inget bluff! 3 sätt att titta på YouTube utan kvoter

För dina kvotbesparare och du gillar att titta på YouTube-videor, kanske du behöver ett sätt att titta på YouTube utan den här kvoten.

YouTube är verkligen den största videodelningstjänsten i världen hittills. Faktum är att många av dess konkurrenter har gått ur spel eftersom de inte kan konkurrera med detta av Googles dotterbolag.

Tja, om du gillar att streama videor på YouTube, från de användbara till de unfaedah men fortfarande ekonomiskt på kvoter, kan du veta titta på YouTube utan kvot. Hur?

  • 4 tips för att blockera annonser på Youtube
  • 5 videor med flest tittare på YouTube just nu
  • Här är tio YouTube-kanaler för gadgetälskare

Hur man tittar på YouTube utan kvot

För dig som gillar YouTube men inte har en stor kvot och inte är ansluten till ett WiFi-nätverk kan du fortfarande strömma videor utan att behöva använda en kvot. Kom igen, se bara hur titta på YouTube-kvoter gratis den här.

1. Titta på YouTube utan kvot genom att använda offline-funktionen

På det här första sättet behöver du verkligen internetkapital för att kunna titta på YouTube-videor gratis. Eftersom den här funktionen kräver en kvot för ladda ner videon du vill titta på gratis.

Du kan dock överlista det genom att använda offentlig WiFi för att ladda ner dessa videor. Eller om du vill vara ond, ber du bara din vän om en hotspot-delning, så fortsätter du att ladda ner YouTube-videon.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

2. Titta på YouTube utan kvot med YouTube Go-applikationen

Precis som den första metoden är YouTube-alternativapplikationen YouTube Go verkligen lättare och lämplig för de av er som sparar kvot. I den här applikationen kan du ladda ner videon och välj hur många MB som du kommer att använda för att ladda ner eller titta på videor.

Senare kan du komma åt dessa videor utan att behöva internetanslutning alls. Så du kan titta på YouTube utan kvoter för att göra det mer ekonomiskt.

3. Titta på YouTube utan kvot genom att köpa YouTube Watch-bonuskvot

Slutligen kan du använda ett internetpaket som ger bonusar för att titta på YouTube-videor gratis, till exempel XL Xtra Combo-paket. Detta paket låter dig njuta av att titta på YouTube utan att oroa dig för att få slut på kvoten.

Priset på paketet är också billigt, från Rp. 59.000 och du får 2 GB vanlig kvot, 4 GB 4G-kvot, 20 minuters telefonsamtal och 2 GB YouTube-kvot i 24 timmar. Du kan också titta på YouTube utan att minska din kvot med obegränsade YouTube-visningsbonusar från 01.00-06.00 timmar.

Det är några hur man tittar på YouTube utan internetkvot. Riktigt enkelt, eller hur? Nu kan du titta på YouTube fritt utan att behöva oroa dig för att få slut på kvoten.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found