8 av de bästa Park Bo Young-filmerna och draman, måste titta på!

Är du ett stort fan av den koreanska skådespelerskan Park Bo Young? Här ger ApkVenue rekommendationer för det bästa Park Bo Young-drama som du måste titta på!

För att du ska följa koreanska filmer och drama måste du känna till petite skådespelerskor, Park Bo Young?

Park Bo Young debuterade 2006 och har nu förvandlats till en av de mest framgångsrika skådespelerskorna i Sydkorea som bör övervägas.

Han har också spelat i ett antal berömda koreanska dramaer och filmer och har framgångsrikt vunnit honom flera prestigefyllda utmärkelser.

Tja, om du är en av hans fans kommer ApkVenue denna gång att diskutera det Park Bo Youngs bästa filmer och drama som du förtjänar att titta på.

Park Bo Youngs bästa film- och drama-rekommendationer

Framgången som Park Bo Young har uppnått just nu är verkligen inte lätt, det är en lång resa som hon måste gå igenom, bland annat när hon blev en av K-Pop-idolerna som utsattes för mobbning i skolan.

Ändå, men några av Park Bo Youngs bästa filmer och drama har lyckats förvandla det till vad det är idag.

1.Strong Woman Do Bong-Soon (2017)

Förpackad med komedielement som inte slutar skratta, Stark kvinna gör bong-snart så den första rekommendationen för det bästa Park Bo Young-drama som du förtjänar att titta på, gäng.

Detta drama berättar om Do Bong Soon (Park Bo Young), en vacker och söt kvinna med en liten kropp som visar sig ha superkrafter som Hercules.

Fram till en dag träffades han Ahn Min Hyuk (Park Hyung Shik) som är VD för ett videospelföretag som heter Ainsoft.

Min Hyuk, som just då hade fått ett hot från en okänd person, anförtrodde äntligen Bong snart att vara hans personliga livvakt.

InformationStark kvinna gör bong-snart
Betyg8.2 (IMDb)
GenreKomedi


Drama

Antal avsnitt17 avsnitt
Utgivningsdatum24 februari - 15 april 2017
DirektörLee Hyung-min
SpelarePark Bo-Young


Ji Soo

2. Abyss (2019)

Letar du efter en romantisk komedi koreansk drama med Park Bo Young i huvudrollen? Om så är fallet bör du titta på Drakor med titeln Avgrund det här, gäng!

Drama Park Bo Young Abyss berättar historien om den mystiska historien om en vacker åklagare som heter Go Se Yeon (Park Bo Young) som återvände till liv efter att ha haft en olycka och förklarades död.

Intressant nog kommer Se Yeon till liv igen med den mystiska kraften hon plötsligt har och ett utseende som är helt annorlunda än tidigare.

Under tiden, Cha Min (Ahn Hyo Seop) är en efterträdare för ett kosmetikföretag som också fick liv igen efter att han dog.

De börjar sedan arbeta på samma advokatbyrå medan de letar efter svar på de mystiska händelserna de upplevt.

InformationAvgrund
Betyg7,0 (IMDb)
GenreKomedi


Romantik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum6 maj - 25 juni 2019
DirektörYoo Je-won
SpelarePark Bo-Young


Lee Sung-jae

3. Oh My Ghostess (2015)

Park Bo Youngs näst bästa dramatrekommendation är Oh My Ghostess med ett antal välkända sydkoreanska artister i huvudrollen.

Detta drama berättar historien om Na Bong Sun (Park Bo Young), en kock med en blyg natur som har förmågan att se spöken sedan barndomen.

En dag ägs Bong Suns kropp av spöken av en förförisk kvinna som heter Shin Soon Ae (Kim Seul Gie) vilket fick henne att se lite annorlunda ut och mer självsäker.

Historien blir ännu mer intressant när Bong Sun och spöket i hennes kropp båda gillar en berömd kock som heter Kang Sun Woo (Jo Jung Suk).

InformationOh My Ghostess
Betyg8.1 (IMDb)
GenreKomedi


Drama

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum3 juli - 22 augusti 2015
DirektörYoo Je-won
SpelarePark Bo-Young


Lim Ju-hwan

4. Makrillkörning (2007)

Sänds på SBS TV-kanal 2007, Makrillkörning är det näst bästa Park Bo Young-drama som du förtjänar att titta på, gäng.

Dramat, som också spelar Lee Min-ho, berättar om Cha Gong Chan (Lee Min Ho), en student som är väldigt besatt av fotboll.

Men på grund av en incident hotas Gong Chan med att bli utvisad från skolan om han hoppar över.

Gong Chan, som ursprungligen inte brydde sig om hotet, ändrade sig en dag när han träffade en ny student som hette Min Yoon Seo (Moon Chae Won).

Han blev kär i den nya eleven och blev flitig att gå i skolan. Å andra sidan, Shim Cung Ah (Park Bo Young) tyckte tydligen om Gong Chan men gav slutligen upp sina känslor.

InformationMakrillkörning
Betyg7,0 (IMDb)
GenreKomedi


Drama

Antal avsnitt8 avsnitt
Utgivningsdatum12 maj - 30 juni 2007
DirektörKim Yong-jae, Choi Young-hoon, Kim Hong-seon
SpelarePark Bo-Young


Moon Chae-vann

5. A Werewolf Boy (2012)

Kan du inte hitta Park Bo Young och Song Joong Ki's drama att titta på? Om så är fallet, titta bara på deras utseende i en koreansk film med titeln En varulvs pojke den här, gäng!

Den här filmen, med Song Joong Ki i huvudrollen, berättar historien om det förflutna Sun Yi (Park Bo Young) och hans familj medan de bodde i ett hus på landsbygden i Korea.

Sun Yi, som nu är 60 år gammal, påminner om sin erfarenhet för 47 år sedan när han bodde i huset och träffade en imiterad varulv som hette Cheol Soo (Song Joong Ki).

Cheol Soo lärde sig många saker av Soon Yi som att äta, sitta osv. Vilket gjorde honom väldigt lojal mot Soon Yi.

TitelEn varulvs pojke
leva30 november 2012
Varaktighet2 timmar 2 minuter
DirektörSung-hee Jo
KastaPark Bo-Young, Song Joong-Ki, Lee Yeong-ran, et al
GenreFantasi, romantik
Betyg7.4/10 (IMDb)

6. på din bröllopsdag (2018)

Vill du strömma Park Bo Youngs film men vet inte vilken du ska titta på? Kanske en film På din bröllopsdag det här kan vara ett av rätt val, gäng!

Den här filmen berättar om Seung Hee (Park Bo Young) och Woo Yeon (Kim Young Kwang) som låtsades träffas på gymnasiet för att undvika andra killar som gillar Seung Hee.

Även om Seung Hee till en början alltid var cynisk mot Woo Yeon, växte deras förhållande över tiden fram till att vara mycket romantiskt.

Lång historia kort, en dag måste de två separeras och återförenas ett år senare när Seung Hee redan var student medan Woo Yeon arbetade på en restaurang.

Kommer då förhållandet mellan de två att fortsätta eller kommer det bara att sluta? Bättre bara titta på den här romantiska Park Bo Young-filmen!

TitelPå din bröllopsdag
leva3 oktober 2018
Varaktighet1 timme och 50 minuter
DirektörLee Seok-Geun
KastaPark Bo-Young, Kim Young-kwang, Song Jae-rim, et al
GenreRomantik
Betyg6.8/10 (IMDb)

7. Scandal Makers (2008)

Berättad av regissören Kang Hyeong Cheol, Skandaltillverkare blev en av filmerna som lyckades göra Park Bo Youngs namn i den koreanska filmindustrin.

Denna film berättar historien om en 30 år gammal DJ som heter Nam Hyeon Soo (Cha Tae Hyun) som en dag hans liv förändrades drastiskt.

Detta hände när han träffade en ung kvinna som hette Hwang Jeong Nam (Park Bo Young) och hans son som påstår sig vara Hyeon Soos son och sonson.

Även om det till en början var svårt att acceptera accepterade Hyeon Soo gradvis närvaron av Hwang Jeong Nam och hans barnbarn, Ki Dong, i sitt liv.

TitelSkandaltillverkare
leva3 december 2008
Varaktighet1 timme 48 minuter
DirektörKang Hyeong Cheol
KastaPark Bo-Young, Cha Tae Hyun, Ahn Il-Kwon, et al
GenreKomedi, drama, musik
Betyg7.2/10 (IMDb)

8. Hot Young Bloods (2014)

Vill du titta på dramat Park Bo Young och Lee Jung Suk men hittar inte titeln på dramat? Du kanske menar koreanska filmer Heta unga blod den här gången, gäng!

Den här filmen på 1980-talet berättar historien om en student som heter Young Sook (Park Bo Young) som är gängledare vid Hongseong-skolan.

Bakom hans tuffa attityd som många människor fruktar verkar Young Sook ha en hemlig förälskelse på honom Joong Gil (Lee Jong Suk) som är en playboy på skolan.

Den känslan måste dock hållas gömd när en transferstudent heter So Hee (Lee Se Yeong) lyckades stjäla Joong Gils uppmärksamhet.

TitelHeta unga blod
leva22 januari 2014
Varaktighet2 timmar 1 minut
DirektörLee Yeon-woo
KastaPark Bo-Young, Lee Jong-suk, Lee Se-yeong, et al
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg6.7/10 (IMDb)

Tja, det var några av de bästa Park Bo Young-filmerna och draman rekommendationer som du förtjänar att titta på just nu, gäng.

Har du några andra Park Bo Young-drama-rekommendationer? Dela med sig i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found