hur man permanent tar bort ett mobillegendekonto (uppdatering 2020)

Vill du börja spela Mobile Legends från grunden igen på samma enhet? Ta först bort ditt gamla konto! Så här tar du bort ett ML-konto permanent på Android.

Hur man tar bort Mobile Legend-kontot ganska eftertraktad även om det här spelet fortfarande är upptagen med att spelas av många människor. Spelet med flest spelare på mobilplattformen är verkligen efterfrågat.

Släpptes 2016, nu Mobile Legends: Bang Bang har redan miljontals spelare runt om i världen. Faktum är att den första lanseringen orsakade kontroverser och plagiering.

Mobile Legends populariserade genren MOBA eller Multiplayer Online Battle Arena till mobila plattformar som tidigare bara gynnade PC-spelare genom DOTA och League of Legends.

Demografin för Mobile Legends-spelare är inte bara begränsad till tonårspojkar. Faktum är att många vuxna och kvinnor är beroende och blir professionella eSports-idrottare.

Trots att spelet är gratis finns det köp inom appen eller köp i spelet. Coola hjältar eller skinn blir ofta ”gift” vilket gör att spelare är villiga att spendera miljoner Rupiah för att köpa dem.

För de av er som ger upp att köpa saker i spelet, löser inte avinstallationen av Mobile Legends nödvändigtvis ditt problem. Så här raderar du permanent Mobile Legends.

Hur tar jag bort permanenta Legends-konton på Android-telefoner

Det finns många andra anledningar till varför folk vill veta hur man tar bort ett permanent ML-konto. Från att vilja minska tiden för att spela spel, HP-specifikationer som inte är kvalificerade och andra.

Ibland finns det spelare som vill starta om sitt ML-konto från grunden eftersom deras gamla konto har det vinstprocent dålig eller låg rang.

Om du bara avinstallerar Mobile Legends är det enkelt. Men det löser inte problemet, för när du installerar det igen kommer ditt gamla konto också att komma tillbaka.

Mobile Legends har en funktion där du kan binda ditt ML-konto med ett socialt mediekonto som säkerhetskopia så att dina data inte går förlorade.

ApkVenue kommer att berätta för dig att lösa problemen ovan hur man tar bort ett Mobile Legends-konto rätt så att den kan raderas permanent från din smartphone eller Android-enhet.

Följ sedan steg för steg nedan:

1. Gå till menyn Kontoinställningar

  • Öppna Mobile Legends-appen på din Android och välj sedan profilavsnittet. När din profil visas väljer du ett alternativ Kontoinställningar som är längst ner.

2. Välj Länkade konton

  • I det här fallet använder ApkVenue ett Facebook-konto för att spela Mobile Legends. Nästa steg är att välja ett alternativ Binda konto.

3. Lossa konto

  • Om en skärm ser ut som bilden nedan är allt du behöver göra nästa att välja ett alias-klick Facebook Koppla loss.

4. Avsluta bindningen

  • För att ta bort ditt konto från Mobile Legends är det sista steget du behöver göra att välja Okej.

5. Gå till inställningsmenyn för appar

  • Det är inte riktigt där än, du måste fortfarande slutföra några steg till. Avsluta Mobile Legends-applikationen och gå sedan till inställningsmenyn och alias applikationshantering Appar. Välj appen Mobile Legends.

6. Rensa Data Mobile Legends

  • Efter att du har öppnat måste du rensa kontot som du raderade tidigare. Detta måste göras så att kontot raderas permanent.

  • Tricket är att välja ett alternativ Lagringoch tryck sedan på RADERA DATA och KLAR CACHE.

7. Rensa Data Bind Account

  • Gå slutligen till den applikation som du använder som ett Mobile Legends-konto. ApkVenue, som använder ett Facebook-konto, går direkt till Facebook-applikationen på menyn Appar.

  • Om så är fallet, välj Lagring sedan RADERA DATA och KLAR CACHE exakt som du har gjort i Mobile Legends-applikationen. På det sättet har ditt ML-konto raderats officiellt permanent.

BONUS: Så här skapar du enkelt 2 ML-konton på en mobil, fixar vinstnivå!

Vill du upprepa ditt Mobile Legends-konto men inte vill ta bort det gamla ML-kontot? Oroa dig inte, ApkVenue har också en lösning för detta, verkligen.

Du kan enkelt skapa 2 ML-konton på samma mobiltelefon. För den fullständiga metoden kan du följa följande handledning:

VISA ARTIKLAR

Det är hur man tar bort ett Mobile Legends-konto på Android helt alias permanent. Nu kan du öppna en ny sida, även starta ditt äventyr i ML-världen från grunden igen.

Men för dig som har halvhjärtade avsikter rekommenderar ApkVenue att du inte tar bort ditt konto för att du en dag kommer definitivt att ångra det.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found