hur man gör iron man jarvis-stil på din Android-smartphone

Hur känns det om du har en personlig assistent som JARVIS? ApkVenue kommer att ge tips för att göra din Android ännu coolare med JARVIS!

JARVIS är en personlig serveringsassistent Tony Stark på film Iron Man. JARVIS är inte mänskligt utan snarare AI eller Artificiell intelligens som kommer att utföra Iron Mans order. Hur känns det om du har en personlig assistent som JARVIS? Låt oss testa det! Eftersom Jaka kommer att ge tips för att göra JARVIS med IRON MAN-stil på din Android-smartphone

  • Hur du får din dator att hälsa på dig vid start
  • Till sist! Cortana digitala assistent kommer till Android och iOS
  • 100 + röstkommandon du MÅSTE känna på Google Nu

Om Jaka tidigare hade gett det tips för att göra JARVIS på en datorden här gången blir din Android ännu coolare med JARVIS.

Installera en personlig assistent som JARVIS på din Android

Även om det faktiskt redan är tillgängligt på Android Googla nu, men det finns fortfarande många begränsningar. Du kan använda andra alternativ för personlig assistent som ApkVenue tillhandahåller nedan.

1. Jarvis - Min personliga assistent

Denna applikation är en personlig assistent som svarar på dina kommandon. Som namnet antyder kommer denna applikation att fungera som JARVIS i Iron Man-filmen. Han svarar på ditt kommando och visar den information du behöver. Häftigt, eller hur?

Produktivitetsappar ItsMyLab NEDLADDNING

Genom att installera Jarvis kommer du att kunna ge order till Jarvis med röstkommandon som Iron Man. Du kan spela musik, låta Jarvis kolla vädret, be om vägen, öppna appar och mer. Du behöver inte bry dig om att använda manuella applikationer längre! Bara du måste prata med Jarvis på engelska.

Inte bara kör kommandon, Jarvis kommer också att ge den information du behöver. Liksom meddelanden när batteriet är fullt, det finns inkommande SMS, det finns samtal och andra. För att inte glömma, du kan också prata med Jarvis. Han kan svara på alla frågor du ställer, om han inte kan svara på det kommer han att lära sig det direkt.

Vad som är ännu coolare, Jarvis kan användas på Android Wear-enhet som du har. Häftigt, eller hur? Kom igen och prova det Jarvis - Min personliga assistent på din Android!

2. Zandra - Make Your Jarvis

Nästan samma som Jarvis, Zandra är också en personlig assistent som kommer att betjäna dina beställningar när du använder Android. Man kan säga att Zandra är den kvinnliga versionen av Jarvis, så den passar för er som är pojkar.

Appar Produktivitet idag är framtida NEDLADDNING

Åh ja, inte bara svara på vanliga kommandon, du kan lära Zandra att svara på mer än 40 av dina speciella kommandon! Och du kan träna Zandra på andra språk, inte bara engelska. Du kan be Zandra att spela musik, öppna applikationer, öppna vissa webbsidor, ringa samt många andra kommandon.

Så hur, väljer du Jarvis eller Zandra? Jaka föredrar personligen att använda Zandra, eftersom ApkVenue kan ge specifika kommandon utan att behöva öppna ett annat program och byta vy.

Har du andra alternativ för personlig assistent som du brukar använda? Dela det med Jaka i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found