Detta är den bästa iPhone-startaren på Android som du behöver veta

Om du vill ha en iOS-look på din Android-smartphone, ladda ner en av bärraketerna i följande lista!

Charm iPhone för smarttelefonanvändare räcker det för att fånga många användares uppmärksamhet. Inget undantag för Android-användare. Du måste känna det ibland uttråkad om du tittar på smartphone-gränssnittet är allt.

Är du frestad att göra gränssnittet på Android liknar iPhone? Prova lite launcher Den bästa iPhone på Android är att göra din mobiltelefon mer attraktiv.

  • 50 miljoner nedladdningar! Detta är den bästsäljande startprogrammet på Android
  • Smarta och transparenta teman, här är 5 skäl att prova Microsoft Launcher
  • 10 coolaste Android Launcher-applikationer

Prova denna Iphone Launcher för din Android

vill du Din Android ser ut som en iPhone? Nu tack vare förmågan öppen källa på Android kan du justera Android-gränssnittet så att det liknar iPhone. Prova några av de bästa iPhone-bärraketerna på Android detta för att göra gränssnittet mer attraktivt.

1. CleanUI

Genom denna launcher får du ett bekvämt, rent utseende och du får olika effekter väldigt lik med iOS. Det är bara det att i denna launcher kan ikonerna på Android inte ha stor likhet med iPhone-enheten.

Om du använder den här startprogrammet finns det dock automatiskt flera funktioner som kontrollcenter, meddelanden, alfabetlista-appar, och några kontakter som kommer att ändras precis som på iPhone.

Apps Desktop Enhancement CleanUI DevTeamHK NEDLADDNING

2. Nova Launcher + TrueiOS

Denna launcher låter dig anpassa utseendet på widgets, ikoner, gester och effekter. Du hittar den här startprogrammet i Google Play Store online gratis alias gratis. Vanligtvis är något som är märkt gratis eller gratis mycket frestande. Speciellt för lanseringen som kommer att bli försköna skärmen Din Android.

TeslaCoil-programvara LADDA NER Browser-appar

3.6 Plus iOS-startprogram

Om du vill få ett trevligt gränssnitt liknar iPhone 6och välj sedan startprogrammet. 6 Plus iOS-launcher kan få din Android-telefon att se ut mycket intressant. Är du frestad att ha en sådan launcher?

Ta det lugnt, du kan få det väldigt enkelt. Försök att öppna applikationen Google Play Butik på din mobiltelefon. Sedan kan du ladda ner den här startprogrammet gratis.

I alla fall, det finns en nackdel från den här bärraketten. Om du installerar den här startprogrammet kommer din Android-telefon att göra det full av annonser spridd.

4. iLauncher

Vill du få en cool och ren launcher? Vänligen välj iLauncher. Genom denna launcher kan du mobilisera enkelt, snabbt och lätt. Så att installera den här startprogrammet gör det inte till din Android vara långsam. Din Android-mobiltelefon kan se charmig ut utan att orsaka några problem läser in långsam aka långsam. Är det inte så lönsamt?

5. OS10 Launcher för telefon 7

Den här bärraketten är väldigt lätt att använda. Din Android-prestanda kommer inte att störas med installationen av den här startprogrammet. Dessutom får du i den här applikationen en mycket komplett skärm som på iPhone. Mycket intressant, eller hur?

6. iLauncher OS 9

Genom denna launcher, du kan gå på äventyr genom att göra surr applikationen genom att trycka på ikonen på skärmen. Är det inte så intressant? Men när du installerar den här startprogrammet får du inte den 3D Touch-funktion.

7. Pro 8 Launcher

Du får funktioner tapet transparent vilket är väldigt coolt. Bortsett från det har dessa bakgrundsbilder också mycket hög upplösning. Du kan också dra nytta av stiftlåsfunktionen låsa. Genom denna launcher får du olika vyer coola bakgrundsbilder Detta är gratis eller gratis. Wow, mycket lönsamt, eller hur?

8. Launcher för iPhone 7

Att installera ytterligare applikationer eller startprogram leder vanligtvis till att din Android-telefon skapas mer slöseri med batteri. Om du vill installera en launcher som inte slösar bort batteriet är lösningen att installera Launcher för iPhone 7 detta. Installationen av denna launcher tenderar att vara ekonomisk orsakar inte att ditt Android-batteri går till spillo.

9. One Launcher

One Launcher är en av iPhone-lanseringarna som är ganska populär och rankas högt i Google Play Store. Denna launcher har redan gränssnitt och även ikoner vilket är exakt samma som iPhone.

Förutom det kan du också enkelt flytta till ikonerna på skärmen eftersom den här startprogrammet finns där svep eller svep alternativet. Du kan också aktivera enkelhandsläge när du bara vill använda Android endast en hand.

Det är några laucher på Android som kan få din mobiltelefon att likna en iPhone. Naturligtvis är ingen av dessa bärraketer perfekt. Om du vill ha den perfekta, bättre flytta till iOS, eller hur?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found