4 sätt att logga in på WhatsApp utan en verifieringskod (uppdatering 2021)

Vill du veta hur du loggar in på WhatsApp med ett nummer som inte längre är aktivt? eller hur man går in i WhatsApp utan en verifieringskod via SMS & telefon? Kolla in den här artikeln!

Vill du logga in på ditt WhatsApp-konto med ett gammalt nummer, men det är inte aktivt eller ens förlorat? Lyckligtvis finns det en lösning för hur du loggar in på WhatsApp utan en verifieringskod som du kan prova, du vet!

WhatsApp som en applikation chatt populär ger verkligen mycket bekvämlighet genom olika intressanta funktioner som den har.

Tyvärr finns det ett krav som vissa användare kan klaga på, nämligen verifieringsfunktionen som kräver att du anger ett WA-konto, måste använda ett telefonnummer.

Så i slutändan letar många efter det hur man anger WhatsApp utan en verifieringskod, du vet. Men är denna metod fortfarande verkligen Arbetar år 2021? Här är recensionen!

Hur man loggar in WA utan en verifieringskod

Det finns flera sätt att logga in i WA utan att du kan verifiera det. På det sättet kan du fortfarande logga in på ditt konto utan problem.

Utan att behöva dröja längre, här är en samling guider om hur du anger WhatsApp utan en verifieringskod!

1. Så här registrerar du dig för ett WhatsApp-konto utan ett mobilnummer

Först kan du göra är att registrera ett WhatsApp-konto utan ett mobilnummer. Inte riktigt utan siffror utan att använda virtuellt nummer beväpnad med applikationer som TextNow.

Att göra det logga in WhatsApp med ett falskt nummer, du kan följa stegen nedan.

 1. Ladda ner och installera applikationen TextNow.
Appar Sociala meddelanden TextNow, Inc. LADDA NER
 1. Registrera ett nytt konto eller välj ett alternativ Fortsätt med Google.
 1. Välj riktnummer du vill använda. Men här är du skyldig att använda Riktnummer för USA (USA).
 1. Välj det nummer du vill använda. Detta virtuella telefonnummer kan användas för samtal och SMS.
 1. Byt till applikation WhatsApp, logga in med det virtuella numret tidigare.

Tyvärr, du kan inte få verifiering av olika skäl, till exempel numret iförbjudna WhatsApp och nummer är inte giltiga för användning i USA.

VARNING:


ApkVenue har använt olika applikationer virtuellt nummer andra, såsom Tysta ner, Brännare, Spoof-textoch textPlus men resultaten är desamma. Så man kan dra slutsatsen att hur man loggar in på WhatsApp utan en verifieringskod med ett virtuellt nummer nu inte längre är möjligt.

Från metoden som ApkVenue försökte ovan visade sig resultaten WhatsApp blockerar misstänkta nummer, särskilt de från USA.

Det här säkerhetsgapet verkar ha stängt applikationspersonen chatt från Facebook genom att hindra dig från att göra det logga in genom att använda falska knappar. Således hur man hackar WA utan denna verifiering har inte arbete.

Du kan kontrollera andra WhatsApp-tips som att avblockera någons WhatsApp som blockerade dig utan att ändra numret som ApkVenue skrev nedan.

VISA ARTIKLAR

2. Sätt Logga in WhatsApp med ett gammalt nummer som är förlorat eller inaktivt

Kanske undrar många av er hur logga in på WhatsApp med ett nummer som har gått förlorat utan verifiering?

Svaret, KAN INTE och du kan fortfarande inte överlista det med ett falskt WA-nummer som ApkVenue granskade i föregående punkt, gäng.

Fotokälla: goodyfeed.com

Ett av de enklaste stegen att göra logga in tillbaka till ditt WhatsApp-konto kommer servicecenter från var och en leverantör, till exempel GraPARI Telkomsel, XL Center, eller Indosat Gallery.

Här kan du återställa ditt förlorade nummer genom att göra ett antal rapporter till kundservice.

Om ditt nummer är inaktivt, se till att ditt registrerade telefonnummer fortfarande ligger inom respitperioden innan det raderas helt av leverantör.

När ditt nummer är aktivt igen kan du nu logga in till WhatsApp med samma konto, gäng.

3. Hur man anger WhatsApp och verifierar med ett nödnummer

Dessutom föreslår många webbplatser att du använder WhatsApp-inloggnings- eller inloggningsmetoden och gör det verifiering med nödnummer.

På andra webbplatser förklaras det att du inte behöver använda ytterligare applikationer och bara gör stegen enligt följande.

 1. Koppla ur SIM-kortet kort fäst vid smartphone.

 2. Använd ett WiFi-nätverk för att registrera dig för WhatsApp.

 3. Ange telefonnumret tills det kommer in på verifieringssidan.

 4. Ignorera verifiering via SMS tills alternativet Ring mig visas.

 5. Få en verifieringskod till nödnumret och ditt WhatsApp-konto är klart.

Är det verkligen möjligt, gäng? Svaret är naturligtvis KAN INTE!

Jaka hade redan provat det själv och var till tjänst Ring mig visas kommer ett meddelande att visas dyka upp"Vi kunde inte ringa ditt nummer. Kontrollera ditt nummer och försök igen om en timme".

WhatsApp kan inte riktigt skicka en verifieringskod till det använda nödnumret, vilket betyder att du fortfarande måste ha tillgång till SMS och telefon för att få det, gäng.

4. Hur får jag WhatsApp-verifieringskod via e-post

Slutligen kommer ApkVenue att granska hur man får WhatsApp-verifieringskoden via e-post. Är det här Arbetar? Tyvärr är sättet att verifiera WA-inloggning via e-post fortfarande KAN INTE!

Fotokälla: cnet.com

Rapportering från forumet Quora, WhatsApp-inloggning ger specifikt inte åtkomst till att skicka verifieringskoder via e-posttjänster som Google, Yahoooch dess slag.

E-postadresser, särskilt Google, kan fortfarande användas på WhatsApp bara för en chattbackup som kommer att sparas till Google Drive. Faktum är att denna applikation är mycket tillförlitlig, särskilt när det gäller att lagra filer, foton och videor.

På sidan Vanliga frågor (FAQ) WhatsApp förklarar också att verifieringskoden endast kan skickas till användarens telefonnummer, antingen via SMS såväl som telefon.

Detta görs tydligt för att verifiera om användaren är den verkliga ägaren av WhatsApp-kontonumret eller inte, gäng. Således kan du inte logga in på WhatsApp med e-post.

Istället för att bli yr, är det bättre att läsa artiklar som rekommenderar roliga WA-statuser som du kan visa upp för dina vänner här:

VISA ARTIKLAR

Vad är funktioner och krav för WhatsApp-verifieringskod?

Precis som i andra applikationer, WhatsApp-verifieringskod tjänar till att säkerställa om kontoåtkomst är den ursprungliga ägaren av det registrerade telefonnumret eller inte.

WA-verifieringskoden kommer att bli tillfrågad när du gör WhatsApp logga in först efter att du har angett telefonnumret i det första steget.

Att få 6-siffrig PIN-kod för verifiering, WhatsApp ger bara två alternativ, nämligen via SMS och även telefonsamtal.

Det finns också andra krav för att få en WhatsApp-verifieringskod när du registrerar ett konto, som är följande.

 • WhatsApp-appen som är installerad på enheten är den senaste versionen som finns tillgänglig i Google Play-tjänsten (Android) eller App Store (iOS).
 • Ange ett telefonnummer enligt den angivna landskoden, till exempel för indonesiska telefonnummer använd formatet +62 813 5553 8777.
 • Se till smartphone har tillgång till internetnätverket, samt datapaket eller WiFi, och kan också få internationella samtal och SMS-meddelanden.
 • Använd inte enheter som inte stöds och jailbreak specifikt för iOS.

Så, ApkVenue påminner dig igen, om någon berättar för dig hur du loggar in i WA utan en verifieringskod med verktyg, har jag se till att HOAKS, OK! Istället för att bli hackad senare är det bättre att inte göra det.

Detta är den säkra lösningen Logga in WhatsApp utan verifieringskod

Svårigheter att få en verifieringskod är verkligen ett avgörande problem, för med detta kan du inte logga in på ditt konto.

Generellt sett uppstår detta problem när ditt nummer inte längre är aktivt eller förlorat eftersom din mobiltelefon är stulen. Därför kan du ta följande försiktighetsåtgärder här.

1. Alltid Säkerhetskopiering WhatsApp Chat

Fotokälla: metro.co.uk

Eftersom WhatsApp vanligtvis innehåller viktiga konversationer gör det inte ont att göra reservchatt rutinmässigt, både dagligen och varje vecka.

För att komma åt den behöver du bara gå till menyn Inställningar> Chattar> Chattbackup. För en fullständig recension, läs bara: Hur man säkerhetskopierar och återställer WhatsApp-chattar via Google Drive.

2. Spara telefonnummer till Google-konto

Fotokälla: consumerreports.org

WhatsApp-kontakter som också försvinner när mobiltelefonen blir stulen är verkligen irriterande! Det är därför ApkVenue alltid rekommenderar det spara telefonnummer till Google-konto personlig.

Spara inte det på din mobiltelefon eller SIM, för leverantör kan inte ens returnera det.

Genom att spara ett telefonnummer på ditt Google-konto kan du ocksåÅterställ dina WhatsApp-kontakter på andra enheter, gäng.

3. Kontakta WhatsApp Support Service

Fotokälla: gizbot.com

Den första metoden som du använder virtuellt nummer till logga in WhatsApp kan faktiskt användas åt dig ändå.

Om det finns ett meddelande fel som tidigare kan du faktiskt kontakta direkt [email protected] För att verifiera att detta nummer är korrekt använder du det.

Anledningen är vanligtvis virtuellt nummer de som ges är mestadels gratis, där antalet är resultatet återvinna från telefonnummer som har inaktiverats tidigare, gäng.

Bonus: Insamling av sätt att övervinna WhatsApp Fel och I väntan på (Uppdatering 2021)

Trots att det är populärt, har det en mängd funktioner, och det mest stabila kan förstås inte WhatsApp skiljas från problemet. Inklusive tillfälligt meddelande fel och i väntan på så det levereras inte.

För att åtgärda detta finns det också några du kan använda, av vilka ApkVenue har granskat fullständigt i artikeln nedan:

VISA ARTIKLAR

Det är en genomgång av olika metoder logga in WhatsApp utan en verifieringskod på en Android-telefon som du kan göra just nu.

Det har bevisats att flera steg för hur du går in i WhatsApp utan verifieringskoden ovan faktiskt inte kan göras. Så slösa inte din tid!

Men har du några andra lösningar? Glöm inte dela med sig och dela dina tankar i kommentarerna nedan. Vem vet, det finns ett sätt att logga in på WhatsApp med ett helt inaktivt nummer Arbetar.

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found