7 sätt att ändra skrivning på wa för att vara unik och cool

Hur man ändrar skrivning i WA så att det är coolt och unikt är verkligen enkelt! Så här ändrar du WA-teckensnittet med och utan applikationen.

Du kan göra hur du ändrar skrivning i WA för att vara unik och cool själv. Du är säkert uttråkad av sådana typsnitt, eller hur?

Som en ansökan chatt det bästa och mest populära i världen idag, WhatsApp ständigt tillhandahålla innovationer för användarkomfort när du bär den

En av dem kan du ändra WA-teckensnittet så att det blir coolt och varierat, med eller utan ytterligare applikationer. Nyfiken? Kolla in hela recensionen nedan!

Hur man byter inlägg på WA (WhatsApp)

WhatsApp gör det förmodligen enkelt för sina användare, där du kan ha gratis konversationer, vare sig text, röst eller video, och utan annonser i den.

Förutom att kunna uttrycka sig igenom uttryckssymbol, olika coolaste WA-klistermärken, eller GIF, visar det sig att du också kan ändra bokstäverna i WA så att skärmen blir svalare och mer intressant.

Åh ja, du kan göra några av metoderna för att ändra skrivning i WA direkt i applikationen och också kräva ytterligare applikationer. För detaljer, se nedan, deh!

1. Ändra Font WA fet text

Fotokälla: Special

Först kan du ändra WA till fet stil eller Djärv vilket är synonymt med något som är fast och viktigt, gänget.

Om det verkligen finns en del av konversationen som behöver vara viktig kan du markera den med fet text.

För att göra det är allt du behöver göra att lägga till asterisk eller asterisk (*) framför och på baksidan av texten som du vill göra djärvt, ja!

2. Ändra Font WA kursiv text (kursiv)

Fotokälla: Special (WhatsApp tillhandahåller en inbyggd funktion för att kunna ändra WA-teckensnittet i flera stilar, gäng.)

För hur du ändrar teckensnittet i WA nästa kan du skriva på WhatsApp så kursiv eller Kursiv. Vanligtvis används denna skrivstil för att beteckna främmande språktermer.

Precis som tidigare, för att ändra kursiv på WhatsApp behöver du bara lägga till understryka eller understryka (_) på framsidan och baksidan av texten.

3. Ändra Font WA genomträngande text

Fotokälla: Special

Om du vill agera som en föreläsare som håller på att revidera en avhandling kan du också lägga till skrift genomskinlig text eller Genomträngning på WhatsApp-chatten som du skickade.

För att göra en genomgång i WA är allt du behöver göra att lägga till det tecken tilde (~) på framsidan och baksidan av texten på WhatsApp-chatten som du skickar.

Innan du skickar ett meddelande och trycker på knappen Skicka visas automatiskt förhandsvisning om texten har ändrats till en genomskinlig stil, vet du.

Hur man ändrar Font WA Mer ...

4. Ändra WA-teckensnitt med FixedSys

Fotokälla: Special

Uttråkad och villig chatt på WhatsApp användningstyp teckensnitt annorlunda? Tja, även utan ytterligare applikationer kan du göra detta genom att använda en skrivstil FixedSys, gäng.

FixedSys i sig är en skrivstil som du kommer att stöta på när du använder Notepad-applikationen. Font Du kan också hitta det på Windows OS, du vet.

Att förändra teckensnitt WA blir FixedSys, du behöver bara lägga till kursiva citattecken (`) tre gånger på framsidan och baksidan av inläggen som du skickar.

Även om du inte hittar kursiva citattecken på tangentbord som standard kan du också använda programmet tangentbord tredje part gillar SwiftKey och andra.

5. Ändra Font WA Omvänd text

Fotokälla: Special

Vilja arbetssätt dina vänner i WA genom att skriva svåra att läsa? Du kan ändra teckensnitt WA med omvänd text som ApkVenue kommer att granska vid denna tidpunkt.

För att ersätta denna omvända text behöver du en ytterligare applikation som kallas Upp och ner (Vänd text) stegen kan du göra enligt följande.

  1. Ladda ner Ansökan Upp och ner (Vänd text) senast på följande länk för Android-mobilanvändare.

  2. Skriv texten i kolumnen högst upp.

  3. För att vända texten behöver du bara trycka på Flip tills resultaten visas i den nedre kolumnen.

  4. Kopiera och klistra in text i kolumnen längst ner genom att trycka på Kopiera och skicka den vidare chatt WhatsApp.

6. Ändra Font WA Cool och unik text

Fotokälla: Special (Förutom att chatta kan du också använda den här metoden för hur du ändrar teckensnitt på WhatsApp Story, du vet.)

Förutom standardteckensnitt och FixedSys för WhatsApp som ApkVenue granskade ovan, kan du också lägga till WA: s unika skrift andra med ytterligare applikationer, vet du.

Här använder ApkVenue ett program som heter Fancy text (för chatt) som innehåller en samling unika WA-skrifter som du kan använda efter eget hjärta. Hur gör?

  1. Ladda ner Den senaste applikationen Fancy Text (For Chat) som du kan använda för Android-telefoner.

  2. Fyll i texten i kolumnen Ange text här och olika alternativ visas automatiskt teckensnitt unik WA som kan användas.

  3. Välj en och kopiera den till chatt WhatsApp för att skicka det till en WhatsApp-vän eller grupp.

7. Ändra Font WA för hela utsikten

Fotokälla: Special

Vill du ändra helheten visa WhatsApp med teckensnitt unik, men vill inte ses i andras WA?

Du kan också byta ut hela teckensnitt WA beväpnad med en ansökan teckensnitt Den bästa Android du kan få gratis.

Att förändra teckensnitt Även Android kan du direkt alias utan att behöva åtkomst rot som kan göras på en Samsung-mobiltelefon.

Men i flera typer smartphone, du behöver också åtkomst rot, du vet. För de av er som är nyfikna har ApkVenue också granskat det hur man byter ut teckensnitt på en Android-telefon här här!

VISA ARTIKLAR

Det är en samling sätt att förändra teckensnitt WA eller WhatsApp som du kan göra direkt eller beväpnad med ytterligare applikationer, gäng.

På det här sättet kan du naturligtvis göra WhatsApp-chattar mer intressanta och attraktiva. Lycka till och förhoppningsvis användbart!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Street Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found