5 programvara för att skapa Android-applikationer utan kodning

Det visar sig att förutom att skriva kodning finns det ett antal program för att skapa Android-applikationer utan kodning.

Android-applikationer är en mycket viktig del av våra liv idag, eftersom de olika tillgängliga Android-applikationerna har hjälpt oss mycket att genomföra olika aktiviteter. Som vi vet, för att skapa en Android-applikation, behöver du naturligtvis förmågan att skriva vissa programkoder (kodning) för att kunna skapa en Android-applikation.

Naturligtvis har inte alla denna kodningsförmåga eftersom det krävs högre resonemang och logiska färdigheter för att kunna bygga en bra Android-applikation baserat på den kod som skrivs. Tja, det visar sig att förutom att skriva kodning finns det ett antal tjänster som användare kan använda för att skapa en Android-applikation som naturligtvis inte kräver att du kodar. Vilka är dessa tjänster? Följande är recensionen.

  • 5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning
  • 11 coola Android-applikationer som DEFINITIVT inte finns på din smartphone

1. Andromo

Foto: andromo.com

Andromo är en av de bästa tjänsterna som du kan använda för att skapa Android-applikationer utan att behöva koda färdigheter. Andromo fungerar genom att generera Java-programkod för varje applikation som du skapar och utför sammanställa koden är via ett molndatorsystem (Cloud) med Android SDK.

Foto: andromo.com

Genom att använda den här tjänsten kan du skapa en Android-applikation som har ett antal kraftfulla funktioner som interaktiva kartor, gallerier för foton, flöden från sociala medier och mycket mer. Dessutom kan applikationen som du skapar senare översättas till 24 olika språk.

2. TheAppBuilder

Foto: theappbuilder.com

TheAppBuilder är nästa tjänst som du kan använda för att skapa Android-applikationer och är perfekt för att skapa applikationer för företag eller företag. Alla applikationer som du använder med den här tjänsten lagras säkert i molnet (värd i USA eller Storbritannien) med ett säkerhetssystem från slut till slut.

Foto: theappbuilder.com

Du kan skapa olika typer av Android-applikationer som interna kommunikationsapplikationer, applikationer för att hantera företagets verksamhet, HR-applikationer, applikationer för att marknadsföra och schemalägga företagshändelser och mycket mer.

3. AppMachine

Foto: appmachine.com

AppMachine är nästa tjänst som du kan använda för att skapa Android-applikationer. Du kan använda den här tjänsten för att skapa dina företagsapplikationer eller applikationer för personligt bruk som ska publiceras på Android- och Apple-plattformarna.

Foto: appmachine.com

Vissa typer av Android-applikationer som du kan göra med den här tjänsten är affärsapplikationer, webbutiker, nyhetskanaler, musikapplikationer och många fler.

4. MobileRoadie

Foto: mobileroadie.com

MobileRoadie är en tjänst som kombinerar aspekter av kreativitet i att skapa Android-applikationer och mobil marknadsföring så att användare av den här tjänsten enkelt kan skapa sina egna medieapplikationer.

Foto: mobileroadie.com

Medieapplikationen som du skapar med den här tjänsten kommer senare att ha ett antal funktioner som att ladda upp foton, RSS-flöden, rutnätlayouter och bildspel, webbadresser för videor, importfunktioner från YouTube-kanaler, fullskärmsvideouppspelningsfunktioner, ljudimport och mycket Mer. Förutom mediapplikationen kan du också skapa olika andra typer av applikationer som utbildningsapplikationer, applikationer för hotell och detaljhandelstillämpningar.

5. Bra frisör

Foto: goodbarber.com

För dig som vill skapa en Android-applikation med ett professionellt utseende är Good Barber den mest lämpliga tjänsten för dig. Med den här tjänsten kan du snabbt och enkelt skapa olika Android-applikationer, båda applikationerna inföding använda sig av Mål C för iOS och Java för Android såväl som progressiva webbapplikationer som använder Vinkel JS.

Foto: goodbarber.com

För visningssidan kan du använda olika typer av widgets som navigering, kartor, menyer, listor för att visa foton, videor och musik samt många fler widgets som du kan använda efter dina behov.

Det var de fem tjänsterna som du kan använda för att skapa en Android-applikation utan behov av kodningsförmåga, Förhoppningsvis användbart och lycka till. Genom att använda tjänsterna ovan kan du verkligen skapa vissa Android-applikationer med ganska bra funktioner och naturligtvis behöver du inte lära dig kodning först, även om det är bra om du också förstår kodning.

, hejdå och glöm inte att lämna en kommentar också dela med sig till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found