hur man hackar wifi-lösenord med Android-smartphone

vissa WiFi-nätverk är inställda med ett lösenord så att användarna inte kan använda det slarvigt. Tja, hur man hackar wifi-lösenord med Android

För att få gratis internetåtkomst kan vi lita på ett WiFi-nätverk. Inte illa, det kan spara mer kvoter om vi använder ett WiFi-nätverk på campus, kontor eller andra offentliga platser. Tyvärr är inte alla WiFi-nätverk i Indonesien tillgängliga gratis.

Även om det är gratis är vissa WiFi-nätverk inställda med Lösenord så att användarna inte kan använda det slarvigt. Tja, hur man hackar wifi-lösenord med Android, JalanTikus har en metod, här är recensionen!

  • Hur man hackar WiFi så att vår internetanslutning går snabbare
  • Hur man kopplar bort andras WiFi- och LAN-internetanslutningar via en dator
  • 12 viktiga tips för att förhindra att din Android hackas via WiFi och Bluetooth

Hur man hackar WiFi-lösenord med Android

Det finns faktiskt många sätt att hacka WiFi-lösenord, särskilt om du använder en dator. Men enligt Zenit, Det här året trafik Internet domineras av smartphones. Vilket under 2012 bara bidrog smartphones 40%trafik Världsinternet. Under tiden i år trafik Internet för smartphones och surfplattor har blivit allt populärare 68%. Så låt oss ta reda på hur du hackar WiFi-lösenord med en Android-smartphone!

Hur man hackar WiFi-lösenord med en Android-smartphone

För att ta reda på hur du hackar ett modems WiFi-lösenord kan du använda hjälp av en Android-applikation som heter WIFI WPS WPA TESTER. För att denna applikation ska kunna köras måste din Android-smartphone ha installerats.rot.

Om din smartphone inte har varit detrot, läs följande artiklar:

Sätten att ta reda på WiFi-lösenordet med en Android-smartphone är följande:

  • Ladda ner applikationen WIFI WPS WPA TESTER.
Appar Rengöring och justering Alessandro Sangiorgi LADDA NER
  • När du har installerat kommer du att bli ombedd att installera Bussybox och ger också root-åtkomst. Installera bara och ge åtkomst rot endast.

  • Om så är fallet kan du börja hacka WiFi-lösenord genom att trycka på knappen Uppdatera. Senare visas en lista över tillgängliga WiFi-nätverk runt dig.

  • Välj det WiFi-nätverk du vill ha och klicka sedan på Anslut automatisk PIN-kod. Senare automatiskt programvara detta kommer att fungera för att ta reda på vad Lösenord WiFi från nätverket.
  • Om det lyckas visas en beskrivning som visas nedan. Du kan klicka Kopiera lösenordet till Urklipp för att ange lösenordet i det WiFi-nätverk du vill ha.

Så den här artikeln skapade jag, hur lätt är det? Genom att hacka WiFi-lösenord med Android kan du surfa gratis var som helst även när du hittar ett WiFi-nätverk som kräver ett lösenord. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found