5 sätt att öka smarttelefonminnet gratis

För er som gillar att lagra stora och stora filer men minnet på din smartphone räcker inte. Så här ökar du smarttelefonminnet gratis ...

Eftersom det finns fler och fler coola appar och spel för smartphones, internt minne även en 32 GB-smartphone känns mindre. Speciellt om du verkligen gillar att ta foton och spara videor.

Egentligen är de av er som gillar att ta foton eller spara videor mer lämpliga om du köper en smartphone som är utrustad med 64 GB eller 128 GB internt minne. Men de är dyra. Därför kommer JalanTikus att ge dig tips eller hur du kan öka smarttelefonminnet gratis.

  • Så här expanderar du internminne för smarta smartphones
  • Fullt minne? Så här sparar du 16 GB internt iPhone-minne
  • Full Android-minneslösning även om du inte installerar många applikationer

Hur man ökar smarttelefonminnet

För närvarande finns smartphones med 8 GB till 256 GB internt minne på marknaden, t.ex. iPhone X eller Xiaomi Mi Mix 2. Men priset är riktigt dyrt. Istället för att köpa dyra smartphones med stort internt minne är det bättre att prova följande sätt att lägga till smarttelefonminne:

1. Använd Adoptable Storage Feature

En av de coolaste funktionerna den har på Android Marshmallow är Antagbar förvaring. Med den här funktionen kan du behandla ditt externa minne eller minneskort som internt minne.

Fotokälla: Foto: AndroidCentral

Till skillnad från tidigare Android-versioner kan du ändra externt minne till internt minne på Android Marshmallow utan rot. Endast med det externa minnet du har kommer ditt smarttelefons interna minne att öka.

2. Google Foto

Eftersom du har den bästa selfiesmartphonen är det bara naturligt att du verkligen gillar den selfie; tills du inte inser att ditt smarttelefonminne är fullt av selfies. För att åtgärda detta kan du installera programmet Google Foton för att spara foton i ditt Gmail-konto.

Fördelen med Google Foto är att du kan ladda upp dina foton i standardformat obegränsat. Så var inte rädd för att ta slut lagring. Varje foto kan laddas snabbt och enkelt, utan att behöva oroa sig för slösande data.

Google Incs foto- och bildappar LADDA NER

3. Google Drive

Google Drive ger 15 GB ledigt lagringsutrymme när du först skapar ett Gmail-konto. Du kan lagra foton, dokument, videor och låtar i det fritt. Du kan också komma åt den från många enheter enkelt.

Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER VISA ARTIKLAR

4. MEGA

Om du är en person som ofta sparar viktiga dokument på en smartphone är det en bra idé att använda det MEGA. Du kan lägga till upp till 50 GB smarttelefonminne gratis! De data som du lagrar i MEGA är garanterade säkra eftersom de är strikt krypterade.

Produktivitet Mega Limited Apps NEDLADDNING

5. OTG-blixt

Din smartphone är ännu inte marshmallow och lat att slösa kvot för säkerhetskopiering foton eller dokument på molnlagring? Du kan använda andra metoder än de som nämnts tidigare. Du kan använda det blixt som redan stöder OTG och sparar data på USB OTG så att den kan öppnas när som helst och var som helst. Priset på denna OTG-blixt är dock ganska dyrt du vet alias inte gratis.

Hur? Enkelt är det inte sättet att lägga till minne på den här smarttelefonen? Du behöver inte vara rädd för att din smartphones interna minne tar slut om du använder metoden ovan. Förhoppningsvis kommer den här artikeln också att kunna göra dig mer vänlig med tjänsten molnlagring ja!

Fotokälla: Källa: Droid-Life


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found