hur man spelar in din pojkväns aktivitet på Android med hjälp av en keylogger

Genom denna handledning kommer vi att berätta hur du enkelt spelar in varje typaktivitet på din pojkvän eller väns smartphone.

Genom handledning Här kommer vi att berätta hur du spelar in varje typaktivitet på din smartphone eller din vän (WOW, till och med din flickvän) på ett ganska enkelt och enkelt sätt, plus en ny applikation som skiljer sig från den tidigare diskussionen.

Ibland blir vi ofta nyfikna på vänner som gillar att låna våra smartphones. Jag undrar vad de gjorde medan vi inte var där. Låt oss därför följa dessa enkla tips.

(Programmet som kommer att användas i detta tips kräver åtkomst rot mot din Android. Så glöm inte attrot din smartphone först va)

  • Spela i hemlighet in din flickväns samtal med den här applikationen
  • Hur man spelar in din väns Facebook-användarnamn och lösenord
  • 3 bästa och snabbaste Android-applikationerna för inspelning av meddelanden

Hur man spelar in din flickväns aktivitet på Android med Keylogger

  • Ladda ner och installera först namnet på programmet iKeyMonitor följande:
  • Öppna iKeyMonitor-programmet som du tidigare installerade på Android. På sidan Logga in, lämna bara lösenordet tomt eftersom vi inte har ställt in det. tryck på knappen Logga in.

  • Välj ett alternativ efter inloggning inställningar. I den trycker du på alternativ Skogsavverkning aktivera checklistan på alternativet KeyLogger. Tryck sedan på alternativ Konfigurera nyckelloggningsdrivrutinen.

  • Välj ett alternativ Keylogging med ett anpassat tangentbord (alla telefoner). Du kommer att omdirigeras till inställningsskärmen Språkinmatning. Aktivera alternativ Standardtangentbord. Genom att aktivera det här alternativet kommer varje typ du gör på tangentbordet att spelas in via iKeyMonitor.

  • Denna applikation lagrar också andra smarttelefonaktiviteter som SMS, historik för besökta webbplatser, samtal som har gjorts, till och med upp till chatt WhatsApp.

Hur? Ganska enkelt är det inte. Kom ihåg att inte använda den för ändamål som är skadliga för andra. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found