hur man gör en vacker nål på BBM gratis !!

Den senaste funktionen i BBM (BlackBerry Messenger) som tillåter användare att ändra sin PIN-kod som de vill. Men nu kan du ändra BBM Beauty PIN gratis.

BBM släppte sin senaste version som innehåller funktioner "Anpassa min PIN-kod". Anpassa min stift är en funktion som låter användare ändra sin PIN-kod efter eget önskemål. Läs: Så här skapar du en vacker PIN-kod på BBM

Som vi vet är PIN identiteten för någon som använder den BlackBerry messenger. Det visar sig dock att inte alla har tur att få en bra PIN-kod, det finns också de som får en PIN-kod med en kombination som kan sägas "ful".

 • BBM Mod iOS: Ändra utseendet på BBM Android som den senaste versionen av BBM iPhone
 • Hur man chattar BBM utan att behöva bjuda in BBM PIN
 • Hur man använder BlackBerry Messenger (BBM) på en dator

Så, hur får du en vacker PIN-kod? Måste du köpa en vacker PIN till ett pris $ 1.99 eller däromkring IDR 20000? Svaret är nej. Du kan få en vacker PIN-kod utan att behöva köpa ett gratis alias.

Nyfiken? Kolla in hur man skapar en gratis vacker PIN-kod på BBM.

Om du är en gammal BBM-användare som vill byta till en ny PIN-kod behöver du inte avinstallera BBM, bara gör det Radera data i Apparinställningar. Hur:

 1. Gick in i inställningar / inställningar, Välj sedan Appar

 2. Leta sedan efter BBM-applikationen som harInstallera tidigare. Sedan KLICK

 3. Klicka i så fall på knappen "Radera data". Se till att du harsäkerhetskopiering gamla BBM-kontot, eller åtminstone komma ihåg det gamla BBM-kontoets användarnamn och lösenord.

Om du aldrig har använt BBM, följ följande metod

 1. Ladda ner och installera den senaste versionen av BBM på din smartphone.

  BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER
 2. Nyckeln är här. Du måste överlista det lite genom att använda speciell e-post. Vad han menar är ett speciellt e-postmeddelande, ett e-postmeddelande som innehåller nummer "7" oavsett om det är i början, i mitten eller i slutet. Du behöver inte ett giltigt e-postmeddelande, ange bara det ursprungliga e-postmeddelandet först, sedan kan du ersätta e-postmeddelandet med ditt giltiga e-postmeddelande.

 3. Klicka på om det finns en bekräftelse "Det är rätt".

 4. Vänta några ögonblick tills registreringsprocessen är klar.

 5. Om så är fallet, nu kan du kolla in profilavsnittet, du bör nu ha en vacker PIN-kod som verkligen är lätt att komma ihåg så här.

Om PIN-koden som visas inte överensstämmer med dina förväntningar, upprepa stegen igen genom att göra "Radera data" och registrera dig igen tills du faktiskt får rätt PIN-kod.

Om du har hittat en vacker PIN-kod, gör det här ...

Om du har en vacker PIN-kod kan du ändra e-postmeddelandet "ngasal" till ditt giltiga e-postmeddelande. Hur:

 1. Logga in brukade vara på //blackberryid.blackberry.com/bbid/login/ med hjälp av ngasal-e-postmeddelandet som du skapade tidigare.

 2. Klicka i så fall på redigera i avsnittet Detaljer.

 3. Så ersätt ditt ursprungliga e-postmeddelande med ditt giltiga e-postmeddelande. Glöm inte, gör en bekräftelse via e-post.

  BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found