det mest effektiva sättet att öppna webbplatser som blockeras av regeringen

Regeringen är upptagen med att blockera många webbplatser, från Netflik till Tumblr. Om du irriteras av regeringens sätt, här är ett enkelt sätt att öppna en blockerad webbplats.

Sedan det fanns internet har uttryck och skapande blivit enklare och mer gratis. Trots så fria gäller sociala normer knappast på internet. I Indonesien har dock friheten på internet också börjat förbjudas av regeringen. Med utgångspunkt från blockeringen av webbplatser som tillhandahåller piratkopierat innehåll, följt av radikala webbplatser, blockeras det som fortfarande är varmt Netflix.

Störs du av att regeringen blockerar specifika webbplatser eller appar? I så fall har ApkVenue en cool applikation som du kan använda för att öppna webbplatser som är blockerade av regeringen.

  • Så här får du tillgång till webbplatser som blockeras av den indonesiska regeringen
  • Kan Netflix inte öppna? Denna orsak och enkla sätt att övervinna det

Ansökan för att öppna blockerade webbplatser

Många webbplatser som innehåller pornografi, SARA, piratkopierade och radikala blockeras av regeringen. Även Tumblr Planerar också att blockeras, även om det finns många fördelar som kan tas på Tumblr. Så så att du kan öppna webbplatser som är blockerade av regeringen måste du verkligen använda coola applikationer från ApkVenue.

1. Hotspot Shield

Om du är en PC-användare som aktivt testar "förbjudet" innehåll måste du känna till programvara den här. Eftersom den har testats för sin seghet, Hotspot Shield finns även för Android-smartphones med samma funktioner som PC-versionen. Genom att använda Hotspot Shield kan du enkelt surfa på webbplatser eller applikationer som blockeras av regeringen, till exempel Pornhub, Netflik, YouTube Music, ladda ner "förbjudna" applikationer i Google Play Store och andra.

LADDA NER AnchorFree GmbH Apps Networking Ladda ner Pango Antivirus- och säkerhetsappar

Öppnar inte bara åtkomst till webbplatser och applikationer som blockeras av regeringen, Hotspot Shield låter dig också skydda dina personuppgifter när du använder en offentlig WiFi-anslutning. Du kan till och med låsa applikationer som är installerade på din Android med Hotspot Shield. Häftigt, eller hur?

Om du använder den fullständiga versionen av Hotspot Shield kan du fritt komma åt många blockerade webbplatser och applikationer utan att avbrytas av annonser. Och du kan också enkelt bestämma den virtuella IP-plats som du använder. I gratisversionen kan du inte bestämma den virtuella IP-platsen och kommer att behandlas med annonser.

2. Hola Free VPN

Inte skiljer sig från Hotspot Shield, Hola Free VPN kan också användas för att öppna blockerade webbplatser. Skillnaden är möjligheten att kunna bestämma din virtuella IP-plats även om du använder den gratis versionen. Hur man öppnar en webbplats som Spotify med Hola Free VPN är ganska lätt, bara bestäm vilken webbplats du vill öppna. Glöm inte, du kan också ställa in vilka applikationer du kommer att blockera åtkomst till.

Förutom att öppna blockerade webbplatser eller applikationer som inte har varit Stöd i Indonesien kommer Hola Free VPN också att spara din datakvot. Genom att öppna webben som du besöker från Hola VPN-webbläsaren komprimeras all inkommande dataförbrukning först. Internet är ännu snabbare på grund av de datakomprimeringsfunktioner som det erbjuder.

Hola Apps Networking DOWNLOAD

3. SuperVPN gratis

Om du på Hotspot Shield och Hola Free VPN behöver några inställningar innan du använder det, så är det inte fallet SuperVPN gratis. Genom att använda denna applikation kan du enkelt öppna blockerade webbplatser och "förbjudna" applikationer samtidigt. Anslut bara till SuperVPN, så kan du gå direkt till webbplatser som Pornhub smidigt. Åh ja, med SuperVPN kan du också ange virtuella platser. Du kan öppna applikationerna Pornhub, Netflix, YouTube Music, Spotify och andra.

Svagheten i SuperVPN är antalet annonser som hänger runt applikationsdisplayen. Och även i gratisversionen får du bara VPN-åtkomst med obegränsad hastighet i 20 dagar. Du kan bli av med det genom att köpa VIP, samtidigt som du tar bort tidsgränsen för att använda VPN.

Appar Nätverk LADDA NER

4. Psiphon

Kommer du fortfarande ihåg det gratis internet-tricket med Psiphon som ApkVenue gav? Även om nu gratis internet knep med Psiphon Det kan inte användas längre, men du kan fortfarande använda Psiphon för att öppna blockerade webbplatser. Anslut bara din smartphone till Psiphons VPN, så kan du omedelbart surfa på de applikationer eller webbplatser som blockeras av regeringen.

Apps Networking Psiphon Inc. LADDA NER

5. Rocket VPN

Vill du öppna en blockerad webbplats utan annonser och gratis? Rocket VPN detta är svaret. Med Rocket VPN kan du också öppna applikationer som är blockerade från åtkomst, till exempel Netflix; eller ännu inte tillgängligt i Indonesien, till exempel YouTube Music. Du kan göra genväg Gå snabbt till det program du vill öppna, direkt åtkomst via Rocket VPN.

Apps Productivity Liquidum Limited NEDLADDNING

Om du känner att din frihet från internet tas bort av regeringen, försök bara använda dessa 5 applikationer för att öppna webbplatser som blockeras av regeringen. Öppna inte bara blockerade webbplatser, du kan också använda appen för att öppna förbjudna applikationer! Lycka till.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found