hur man byter röst när folk ringer på Android

Konverterar röst till motsatt kön och kan du använda den för att reta människor i telefonen? Här berättar ApkVenue hur du byter ljud när du ringer till Android.

Att ringa vanliga telefonsamtal överges nu alltmer med tanke på de många mer spännande sätten att kommunicera, till exempel chatt och videosamtal. Telefonen är dock fortfarande ett alternativ för vissa situationer, än mindre brådskande.

ApkVenue pratar om telefonen och kommer tillbaka för att ge dig spännande tips. Den här gången är det hur hur man byter ljud när telefonen är på Android.

  • Hur man får Selfie-bilder att röra sig och låta
  • Hur man byter röst på Android, det kan vara robotar och utomjordingar!

Hur man byter röst när du ringer på Android

Du kan bara ändra din röst till det motsatta köns röst med hjälp av en Android-applikation som heter Voice Changer. Du kan omedelbart ladda ner det enkelt och gratis via länken som ApkVenue älskar nedan.

LADDA NER Video- och ljudappar

Hur använder du applikationen? Följ bara steg för steg nedan:

  • Se till att din smartphone eller Android-enhet har appen installerad Röstväxlare under samtal man till kvinna.
  • Öppna applikationen, spela in din röst och konvertera den sedan till det motsatta könets röst. välja Börja filma för att starta inspelningen.
  • När du väl har spelat in kan du välja ett av de tillgängliga rösttecknen. Välj genom att trycka på en av de åtta tillgängliga ikonerna.
VISA ARTIKLAR
  • Ge rösten ett namn och spara den sedan. Rösten är redan lagrad och redo att användas när du ringer eller tar emot ett telefonsamtal.
  • När du ringer ett utgående samtal eller det kommer ett inkommande telefonsamtal öppnar applikationen automatiskt den inspelade röstinspelningen för användning i telefonsamtalet.

Det är ett enkelt sätt att byta röst för telefonsamtal på Android. Du kan spela kul och arbeta på dina vänner eller släktingar med metoderna ovan. Men kom ihåg, använd inte den här metoden för negativa saker, särskilt för brott. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found