15 bästa och senaste Android-fotoredigeringsprogram 2020

Det finns så många fotoredigeringsprogram, så du är förvirrad över vilken du ska välja! Tja, här är de bästa fotoredigerings-APK-filerna på Android som du måste prova!

Fotoredigeringsprogram eller Fotoredigering APK Det har alltid varit en av de mest populära applikationerna för användare från alla samhällsskikt, både manliga och kvinnliga.

Anledningen är att med hjälp av denna applikation behöver du inte längre bry dig om att redigera foton på en dator med professionell programvara som i allmänhet är svår att använda, eftersom allt kan göras via en smartphone.

Dessutom saknas det fortfarande att förlita sig på den bästa kameramobilen för att dina foton ska se vackrare ut estetisk och kan få massor av likes på Instagram.

Tja, för de av er som letar efter en modern fotoredigeringsapplikation, här granskar ApkVenue de bästa APK-rekommendationerna för fotoredigering som du måste prova.

Bästa fotoredigeringsprogramrekommendationer

Fotoredigering verkar vara en obligatorisk aktivitet för dem som gillar att uppdatera på sociala medier. Men hur man redigerar foton kräver applikationshjälp.

Tja, här sammanfattar ApkVenue de olika bästa fotoredigeringsprogrammen som du kan försöka producera fantastiska fotoredigeringar.

Android Photo Editing Application

Lyckligtvis, tack vare den tekniska utvecklingen, behöver du inte en dator för att kunna redigera coola foton i stil med en professionell fotograf.

Eftersom det finns många senaste fotoredigeringsprogram tillgängliga på Play Butik och kvaliteten är inte sämre än programvara redigera foton på PC, gäng!

Men det stora antalet är förvirrande, va? Därför beslutade Jaka att göra en rekommendation 10 fotoredigerings APK för Android bäst.

1. PicsArt Photo Editor

Som namnet antyder, en cool fotoredigerings-APK PicsArt Photo Editor är det perfekta programmet för dig som vill göra dina foton mer moderna, gäng.

Med en variation filtrera och verktyg som finns i denna applikation, garanterat att du inte kommer att ha svårt att få din fantasi till foton.

Otroligt nog kan dessa häftiga funktioner, inklusive fotorutfunktionen, nås även om du väljer att förbli gratisanvändare, gäng!

Ladda ner den senaste PicsArt Photo Editor-applikationen via länken nedan:

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER
DetaljPicsArt Photo Editor
UtvecklarePicsArt
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek31 MB
Ladda ner500 000 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

2. Snapsade

Snapsade man kan säga att det är ett av programmets fotoredigeringsprogram Google vilket är intressant att prova.

Denna applikation är avsedd för professionell fotoredigering eftersom den har funktioner som inställningar vitbalans och stöd för .

För dig som inte talar rätt på rätt sätt att redigera foton, Snapsade har också funktioner automatisk redigering som verkligen kan hjälpa de av er som är lekmän, gäng!

Ladda ner den senaste Snapseed-applikationen via länken nedan:

Google LLC Foto- och bildappar LADDA NER
DetaljSnapsade
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek22 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)
PrisFri

3. Photo Lab Picture Editor

För de av er som inte vill hantera tekniska frågor och komplicerade nummer, kan du prova den bästa fotoredigerings-apk Photo Lab Picture Editor.

Denna applikation ger en mängd filtrera och andra unika effekter som gör att dina bilder sticker ut från resten, gäng!

Nu ser många foton på Instagram ut, men den här applikationen kan hjälpa ditt Instagram-galleri fortfarande kan se unikt ut.

Ladda ner den senaste Photo Lab Picture Editor-appen via länken nedan:

Appar Photo & Imaging Linerock Investments LTD LADDA NER
DetaljPhoto Lab Picture Editor
UtvecklareLinerock Investments LTD
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek51 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)
PrisFri

4. VSCO

Du kanske har hört ordet VSCO tjej på sociala medier som Tick ​​tack och Instagram nyligen?

Det populära meme föddes från iPhone och Android-fotoredigerings-APK VSCO vilket är valet för många Generation Z, särskilt kvinnor.

Förutom en serie filtrera minimalism, ger denna applikation också effekter årgång som kan efterlikna klassiska kameraresultat av Kodak och Fuji, gäng.

Ladda ner den senaste VSCO-applikationen via länken nedan:

Appar Photo & Imaging VSCO DOWNLOAD
DetaljVSCO
UtvecklareVSCO
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek58 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

5. Adobe Photoshop Express

Som ett av de stora namnen i fotoredigeraren APK-värld tror ApkVenue att ApkVenue inte behöver introducera den här applikationen, gäng.

Kortfattat, Adobe Photoshop Express är en applikation för redigering av foton av den "omedelbara" versionen av fotoredigeringsprogramvaran för PC, Adobe Photoshop.

Även om det inte är så omfattande som PC-versionen, har denna applikation ett enklare gränssnitt och ännu viktigare är att den här applikationen är gratis att använda, gäng!

Ladda ner den senaste Adobe Photoshop Express-applikationen via länken nedan:

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER
DetaljAdobe Photoshop Express
UtvecklareAdobe
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek66MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)
PrisFri

6. Adobe Lightroom

Till skillnad från Adobe Photoshop Express mer specifikt för proffs, Adobe också tillhandahålla Adobe Lightroom som en ansökan redigering foto tändare.

Denna bästa fotoredigerings-apk har inte kompletta funktioner som "storebror" men det gör det enkelt för användare att redigera foton med bara några få klick.

Bortsett från det har denna applikation också funktioner bilddelning vilket är mer komplett och perfekt för de av er som använder sociala medier mycket.

Ladda ner den senaste Adobe Lightroom-applikationen via länken nedan:

Appar Photo & Imaging Funkata Pte. Ltd. LADDA NER
DetaljAdobe Lightroom
UtvecklareAdobe
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek72 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

7. PicSay

Ibland räcker det inte med bilder för att uttrycka oss och när du behöver ord, PicSay är en bild- och skrivredigeringsapplikation som bör räknas med, gäng.

Hur man redigerar foton med den här applikationen är också väldigt enkelt. Du kan använda den här bilden och skriva redigeringsprogrammet efter behag utan att vara komplicerad, du vet!

För dig som har en anda av att göra serier, funktioner pratbubbla i den här applikationen kan du använda för att lägga till historier till resultaten av dina redigerade foton, gäng!

Ladda ner den senaste PicSay-applikationen via länken nedan:

Shinycore foto- och bildappar LADDA NER
DetaljPicSay
UtvecklareShinycore
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek1,8 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)
PrisFri

8. Prisma

Koppla av, gäng, ApkVenue inbjuder dig inte att lära dig mer om att bygga utrymme, egentligen. Prisma vad ApkVenue betyder är en av de bästa APK-bilderna för fotoredigering på iPhone.

Efter att ha varit exklusivt tillgänglig på iOS återupplivade denna applikation äntligen världen av fotoredigering på Android 2016, gäng.

Det bör noteras att algoritmen som används av denna online fotoredigeringsapplikation är ganska tung så du måste ha tålamod när du använder denna applikation, gäng.

Ladda ner den senaste Prisma-applikationen via länken nedan:

Foto- och bildappar Prisma Labs, inc. LADDA NER
DetaljPrisma
UtvecklarePrisma Labs, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek8,6 MB
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)
PrisFri

9. LightX

Bildredigeraren APK för Instagram heter LightX det kan vara mindre känt än de andra apparna i den här listan. Men funktionerna är ganska intressanta, gäng!

Funktionerna här kommer att vara lätta att känna igen för de av er som har använt dem ofta Adobe Photoshop. Det är bara det, denna fotoredigerare har också flera unika funktioner.

En av dem är funktioner för att skapa karikatyrer vars kvalitet även kan matcha väggmålare som finns i hela Indonesien, gäng.

Ladda ner den senaste LightX-applikationen via länken nedan:

Andor Communications Pvt Ltd Foto- och bildappar LADDA NER
DetaljLightX
UtvecklareAndOr Communications Pvt Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek22 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)
PrisFri

10. AfterFocus

Till skillnad från andra applikationer som finns här, verktyg Android-fotoredigerare AfterFocus har bara en specifik funktion, gänget.

Som man kan gissa utifrån namnet, AfterFocus har förmågan att förändras brännpunkt från de foton du har tagit.

Med den här applikationen kan du använda effekter fläck eller bokeh med kvalitet DSLR-kamera direkt på din mobiltelefon.

Verkligen en effekt bokeh nu finns det många tillgängliga på mobiltelefoner men med den här fotoprogrammet behöver du inte bry dig om att placera din mobiltelefon, gäng!

Ladda ner den senaste AfterFocus-applikationen via länken nedan:

MotionOne foto- och bildappar LADDA NER
DetaljAfterFocus
UtvecklareMotionOne
Minimalt operativsystemAndroid 5.1 och senare
Storlek17 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

BONUS: Andra appar för fotoredigering ~

Förutom Android har ApkVenue också olika rekommendationer för fotoredigering för PC och iPhone. Kolla in nedan, ja!

IPhone Photo Editing App

IPhone-användare vill definitivt ha en modern fotoredigerings-APK, eller hur? Egentligen är den applikation som ApkVenue nämnts ovan också tillgänglig i iOS-versionen.

Men det finns fortfarande många iPhone fotoredigeringsapp andra kan du prova, du vet! För att få en fullständig rekommendation kan du läsa artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Ansökan för att konvertera foton till videor

Vill du att de redigerade bilderna ska vara mer samtida? Om så är fallet måste du prova ett program som kombinerar foton till videor för PC och Android.

Men vad är de rekommenderade applikationerna? Kom igen, se rekommendationerna ett program som kan förvandla foton till videor i följande artikel, gäng!

VISA ARTIKLAR

Tecknad fotoredigeringsprogram

För att göra det mer unikt kan du också försöka redigera foton och göra dem till tecknade serier. Garanterad att vara unik och imponera på andra!

För er som vill veta någonting applikation för att förvandla dina foton till tecknade serier bäst på Android kan du se recensionerna i artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Applikationer som kan förändra foton så rörliga

Har du någonsin sett ett häftigt rörligt fotoalias alin cinemagraph på sociala medier? Fortsätt att undra hur man gör det, gäng?

Lätt, verkligen! Du behöver bara program som kan få dina foton att röra sig som du kan få i artikeln nedan. Senare, glöm inte att lägga till rätt musik, OK!

VISA ARTIKLAR

Anime Photo Changer Application

Inte mindre cool än fotoredigerings-APK för att vara en tecknad film, du kan också prova ett anime-fotoredigeringsprogram så att resultaten skiljer sig från de andra.

Vill du veta vad som helst applikation för att förvandla ditt foto till Anime? Kom igen, se hela recensionen i artikeln nedan, gäng!

VISA ARTIKLAR

Fotoansökan i rutnätform

Har du någonsin sett anslutna fotoinlägg på Instagram? Resultatet gör att IG-matningen ser coolare ut som celebgram IG, eller hur?

För dig som vill försöka skapa ett anslutet Instagram-flöde kan du använda det ett program som kan göra foton i form av ett rutnät som ApkVenue kommer att diskutera i artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Fotoredigeringsprogram på stationär / bärbar dator

Om du börjar bedriva din hobby som professionell fotoredigerare behöver du naturligtvis programvara för fotoredigering för datorer som har massor av fina funktioner.

Tja, för de av er som letar efter bästa gratis PC-fotoredigeringsprogram, kolla rekommendationerna i följande artikel, låt oss gå! Garanterad cool!

VISA ARTIKLAR

PC-videoredigeringsprogram

Sist men inte minst, du behöver också definitivt ett videoredigeringsprogram så att dina inlägg inte bara innehåller foton, gäng!

Men vadsomhelst PC-videoredigeringsprogram bäst för dig att använda? Kolla bara rekommendationerna för PC-videoredigeringsprogram i följande artikel!

VISA ARTIKLAR

Bästa fotofilter och effekter-appen

Generellt sett är ett av målen någon använder en fotoredigerings-APK att tillhandahålla ett fotofilter eller en effekt som gör att resultaten ser mer imponerande ut estetisk.

Särskilt i denna era av sociala medier. Att ladda upp intressanta och bra bilder är inte längre bara en hobby, utan obligatoriskt, särskilt om du strävar efter att bli en berömd kändis.

Tja, om listan som ApkVenue har tillhandahållit ovan speciellt för de av er som behöver en rekommendation för bästa fotoredigerings-APK, så är här en lista bästa fotofilter och effektapp.

1. FaceArt Selfi-kamera: Fotofilter och effekter

För det första är det bästa fotofiltret och effektapplikationen den här gången FaceArt Selfi-kamera: Fotofilter och effekter artificiell utvecklare Lyrebird Studio.

Denna applikation, som har laddats ner av mer än 50 miljoner användare i Play Store, erbjuder många intressanta funktioner relaterade till fotofilter och effekter.

Till exempel roliga klistermärken, roliga kameraeffekter, PIP-kameraeffekter och stödfunktioner för redigering av foton. För de av er som inte är nöjda med IG-berättelsefiltret kan denna fotoredigerare APK vara ett alternativ.

Ladda ner FaceArt Selfi Camera-applikationen: Fotofilter och effekter via länken nedan:

Lyrebird Studios foto- och bildappar LADDA NER
DetaljFaceArt Selfi-kamera: Fotofilter och effekter
UtvecklareLyrebird Studio
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner50.000.000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

2. QM CAMERA

Tja, för de av er som letar efter en modern fotoredigeringsapplikation med en mängd estetiska effekter och filter, QM CAMERA är en av de bästa rekommendationerna, gäng.

Du får mer än 40 professionellt designade filter, 100+ gradientfilter, 50+ ljusfilter, 3D-glitch-effekter och många andra.

Har du en talang för design? Du kan också skapa dina egna förinställda effekter och filter som passar din smak. Lämplig som stöd för din bästa kameratelefon!

Ladda ner applikationen QM CAMERA via länken nedan:

Appar Foto & Imaging Analog Film Foto & Fotoredigerare & Kamera LADDA NER
DetaljQM CAMERA
UtvecklareAnalog film Photo & Photo Editor & Camera
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 eller senare
Storlek19 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

3. Retro Cam: Redigera foton med Vintaj Camera

Du är en fotoeffektälskare årgång? I så fall ett fotofilter och effektapplikation Retro kamera kanske du kan installera den på din Android-mobiltelefon just nu.

Utrustad med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt ger Retro Cam massor av vintage fotoeffekter och filter som du kan försöka kombinera.

Inte bara filter eller fotoeffekter, du kan också använda fotoredigeringsfunktioner som en fotoredigerings-APK i allmänhet.

Ladda ner Retro Cam-applikationen via länken nedan:

Appar Photo & Imaging Selfie Photo Editor & Vintage Filter DOWNLOAD
DetaljRetro kamera
UtvecklareSelfie Photo Editor & Vintage Filters
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 eller senare
Storlek53 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)
PrisFri

4. Glitch Photo Editor

Har du sett eller till och med gjort dina egna TikTok-videor? Visst känner du till den glitcheffekt som så ofta finns på sociala medieplattformar nyligen?

Som namnet antyder, Glitch Photo Editor Detta är en fotoredigerings-APK som erbjuder en mängd olika effekter ett problem, VHS & Vaporwave, även retroalias årgång.

Du kan också ta bilder eller videor direkt från applikationen med önskade effekter för att göra det lättare utan att behöva redigera dem.

Ladda ner applikationen Glitch Photo Editor via länken nedan:

Foto- och bildappar Fillog Studio LADDA NER
DetaljGlitch Photo Editor
UtvecklareFillog Studio
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 eller senare
Storlek18 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)
PrisFri

5. Fotoredigerare, fotocollage, filter - PicPlus

Det bästa fotofiltret och effektapplikationen sist på listan den här gången, nämligen PicPlus gjord av utvecklaren IdeaLabs.

Som anges i applikationens namn erbjuder PicPlus tre huvudfunktioner, nämligen som den bästa fotoredigeringsapplikationen, collageapplikationen och även en fotofilterleverantör.

Med kompletta funktioner och ett användargränssnitt som är enkelt och enkelt att använda är det inte konstigt att PicPlus får en hög rating på 4,8 i Google Play Butik.

Ladda ner Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus-applikationen via länken nedan:

IdeaLabs foto- och bildappar. LADDA NER
DetaljFotoredigerare, fotocollage, filter - PicPlus
UtvecklareIdeaLabs.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 eller senare
Storlek40 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.8/5 (Google Play)
PrisFri

Det är det, gäng, lista bästa rekommendationer för fotoredigeringsprogram från Jaka. Varje applikation som ApkVenue diskuterar här har sina egna fördelar.

Det betyder att du bara behöver anpassa den till de behov som behövs för att få maximalt resultat.

Åh ja, det finns också en rad med några av de bästa applikationerna för filter och fotoeffekt för de av er som kanske vill ha coola, celebgram-stil foton.

Med de olika bästa fotoredigerings-APK-erna tidigare garanterar ApkVenue att dina redigerade bilder kommer att se mer fantastiska och annorlunda ut än vanligt!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found