10 bästa Android-översättningsapplikationer [+ nedladdningslänk]

Översättningsapplikationen kan nu snabbt översätta foton och ljud. Vill du pröva? Kom igen, ladda ner den bästa översättningsapplikationen, den är gratis!

Den bästa översättningsapplikationen har en mycket viktig roll i den här moderna eran. Dess förmåga att översätta olika språk gör det lättare för användare att förstå information som kommer från utlandet.

Med närvaron av denna översättningsapplikation blir det lättare för dig att smälta information både när du reser eller när du översätter viktiga dokument.

Den bästa översättnings-APK har en storlek som inte är för stor, så du kan fortfarande dra nytta av dess funktion utan att behöva vara rädd för överbelastning eller liknande.

Den här gången gav ApkVenue en rekommendation 10 applikationer Översätt bästa språket som du kan installera på din Android-smartphone. Kom igen, se vilka ansökningar nedan.

Rekommenderad bästa och gratis språköversättningsapplikation

Användningen av denna bästa översättningsapplikation kan inte bara översätta engelska, utan många andra språk som också kan översättas snabbt och enkelt.

Viktigast av allt, alla nedladdningslänkar för sofistikerade applikationer för att översätta alla språk som ApkVenue rekommenderar den här gången kan du använda dem gratis utan att behöva betala ett öre.

Du behöver inte vara lång längre, här är rekommendationerna för den bästa och offline översättningsapplikationen som du kan använda 2020.

1. Google Translate, den bästa Translate-applikationen från Google

Den bästa och exakta översättningsapplikationen, Jakas första rekommendation är Google Translate. Denna översättningsapp har integrerats med andra Google-applikationer som du använder varje dag.

Intressant, Google översätt stöder inte bara översättning baserat på text utan röst och foto och röst så att det är lättare att känna till innebörden av vägskyltar eller matmenyer i ett land.

Du kan också ladda ner språkpaket låt det vara kan fungera off-line, gäng. Ansökan för att översätta den här är mest vanliga men också en av de bästa.

InformationGoogle översätt
UtvecklareGoogle LLC
Recensioner (Antal granskare)4.5 (7.335.531)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den500.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner appen Google Translate här!

Appar Produktivitet Google LADDA NER

2. Microsoft Translator

Ett annat alternativ till nästa bästa engelska översättningsapplikation är Microsoft Translator. En av giganterna i detta teknikföretag vill inte heller vara kvar släppte sin egen översättarprodukt.

Denna översättningsapplikation visas med ett modernare gränssnitt istället för Google Translate stöder den också 42 språk, där valfritt språkpaket kan vara ditt ladda ner separat för slitage off-line.

När du först öppnar applikationen får du också en knapp för att komma åt den översättning av taldetektering, tangentbordsöversättning , eller tvåvägs översättning så att navigering kan gå snabbare.

InformationMicrosoft Translator
UtvecklareMicrosoft Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.6 (495.122)
Storlek65 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum5.0 och högre

Ladda ner Microsoft Translator-applikationen här!

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

3. BK Översätt, tala och översätt

Den bästa engelska översättnings-APK, då är rekommendationen från ApkVenue BK Translate. Den här applikationen redan stöder översättning av 150 språk på den.

Förutom att ha databas väldigt många språk, den här applikationen också stöder en mängd olika ingångar för översättning som röst och även bilder eller foton.

BK Translate klassificeras som ganska enkelt och också mycket praktiskt att använda. Du kan använda den här applikationen när du reser utomlands för att hjälpa dig att kommunicera.

InformationBK Översätt
UtvecklareMicrosoft Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.5 (3.259)
Storlek4,4 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.1 och senare

Ladda ner BK Translate-applikationen här!

Appar Produktivitet BK Översätt DOWNLOAD

4. Naver Papago, den bästa översättningsapplikationen

För dig som vill ha en översättningsapplikation med ett enkelt användargränssnitt är Naver Papago perfekt för installation. Den här applikationen stöder redan 15 olika språk.

Med Naver Papago kan du resa utomlands utan att oroa dig för språkproblem eftersom en av de bästa översättningsapparna tillåter användare översätta i olika lägen.

Inte bara ljud och bilder påstås att Naver Papago kan översätta handstil såväl som webbplatser, och den här applikationen ger också en ordbok som du kan komma åt var som helst.

InformationNaver Papago
UtvecklareNAVER Corp.
Recensioner (Antal granskare)4.1 (39.445)
Storlek24 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.2 och högre

Ladda ner Naver Papago här!

Apparverktyg LADDA NER

5. PONS Översätt

Den näst bästa översatta APK är PONS med funktioner beskriv ord på djupet, låter dig se flera betydelser i ett ordförråd med en enkel display.

Med den här applikationen kan de av er som skriver artiklar på främmande språk ha det lättare samtidigt kan ersätta den konventionella ordlistafunktionen.

Förutom att kunna slå upp betydelsen av ord på olika språk, ger PONS också exempel på användningen av dessa ord i meningssammanhang. Denna applikation är perfekt för dig som lär dig språk.

InformationPONS Översätt
UtvecklareSTANSA
Recensioner (Antal granskare)4.2 (45.889)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den1.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Ladda ner PONS Translate här!

Appar Produktivitet LADDA NER

Andra bästa engelska översättnings-APK ~

6. Översätt på skärmen

Om du behöver en applikation för att översätta alla språk du kan hjälper dig att förstå ord på främmande språk som visas på söksidan även sociala mediesidor, Translate on Screen är det bästa valet.

Det här av de bästa översättningsapplikationerna kan hjälpa dig att översätta de olika språken som visas på din mobiltelefonsida utan att vänta länge.

Dessutom denna ansökan också tillräckligt lätt när den används på grund av dess stavade funktion enkel och till poängen. Lämplig att prova för dig som gillar en hobby bläddring.

InformationÖversätt på skärmen
UtvecklareOrdbok och översätt NH-appar
Recensioner (Antal granskare)4.2 (33.235)
Storlek15 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Översätt på skärmen här!

Apps Productivity Dictionary & Translate NH-Apps DOWNLOAD

7. Scan & Translate, den bästa översättningsapplikationen

Den senaste bästa APK-översättningsrekommendationen från ApkVenue är Scan & Translate från AISBERG LLC. Den här applikationen redan stöder översättning på 79 språk.

Scan & Translate är också väldigt lätt att använda. Du behöver bara ta en bild av det dokument du vill översätta och låt den här appen göra sitt jobb automatiskt.

Bortsett från det kan du också översätta dokument digital på kort tid, redigera den och dela den i realtid.

InformationSkanna och översätt
UtvecklareAISBERG LLC.
Recensioner (Antal granskare)4.2 (21.047)
Storlek52 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Scan & Translate här!

Apparverktyg LADDA NER

8. U-ordbok

Även om namnet är en ordlista, men en applikation U-ordbok Detta kan också användas för att översätta meningar, inte bara ett ord.

Dessutom är det som är intressant med den här bästa översättningsapplikationen funktionen Kameraöversättning där du också kan översätta text med hjälp av en mobiltelefonkamera.

Om du inte gillar översättningsapplikationer online som gör extravaganta kvoter, kan U-Dictionary lyckligtvis användas offline på 58 språk.

Inte bara som en vanlig engelsk översättningsapplikation, U-Dictionary har också en Word Game-funktion som kan hjälpa dig att lära dig främmande språk medan du spelar.

InformationU-ordbok
UtvecklareTalent Education Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.3 (647.753)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den100.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner U-ordlista här!

Youdao-produktivitetsappar (Hong Kong) begränsad LADDA NER

9. Kamusku engelska Indonesien

Som namnet antyder kan denna applikation vara ett alternativ för de av er som letar efter den bästa engelska till indonesiska översättningsapplikationen eller vice versa.

Ansökan Kamusku engelska indonesiska Förutom att tillhandahålla en ganska komplett ordöversättningsdatabas har den också en funktion för att översätta meningar.

Du kan också använda den offline eller online. Men för onlinebruk kan du naturligtvis hitta fler ordval.

Denna applikation är ganska lätt! Och viktigast av allt kommer det inte att göra din internetkvot slösaktig eftersom det är en ganska kvotbesparing.

InformationKamusku engelska indonesiska
UtvecklareAnsökan Cipta Kodelokus
Recensioner (Antal granskare)4.5 (364.401)
Storlek14 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner Kamusku engelska indonesiska här!

Appar Produktivitet Kodelokus Cipta-applikation LADDA NER

10. Översätt alla

Slutligen finns det en engelsk översättningsapplikation Översätt alla som tillhandahåller en översättningsfunktion via text eller kamera.

Det finns mer än 100 språk som du kan välja mellan i den här applikationen, inklusive indonesiska och engelska som du brukar använda mest varje dag.

Denna applikation är också utrustad med teknik röstigenkänning, för att få mer exakta resultat när du matar in text via röst.

InformationÖversätt alla
UtvecklareTranslator Lab
Recensioner (Antal granskare)4.4 (148.068)
Storlek19 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.4

Ladda ner Översätt alla här!

Apps Productivity Translator Lab LADDA NER

Det här är rekommendationerna för den bästa och exakta översättningsapplikationen på Android som du kan ladda ner och prova just nu.

Applikationen ovan är redo att hjälpa dig att lära dig främmande språk, samtidigt som det blir lättare för dig samtidigt reser eller göra ett uppdrag.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången hjälpa er alla, och vi ses i nästa artiklar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found