3 sätt att skanna streckkod och QR-kod på mobiltelefonen, du kan utan applikationen!

Vill du skanna streckkoder på TV, YouTube eller inbjudningar? Här granskar ApkVenue en samling sätt att skanna streckkoder och QR-koder på Android-telefoner enkelt och utan applikationer, du vet!

Har du någonsin sett streckkod eller QR-kod visas medan du tittar på ett TV-program eller live streaming Youtube? Eller kanske har du sett det på bröllopsinbjudningar, gäng?

I själva verket, jämfört med att ge det muntligt eller skriva det i text, är streckkoder och QR-koder något mer praktiska.

Här kan du helt enkelt skanna eller skanna streckkod och QR-kod för att visa informationen i den. Kan vara en länk till en viss webbplats till en adress på Google Maps.

För de av er som inte vill vara komplicerade kommer ApkVenue att granska samlingen den här gången sätt skanna streckkod på en Android-telefon som du kan öva dig själv som nedan, deh!

Insamling av sätt Skanna Streckkod & QR-kod på Android-telefoner, inget krångel!

Sätt skanna streckkod på en Android-telefon naturligtvis dra nytta av kamerafunktionerna på din enhet. Så se till att den här funktionen fungerar ordentligt innan du följer dessa steg.

Åh ja, i denna recension kommer ApkVenue att dela flera alternativa sätt skanna streckkod, antingen med Android-applikationen, via Google Assistant, och till och med online uppkopplad.

För detaljer behöver du bara följa stegen nedan. Kolla in det här!

1. Sätt Skanna Streckkod via Android Mobile med applikation

Först kan du lita på en applikation som heter QR & streckkodsläsare som har en storlek som är tillräckligt liten så att den inte blir för betungande smartphone du.

Att använda applikationen streckkodsläsare på en Android-mobiltelefon är allt du behöver göra att följa stegen nedan, OK!

Steg 1 - Ladda ner QR & streckkodsläsare applikation

 • Ladda ner Ansökan QR & streckkodsläsare och anslut den smartphone du. För att få ansökan streckkodsläsare detta kan du följa länken nedan, gäng.
Apparverktyg LADDA NER

Steg 2 - Öppna QR- och streckkodsläsare-appen

 • När du först öppnar den här applikationen kommer du att bli ombedd att göra det Aktivera lov kamera att ta en bild. Knacka Tillåta att fortsätta.
 • När kameran har aktiverats är allt du behöver göra att peka QR & streckkodsläsaren mot streckkoden eller QR-koden som du vill skanna, till exempel medan du tittar på live streaming Youtube.

Steg 3 - Gå till webbplatsens sida

 • Dessutom kommer streckkodens innehåll att visas omedelbart, till exempel i form av en URL som du kan öppna genom att trycka på alternativet Öppen.
 • Då omdirigeras du omedelbart till den sidan i applikationen webbläsare HP, Google Chrome som följer. Riktigt enkelt, eller hur?

2. Sätt Skanna Streckkod på Android-telefon med Google Assistant

Speciellt för användare smartphone Android kan du också dra nytta av en av funktionerna i Google Assistantdet vill säga är Google-objektiv för att skanna streckkoder och QR-koder.

För att komma åt Google Assistant själv och komma igång skanna streckkod, metoden är ganska enkel, här!

Steg 1 - Öppna Google Assistant på Android

 • För att aktivera Google Assistant kan du använda röstkommandon "OK Google" eller tryck på Android-hemknapp i några sekunder.
 • Efter dyka upp Google Assistant visas, allt du behöver göra är att trycka på ikonen Google-objektiv. Då aktiverar du kameratillstånd för Google Lens genom att trycka på Tillåta.

Steg 2 - Komma igång Skanna Streckkoder i Google Lens

 • Sedan riktar du bara Google Lens-kameran mot streckkoden eller QR-koden som visas. Om du skanna streckkod på TV, se till att sändningen är tydlig och inte suddig, va!
 • Till exempel, här kommer ApkVenue att granska hur skanna Sahur Segerr Trans7 streckkodsquiz, där du bara kan skanna, klicka på länken och omedelbart dirigeras till den länkade sidan, gäng.

3. Sätt Skanna Streckkod Uppkopplad Utan ansökan

Slutligen, om du till exempel är lat med att installera applikationer eller använder en iPhone, kan du också följa stegen skanna streckkod uppkopplad väpnad verktyg som du kan använda direkt webbläsare.

Android-mobilanvändare rekommenderas att använda Google Chrome, medan iPhone-användare rekommenderas Safari ja, gäng.

Steg 1 - Öppna QR-webbplatsen

 • Öppna applikationen webbläsare i smartphone dig, öppna den sedan QR-webbplats (//webqr.com/). Aktivera sedan kamerafunktionen genom att knacka på Tillåta.
 • Sedan riktar du bara kameran mot QR-webbplatsen mot streckkoden eller QR-koden som du vill skanna, gäng.

Steg 2 - Klicka Länk Streckkod eller QR-kod

 • Här gav Jaka ett exempel på hur skanna streckkod eller QR-kod för Google Maps som nu används för bröllopsinbjudningar.
 • Du måste bara trycka på länken som visas längst ner och sedan omdirigeras den automatiskt till Google Maps-applikationen med destinationsplatsen, gänget.

Video: Bortsett från varandra Skanna QR-kod, detta är en sofistikerad funktion hos kameran Smartphone Du visste förmodligen inte!

Tja, där har du det skanna streckkod på din Android-telefon genom olika alternativ som du kan prova och välja efter dina behov.

Skriv din åsikt i kommentarfältet nedan och dela den här artikeln med dina vänner om det är användbart. Lycka till och vi ses i nästa artikel om ApkVenue!

Läs också artiklar om Skanna eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found