ladda ner senaste animeindo apk 2020

Förvirrad var man kan titta på anime? Prova att ladda ner AnimeIndo APK-applikationen på den här, garanterad komplett samling!

Igen #bara hemma men förvirrad över vad man ska göra? Prova att titta på anime. Förvirrad var man kan titta på anime? Koppla av, ApkVenue har en lösning!

Det finns många webbplatser och applikationer som låter dig titta på anime gratis, både old school och anime fortsätter.

Men den här gången vill ApkVenue rekommendera dig en applikation som heter AnimeIndo APK! Varför föreslår ApkVenue denna applikation? Kom igen, lyssna på hela recensionen!

AnimeIndo APK 2020

Tro det eller inte tro det, ansökan AnimeIndo detta är tillgängligt i Play Store, gäng! Du kan ladda ner applikationen gratis och snabbt på grund av dess lilla storlek.

Ändå förtjänar förrådet med anime-samlingar från denna applikation tummen upp. ApkVenue kommer att gå djupare över funktionerna i denna applikation. Något?

Kompletta AnimeIndo-funktioner

ApkVenue har provat denna applikation och det visar sig att det finns många intressanta funktioner som du kan använda för att njuta av bästa tillgängliga anime.

Nedanför ApkVenue, försök att granska de utmärkta funktionerna i AnimeIndo-applikationen!

1. Komplett Anime-samling

AnimeIndo-applikationen har en mycket komplett samling av anime, både de som för närvarande sänds och de som har avslutats.

På menyn Hem, kommer du att kunna se en lista över anime vars avsnitt just har kommit ut. Så du kommer inte att sakna din favoritanime, gäng!

Dessutom på Hem Du kan också se en lista med aktuell anime fortsätter, anime handling bäst, till bästa baper anime. Den här listan med rekommendationer kan ändras när som helst, ja.

2. Alla genrer finns

Om du är den typ av person som gillar att leta efter ny anime baserat på genre, är denna AnimeIndo-applikation perfekt för dig.

Varför? För nästan alla genrer finns i denna applikation. Säg det bara action, äventyr, komedi, drama, familj, harem, romantik, tills haram-anime-genren existerar.

När du väljer en av de tillgängliga genrerna visas en lista med anime som har den genren.

3. Snyggt anime-schema.

Vanligtvis den anime som är fortsätter kommer att ha ett sändningsschema en gång i veckan. Dagarna varierar också från måndag till söndag.

Tja, genom denna AnimeIndo-applikation kan du se anime enligt hans dagliga schema. På så sätt kommer du inte att sakna de senaste avsnitten av din favoritanime.

Förutom schemat baserat på dagen. Det finns också en anime som är slumpmässig uppdatering. Vanligtvis för att det senaste avsnittet har försenats. Du kan kontrollera det på egen hand.

4. Populär anime

Så att du inte missar historien populär anime, du måste bara känna till den populära anime.

AnimeIndo har en funktion som visar vilken anime som för närvarande är populär, från och med One Piece, Boruto, fram tills Boku no Hero Academia.

Om du har något att titta på är allt du behöver göra att välja en av anime-titlarna och bläddra igenom avsnitten. Enkelt, eller hur?

5. Senaste nytt om anime

Inte bara presenterar de senaste avsnitten av din favoritanime, applikationen AnimeIndo har också dem nyhetsfunktioner, gäng!

Visst inte nationella eller politiska nyheter utan nyheter om animevärlden som är synd att missa.

Dessutom är nyheterna tillgängliga på indonesiska så att du inte har språkbarriärer.

6. Sök-, favorit- och historikfunktioner

AnimeIndo har också några standardfunktioner som nästan alla liknande applikationer har. Ett exempel är funktioner Sök för att göra det lättare för oss att hitta den anime vi vill ha.

Det finns också funktioner Favorit som kommer att innehålla vår favoritanime. Sättet att lägga till det är att öppna den anime du vill ha och sedan trycka på hjärtikonen i den.

Denna app har också funktioner Historia för att ta reda på vilken anime du just tittat på. Bra, eller hur?

7. Strömma eller ladda ner

När du ska titta på din favoritanime finns det två alternativ att njuta av: ström eller ladda ner.

Varje gång du trycker på en knapp spela i avsnittet du vill, kommer en meny att visas dyka upp som du kan välja.

Om din kvot är riklig, råder Jaka dig att göra det ladda ner skrev det så att du kan titta på det offline. Om inte, är det bättre ström aja.

Ladda ner AnimeIndo

Efter att ha känt funktionerna som denna applikation har kan du inte vänta med att ladda ner den här appen, eller hur?

Koppla av, ApkVenue har förberett APK-filen. Du kan ladda ner den direkt via länken nedan:

Appar Underhållning LADDA NER

Filen som du laddade ner ovan har XAPK. Det betyder att du inte bara kan installera den på din Android-telefon.

För att den ska kunna installeras måste du ladda ner en extra applikation som kallas XAPK Installer. Du kan ladda ner gratisappen nedan:

Apps Productivity Apkpure LADDA NER

Hur du använder det, öppna XAPK Installer-programmet som du har installerat. Leta sedan efter AnimeIndo-applikationsfilen och tryck på Installera. Senare installeras programmet automatiskt.

DetaljAnimeIndo
UtvecklareOnerico utveckling
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek6,1 MB
Ladda ner10.000+
Betyg (Google Play)3.6/5.0

BONUS: Andra applikationer för animering

AnimeIndo APK 2020 är inte det enda programmet att titta på anime gratis med undertexter Indonesien. Det finns fortfarande många andra applikationer som du kan använda.

Du kan söka efter den via artikellänken som ApkVenue har utarbetat nedan!

VISA ARTIKLAR

Det handlade lite om AnimeIndo APK 2020-applikation som du borde veta. Du kan omedelbart ladda ner applikationen och titta på din favoritanime.

Vilken är den bästa anime som du kommer att titta på med AnimeIndo-applikationen? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found