4 ljudprogramvara som kan ändra ljudet på en bärbar dator som en biograf

Du kan välja och installera ljudprogramvara för bärbara datorer som kan ändra ljudet på din bärbara dator som en biograf ...

För dig som är filmälskare, ibland på grund av ditt livliga liv, kan du inte titta på filmer i teatrar. Du tvingas titta hemma via din bärbara dator eller PC. Vad sägs om kvaliteten på de verktyg du använder för att titta på, är du kvalificerad än? Så om verktyget du använder är fortfarande knappt hörbart, kan du prova tipsen i den här artikeln.

Det enklaste sättet du måste göra är att välja och installera ljudprogramvara för bärbara datorer. Vill du veta ljudprogramvara för bärbara datorer som kan ändra ljudet på din bärbara dator som en biograf.

  • 10 senaste och bästa Asus-bärbara datorer med Intel Core i5 januari 2020 | Mest populära VivoBook!
  • 5 bästa bärbara datorer för moderna kvinnor idag
  • 10 spelbärbara datorer som de flesta studenter köper

Här är 4 ljudprogramvara för bärbara datorer

1. Razer Surround 7.1 Gaming Audio Software

Om du är såväl en filmälskare som en spelare, definitivt ett varumärke rakblad redan bekant för dig. Razer är mycket välkänt när det gäller att tillverka spelutrustning av hög kvalitet. En av dem är ljud som är avsett för spel. Passar, men ta det lugnt. Även om den är avsedd för spel kan den också användas för filmer. Bara prova det Razer Surround 7.1 Gaming Audio Software.

2. DFX Audio Enhancer

programvara annat kan du prova, nämligen DFX Audio Enhancer. Förutom att vara fri, verktyg det är verkligen komplett för att tillfredsställa dina ljudbehov du behöver. Till skillnad från applikationen från Razer som är enkel och kompakt, DFX har många menyalternativ som du kan anpassa efter din smak.

3. V4W (Viper4Windows)

För de av er som gillar Android oprek-oprek, kanske namnet Huggorm redan bekant för dig. Detta är en annan av dessa applikationer rot bästa Android som används specifikt för att modifiera ljud. Det råder inget tvivel om kvaliteten. Finns även för Windows-versionen (PC eller laptop). Det verkar dock att du måste vara lite tålmodig för att prova kvaliteten på Viper på Windows. Anledningen är att den här applikationen fortfarande är under utveckling och att den slutliga versionen inte har släppts.

4. Hör

Till skillnad från de tidigare tre applikationerna för Windows-plattformen är den här applikationen en lösning för de av er som använder plattformen Macintosh. Denna applikation liknar i stort sett den för DFX, nämligen många anpassningar erbjuds för att möta behoven. Denna sista ansökan är dock inte gratis. Du måste spendera runt 270 000 IDR att njuta av denna applikation.

Är du intresserad av ljudprogramvaran för bärbara datorer ovan, när du installerar en av ovanstående, och nu är ljudet som kommer ut från din bärbara dator som i en biograf! Det är coolt, låt oss skynda oss och välj vad du gillar och glöm inte att installera det. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found