hur man avbryter ett e-postmeddelande som har skickats i Gmail

Skickade du ett viktigt e-postmeddelande fel? Så här avbryter du långsända e-postmeddelanden i Gmail, Yahoo och Outlook ⬇️. Kan avbryta e-post från PC & HP!

Hur man avbryter ett e-postmeddelande som har skickats under en lång tid eller bara några sekunder är definitivt en av de saker som du omedelbart kommer att leta efter när du inser att du skickade det fel.

Tyvärr är det inte så enkelt att hämta e-postmeddelandet som när du skapar ett nytt e-postmeddelande som nästan alla vet hur man gör, gäng.

Du måste göra några inställningar först så att du kan använda den här funktionen till sin fulla potential. Hur gör du det då?

Ingen anledning att förväxla för den här gången delar ApkVenue tips om hur man tar bort e-postmeddelanden som har skickats i Gmail, Outlook och Yahoo.

Hur man avbryter e-postmeddelanden som har skickats i Gmail, Yahoo och Outlook

Av de många befintliga leverantörerna av e-posttjänster, särskilt i Indonesien, är Gmail, Yahoo och Outlook några av de mest använda.

Oavsett om det är för registrering av sociala mediekonton, online shoppingkonton eller för arbetsändamål.

ApkVenue pratar om e-post och är säker på att många av er har skrivit fel när man skickar ett e-postmeddelande eller till och med skickat det på fel sätt. För professionella frågor bör du definitivt undvika detta.

Därför, så att du inte känner dig generad, här har Jaka en samling hur man drar och drar meddelanden i Gmail-, Yahoo- och Outlook-e-postmeddelanden som redan har skickats.

Hur man avbryter e-postmeddelanden som har skickats i Gmail

Gmail är en plattform skicka e-post är det mest populära och mest använda hittills. Så det är inte förvånande att Gmail kallas en av Googles mest framgångsrika produkter idag.

För de av er som av misstag skickar fel e-post och hoppas att personen inte har läst det kan du följa stegen för att avbryta Gmail som har skickats nedan.

1. Öppna sidan Gmail-inställningar

Klicka på kugghjulsikonen längst upp till höger och välj sedan meny 'Se alla inställningar'.

2. Ändra varaktigheten för inställningen "Ångra skicka"

Därefter rullar du fortfarande på fliken "Allmänt" tills du hittar alternativet "Ångra skicka". Ändra varaktigheten till 30 sekunder beställ längre. Om så är fallet, glöm inte att trycka på knappen 'Spara ändringar' som är längst ner på sidan.

3. Välj "Ångra" för att avbryta skicka e-postmeddelandet

Om du har ställt in Ångra sändningstid, klicka bara på alternativet för att avbryta meddelandet som har skickats 'Ångra' som automatiskt visas efter att du skickat ett e-postmeddelande.

Hur du tar tillbaka meddelanden i Gmail är klar! Därefter avbryts e-postmeddelandet automatiskt av Gmail-systemet, gänget.

Tyvärr, eftersom den maximala varaktigheten för avbokningen bara är 30 sekunder, är det därför du inte kan göra det hur man avbryter ett e-postmeddelande som har skickats mer än 30 sekunder.

Under tiden, hur man avbryter ett e-postmeddelande som har skickats på en mobiltelefon är detsamma. Men du behöver inte göra inställningarna först, du behöver bara trycka på alternativet 'Ångra' i meddelandet som visas.

Hur du tar ut e-postmeddelanden på Yahoo! Post

Förutom Gmail, Yahoo! Mail är också en gammal spelare vars namn är välkänt för många som en av de mest populära e-postleverantörerna.

Även om det för närvarande är populariteten för Yahoo! Mail är förmodligen inte lika känd som sina konkurrenter.

Precis som hänt med Gmail-användare, Yahoo! Mail måste också ha upplevt ett liknande ögonblick som gör att du verkligen vill hämta meddelandet som har skickats?

Tja, om Gmail redan har funktionen Ångra sändning, även om den bara har en maximal varaktighet på 30 sekunder, på Yahoo! Mail har tyvärr inte den här funktionen ännu, gäng.

Med andra ord, för de av er som letar hur man avbryter ett e-postmeddelande som har skickats på Yahoo, du kan inte göra det för tillfället.

Därför bör du vara ännu mer försiktig när du vill skicka e-postmeddelanden med Yahoo! istället för att bry dig om att ändra ditt e-postnamn eller till och med ta bort ditt konto. Maila detta.

Hur man avbryter e-postmeddelanden som har skickats i Outlook

Slutligen finns det ett sätt att radera e-post som har skickats i Outlook så att mottagaren inte läser det snabbt.

För att göra detta är metoden väldigt enkel och kan sägas likna Gmail. För att få veta mer detaljer har Jaka här förberett stegen tillsammans med bilderna.

1. Öppna Oulooks inställningssida

Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet och välj sedan 'Visa alla Outlook-inställningar'.

2. Gå till inställningssidan "Skriv och svara"

Därefter väljer du avsnittet 'Post' och välj ett alternativ 'Komponera och svara'. Skrolla ner till botten tills du hittar en funktion "Ångra skicka".

Flytta skjutreglaget åt höger i hela 10 sekunder. Glöm inte att trycka på knappen efter det 'Spara'.

3. Välj "Ångra" för att avbryta sändningen

Så snart du skickar e-postmeddelandet visas ett meddelande med alternativet Ångra längst ner på sidan. Klicka på knappen 'Ångra' för att avbryta att skicka e-postmeddelandet.

Så här avbryter du ett e-postmeddelande som har skickats i Outlook, gäng. Du måste dock veta att stegen ovan bara kan göras i Webversionen av Outlook är inte ett program installerad på din bärbara dator / PC.

Det är ett enkelt sätt att avbryta e-postmeddelanden som redan har skickats i Gmail, Yahoo! Och även Outlook.

Så från och med nu behöver du inte vara rädd längre om du skickar fel e-post eller om du inte har skrivit färdigt.

Ja, även för Yahoo! Mail, tyvärr kan du bara avundas för att se den här coola funktionen som presenteras av Gmail och Outlook, gäng.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Gmail eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found