hur gratis videosamtal på Android utan internet och kredit

Även om det är kul, kostar det faktiskt mycket att ringa videosamtal. Tyst! Här ger ApkVenue tips om hur man ringer gratis videosamtal på Android utan internet och kredit.

Att ringa videosamtal eller videosamtal är nu det mest populära sättet att kommunicera eftersom du kan träffas ansikte mot ansikte med till och med avlägsna människor. Tyvärr är videosamtal dyrare än de chatt eller röstsamtal.

Men oroa dig inte! För dig som alltid tänker två gånger på videosamtal, den här gången ger ApkVenue dig tips hur hur man ringer gratis videosamtal på Android utan internet och kredit.

  • 6 sätt att undvika cyberbrott vid videosamtal
  • Gammal FaceTime, Google Duo-applikation för videosamtal officiellt tillgänglig i Indonesien!
  • Sofistikerad! Nu kan du fortfarande svara på chattar på WhatsApp även om du har videosamtal

Hur man gör gratis videosamtal på Android utan internet och kredit

För att kunna göra detta behöver du hjälp av en applikation som kallas P2P videosamtal. Du kan få det gratis i Play Store eller enklare, klicka bara på en knapp ladda ner i applikationen som ApkVenue tillhandahåller nedan.

Produktivitetsappar LADDA NER

Om så är fallet, fortsätt bara för de av er som vill videosamtal på Android utan att behöva vara rädd för att din kredit och kvot tar slut, följ de exakta stegen från ApkVenue nedan:

  • Installera P2P Video Call-applikationen på din smartphone eller Android-enhet.
  • När programmet är installerat öppnar du programmet. Ge först applikationen tillstånd att spela in ljud och bilder på din Android-smartphone.
  • P2P-videosamtalsprogrammet söker sedan automatiskt efter närmaste Android-enhet. Villkoret är att Android-vänner eller släktingar som du vill kontakta via videosamtal också måste ha denna applikation. Ett annat krav är att dina två smartphones eller Android-enheter och din vän måste vara i samma nätverk.
VISA ARTIKLAR
  • Efter att din väns enhet har upptäckts kan du omedelbart ringa ett videosamtal genom att trycka på "VIDEOSAMTAL"det är i den röda rutan i bilden nedan.
  • Applikationen ringer sedan. TARAA !! Du och dina vänner är redan anslutna via ett videosamtal och kan bryta in så mycket du vill utan rädsla för att få slut på kvot eller kredit.

Det här är tips från ApkVenue för dig som vill göra det videosamtal på Android gratis. Hur? Videosamtal behöver inte vara dyra, eller hur? Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found