De 10 bästa tycoon-spelen på Android-smartphones

Här är några rekommendationer för de bästa Tycoon-spelen på Android som är lämpliga för dig som gillar beroendeframkallande simuleringsspel.

Tycoon-spel, är en genre som har funnits länge och är välkänd i spelvärlden. Spelare kommer att spela rollen som affärsmän som tar hand om verksamheten virtuell inom olika områden för att lyckas.

Inom själva Android-spel har många spel av denna typ hittats, varav några är mycket kända. Jaka har sammanställt 10 bästa Tycoon-spel på Android. Låt oss kolla in recensionen!

  • 10 av de bästa simulatorspelen för Android 2019, kan du vara en PewDiePie?
  • Kroniska singlar? Prova en virtuell flickvän i dessa sex bästa dejtingsimuleringsspel
  • 5 bästa hackingsimuleringsspel du MÅSTE prova!

10 bästa Android Tycoon-spel

1. SimCity Buildlt

Släpptes första gången 1999 1989 till plattformPC, SimCity Buildlt är nu en Tycoon-spel med franchise mest framgångsrika i världen. Du kommer att spela som chef för en stad, du kommer att förvandla tomt land till ett storstadsliv.

LADDA NER Simuleringsspel

2. Tofu-runda

En gång det mest populära spelet nummer ett i Google Play, Rund Tofu är ett av Indonesiens mest framgångsrika Android-tycoon-spel, det fortsätter till och med med sin andra uppföljare.

Du kommer att spela rollen som en äkta indonesisk hawkerhandlare, nämligen rund tofu. Intressant är att mekaniken i detta spel använder rörelse knacka oändligt att spela. Du kan också uppgradera matbil din att vara stor och framgångsrik.

Trivia Games Egna spel LADDA NER

3. Airport City: Airline Tycoon

Tillbaka till city management business simulering, men i spelet Airport City: Airline Tycoon, är huvudmålet att skapa en stad med en stor flygplats med olika flygbolag. Inte bara flygplatsflygplatser, du kan också bygga flygbaser för rymdraketflygningar.

4. Paradise Island 2: Hotellspel

I spelet Paradise Island 2: Hotellspel du kommer att förvandla en övergiven ö till en Tillflykt, med många hotellbyggnader och åkattraktioner.

Finns mer än 300 byggnader som du kan bygga i spelet. Få massor av besökare och tjäna pengar på Tillflykt, bli en framgångsrik entreprenör.

5. Hotellberättelse: Resort Simulation

Happy Lab är en av utvecklarna som är skickliga i att skapa Tycoon-spel för Android. En av dem är Hotellberättelse: Resort Simulation.

Du kommer att spela rollen som hotellentreprenör genom att bygga utrymmen på hotellet, från rum till andra anläggningar. Du kan också spela online och ansluta till spelare från hela världen.

Happy Labs Trivia-spel LADDA NER

6. Egg, Inc.

Kanske vanligtvis i Android Tycoon-spelet kommer du att handla i stadsföretag eller butiker, men i spelet Egg, Inc. Du kommer att fungera som ett kycklingfarmföretag med huvudfokus på att sälja ägg.

Men till skillnad från vanliga gårdar kommer du här att hantera en modern gård som använder mycket sofistikerad teknik.

7. Mitt sjukhus

Tar Tycoon-genren, ett sjukhusföretag virtuell du kan inte ens missa det. Mitt sjukhus ger dig erfarenhet av att hantera ett sjukhus.

Från att bygga design, rekrytera sjuksköterskor och läkare till att bygga ett laboratorium. Du kommer att göra affärer medan du utför ett uppdrag av godhet genom att läka patienter från deras sjukdomar.

8. Äventyrskapitalist

Vill du bli den rikaste personen i världen? Öva med spel Äventyrskapitalist. Här tar du ditt lilla företag från ett citronföretag till ett stort.

Unikt, här måste du öva det kapitalistiska affärssystemet, som verkar girigt och mycket hatat. Men i det här spelet blir det kul.

9. Farming Simulator 14

När vi pratar om Tycoon-spel borde vi säkert inte missa ett plantagesimuleringsspel. Farming Simulator 14, en av franchise De mest framgångsrika spelen i trädgårdsarbete-temat ger dig verkligen en trevlig trädgårdsupplevelse. Med hjälp av 3D-grafik kommer du att ta hand om trädgården som en riktig.

10. Game Dev Story

Den sista kommer från ett konstgjort spel utvecklareKairosoft som är riktigt bra på att göra beroendeframkallande Tycoon-spel. I Game Dev Story Du får uppleva att vara spelmakare.

Du kommer att rekrytera arbetare och sedan blanda en blandning av genrer och bli det mest framgångsrika spelet eller det värsta spelet.

Det är 10 bästa Tycoon-spel på Android. Så vilka spel gillar du eller har du spelat? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found