättre att bara titta på diskussionen om hur du återställer ett helt raderat WhatsApp-konto nedan.

Så här återställer du ett borttaget Whatsapp-konto

Till skillnad från hur du återställer en borttagen WhatsApp-applikation på Android där du bara behöver ladda ner appen igen, kan det vara lite mer komplicerat att återställa ett borttaget WA-konto.

Speciellt om det visar sig att du inte aktiverar den automatiska säkerhetskopieringsfunktionen i WhatsApp-applikationen blir det definitivt mycket svårt att återställa ditt gamla WA-konto.

Tja, i denna diskussion kommer ApkVenue att ge två sätt att återställa ett borttaget Whatsapp-konto. Först med Google Drive och andra Manuellt.

Kom igen, lyssna bara på hela artikeln nedan!

1. Så här återställer du ett borttaget WhatsApp-konto med Google Drive

I likhet med chattapplikationer i allmänhet erbjuder WhatsApp också funktioner säkerhetskopiering som tjänar till att återställa data om något oväntat händer en dag.

Tja, för de av er som är flitiga att göra säkerhetskopiering WhatsApp-data till ett Google Drive-konto, då blir det enklare att återställa det borttagna WhatsApp-kontot, gäng.

Kontrollera dock i förväg att Google-kontot på din mobiltelefon är det konto som används för att säkerhetskopiera WhatsApp-data, va!

I så fall måste du bara följa stegen nedan.

Steg 1 - Öppna WhatsApp-applikationen

 • Först öppnar du bara WhatsApp-applikationen som just installerades på din mobiltelefon.

Steg 2 - Logga in på WhatsApp-konto

 • Därefter loggar du in med det telefonnummer som används på det gamla WhatsApp-kontot som har raderats.

 • Här gör du inloggningsprocessen som att skapa ett nytt konto och gå igenom OTP-kodverifieringsprocessen.

Fotokälla: JalanTikus (Detta steg kan också följas av de av er som vill veta hur man återställer ett borttaget WhatsApp-konto på en iPhone).

Steg 3 - Återställ WhatsApp-data

 • När OTP-kodverifieringsprocessen är klar, gör WhatsApp det automatiskt läser in för att hitta säkerhetskopior av WA-data som lagras i ditt Google Drive-konto.

 • Om processen läser in det är klart och WhatsApp lyckades hitta WA-säkerhetskopian, sedan väljer du bara knappen 'Återställ'.

Steg 4 - Fyll i WhatsApp-profilen

 • När återställningsprocessen är klar kan du slutföra din WhatsApp-profil från namn till foto.

 • Slutligen, välj bara knappen 'Nästa' Okej. Gjort!

Fotokälla: JalanTikus (Om sättet att återställa ett borttaget WhatsApp-konto är klart, glöm inte att fylla i din WA-profil).

Nu kommer du att dirigeras till WhatsApp-huvudsidan och applikationen återställer alla chattutrymmen som är lagrade i filen säkerhetskopiering. Hur lätt är det, eller hur?

Tyvärr, för de av er som letar hur man återställer borttaget WhatsApp-konto utan verifiering, ApkVenue har inte hittat ett sätt ännu, gäng.

Men om du vill logga in på WhatsApp utan verifiering kan du läsa ApkVenues artikel om "Hur loggar jag in WhatsApp utan verifieringskod" nedanför detta:

VISA ARTIKLAR

I den artikeln kan du också hitta hur du återställer ett WhatsApp-konto vars nummer går förlorat eller hur du aktiverar WhatsApp med ett inaktivt nummer.

2. Hur man återställer borttagna Whatsapp-konton manuellt

Om du använde data i den tidigare metoden säkerhetskopiering som lagras i Google Drive-kontot för att återställa ett borttaget WhatsApp-konto, vad händer om du aldrig gör det säkerhetskopiering?

Utan att du vet det, gör WhatsApp-applikationen alltid det säkerhetskopiering automatisk, gäng. Filer säkerhetskopiering detta lagras sedan i HP File Manager-applikationen.

Nu, beväpnad med dessa filer, är det dags för dig att återställa ditt WhatsApp-konto manuellt via följande steg:

Steg 1 - Hitta WhatsApp-säkerhetskopian i filhanteraren

 • Först och främst anger du File Manager-applikationen på din mobiltelefon.

 • Gå sedan till mappen Whatsapp> Databas.

Fotokälla: JalanTikus (Detta är ett av stegen för att återställa ett borttaget WA-konto med hjälp av säkerhetskopian i File Manager).

Steg 2 - Ändra namnet på säkerhetskopian som du vill använda

 • Vidare, i detta skede hittar du filen säkerhetskopiering sorterat efter datum säkerhetskopiering från äldsta till nyaste.

 • Därefter väljer du vilken säkerhetskopieringsdata du vill använda och ändrar filnamnet. Byt från msgstore-YYYYY -YY-DD.1.db.crypt12 till msgstore.db.crypt12.

Steg 3 - Avinstallera WhatsApp-applikationen

 • Om det föregående steget har gjorts, då du avinstallera Whatsapp-applikationen på din Android-telefon.

 • Sedan, installera om applikationen från Google Play Butik.

Steg 4 - Registrera om det gamla WA-numret

 • När installationen har lyckats öppnar du WhatsApp-applikationen och registrera dig om med det gamla WA-numret du. Följ alla processer som när du först skapade ett konto.

 • Sedan kommer Whatsapp automatiskt Att göra läser in mot säkerhetskopian. Om den hittas, välj bara den Återställ.

Steg 5 - Vänta tills återställningsprocessen är klar

 • Slutligen väntar du på processen Återställ Gjort.

 • På det sättet nu innehåller din Whatsapp all data baserat på säkerhetskopian senast du använde.

Fotokälla: JalanTikus (Om sättet att återställa borttagen WhatsApp har slutförts, vänta tills återställningsprocessen är klar).

Så det var några få hur du återställer ett borttaget Whatsapp-konto från Jaka den här gången, gäng.

Vi föreslår att du är noga med att säkerhetskopiera data till ditt Google Drive-konto. Eftersom så lagras alla dina data på ett säkert sätt, så det finns ingen anledning att oroa dig om någon gång data går förlorade av misstag.

Läs också artiklar om Whatsapp eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found