10 bästa sportspel för Android 2019 | 100% gratis!

En lista med rekommendationer för de bästa sportspelen för Android 2019 som du kan ladda ner och spela gratis. Komplett med recensioner och speltrailers.

Gillar du sport? Har du provat sportspel än?

Om du är någon som gillar sport måste du också spela spelet ibland, killar. Spel med sportteman tar vanligtvis världsberömda turneringar som NBA, NFL, UFC, och andra.

Du kan också spela en karaktär som är en professionell sportstjärna, men du måste välja ett spel som verkligen kännetecknar den ursprungliga sporten.

ApkVenue har gett rekommendationer för de 10 bästa sportspelen för Android 2019 som du kan ladda ner och spela gratis online och offline. Är du nyfiken på spelet? Kom igen, se hela listan!

10 bästa Android-sportspel 2019

De bästa Android-sportspelen som ApkVenue listar nedan spelas som proffs med samma matchregler som originalmatcherna.

Du kan ladda ner spelet nedan via den tillhandahållna applikationen eller via Google Play Butik. Låt oss komma in i spellistan!

Apps Downloader & Internet Google Inc. LADDA NER

1. PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER

Det första bästa Android-sportspelet är PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER som precis anlände i början av 2019. De av er som gillar att spela fotbollsmatcher måste installera eller uppdatera det här spelet eftersom det kommer att förändras spelare och deras spelfunktioner.

PES 2019 är ett Android-online-sportspel med fotbollstema som stöds av UNREAL ENGINE 4, som producerar den bästa grafiken i sin klass. Du kan spela ensam eller med dina vänner och använda lokala matcher.

Om du känner dig tillräckligt bra på att spela spelet kan du också utmana andra spelare runt om i världen med online-matchningar. Visa dina spelkunskaper och besegra alla dina fiender!

DetaljInformation
Android minimum4.0.3 och upp
Betyg3+
Filstorlek18 MB

2. EA SPORTS UFC

Nästa är EA SPORTS UFC, ett kampsportspel som du kan spela gratis på Android. Precis som i originalversionen av sporten kommer du att slåss i ringen med domaren i tjänst.

Du kan välja mellan mer än 70 fighters med olika styrkor och förmågor. Detta spel har också fantastisk grafik som kan klättra i ögat.

Kom igen, ladda ner spelet gratis nedan och bli en vinnare!

Sportspel LADDA NER
DetaljInformation
Android minimum2.3.3 och upp
Betyg16+
Filstorlek37 MB

3. NBA LIVE mobil basket

Gillar du att spela basket eller följa NBA?

Om så är fallet måste du spela NBA LIVE mobil basket killar. Du kan välja bland många kända basketlag och spela många professionella basketspelare från Joel Embiid till Allen Iverson.

Precis som basketmatcher i allmänhet kommer du att spela mot motståndarlaget. Du kan också spela med dina vänner online eller delta i olika online-evenemang.

Grafiken som erbjuds av de bästa sportspelen är riktigt rivaliserande spelkonsoler som Playstation. Tror du inte på det? ladda ner spelet direkt nedan.

Electronic Arts Inc Sportspel LADDA NER
DetaljInformation
Android minimum4.0 och upp
Betyg3+
Filstorlek84 MB

4. Badminton League

Nästa är Badminton League, ett badminton-sportspel som du kan spela på Android gratis. Detta spel spelas bara i enstaka läge, där du bara spelar 1 mot 1 med din motståndare eller vän.

Du kan också spela i turneringsläge för att få massor av priser och medaljer. Du kan skapa din egen karaktär och du kan träna den för att få bättre färdigheter. Bra!

Ladda ner Badminton League-applikationen här.

DetaljInformation
Android minimum4.0.3 och upp
Betyg3+
Filstorlek40 MB

5. Madden NFL Overdrive-fotboll

Madden NFL Overdrive-fotboll är ett online-sportspel för Android med temat professionell fotboll som har en rolig och utmanande spelstil. Du kan välja mellan över 32 av dina NFL-favoritlag att spela med.

Spelreglerna kommer att vara desamma som professionell fotboll, vars spänning är att du kan träna ditt lag att bli bäst så att det kan bli lättare mot fienden.

Du kan också spela PVP med dina vänner via multiplayer i realtid online. Låt oss ladda ner det bästa sportspelet för Android, Madden NFL Overdrive Football här.

DetaljInformation
Android minimum4.4 och upp
Betyg3+
Filstorlekvarierar

6. FishingStrike

Därefter är det bästa sportspelet Android 2019 för fisket, FishingStrike. Du får en upplevelse som är lika spännande som att fiska i naturen som om det är riktigt.

Med bra grafiskt stöd och riktiga fiskefunktioner får du att känna att du fiskar på riktigt! Du kan också köpa olika typer av fiskespön som har olika styrkor för att bli starkare och större fisk.

Du kan också lagra din fisksamling i ett akvarium som kan kombineras med AR- och VR-teknik. Ladda ner spelet gratis här.

DetaljInformation
Android minimum4.0.3 och upp
Betyg3+
Filstorlek35 MB

7. BASEBALL 9

Älskar du att spela baseboll?

Om så är fallet måste du prova spelet BASEBALL 9 de här killarna. Du kommer att känna spänningen att spela ett offline basebollsportspel med unik, rolig tecknad stilgrafik.

Du kan känna det snabba spelet och behöver koncentration för att vinna. Du kan skapa din egen karaktär och rekrytera så många potentiella karaktärer som möjligt.

Förbättra ditt lags förmågor och vinn varje match, killar! Ladda ner BASEBALL 9-spelet här.

DetaljInformation
Android minimum4.0 och upp
Betyg3+
Filstorlek95 MB

8. Flip Skater

Nästa är Flip Skater, ett skateboard-sportspel som är fullt av roligt. Du kan göra olika typer av skateboardtrick som näsgrepp, raket airs, fram tills frontsidan sänds.

Du kan också välja din karaktär och göra den så cool som möjligt, samt ett skateboard som du kan ändra och uppgradera så bra du kan.

Ladda ner Flip Skater-appen här.

DetaljInformation
Android minimum4.4 och upp
Betyg3+
Filstorlek86 MB

9. Ice Rage: Hockey

Ice Rage: Hockey Detta är det bästa sportspelet för Android med temat ishokey eller hokey ice. Du kan spela detta spel offline eller online, ensam eller tillsammans.

Detta spel har en multiplayer-funktion med en enhet som låter dig spela båda på en enhet. Det finns tre spellägen som du kan delta i, Turnering, Snabbmatch och Deathmatch.

Du kan också välja många unika karaktärer med olika unika förmågor. Kom igen, ladda ner Ice Rage: Hockey här.

DetaljInformation
Android minimum4.0.3 och upp
Betyg3+
Filstorlek44 MB

10. Bike Unchained 2

Slutligen är det bästa sportspelet för Android som tillämpar professionella cykelsporter från röd tjur, Bike Unchained 2. Du kan spela detta online-sportspel i multiplayer med andra spelare runt om i världen.

Du kan utföra många cykelfärdigheter och tricks som påverkar matchens poäng. Grafiken som erbjuds är så bra att du kan ta bilder i spelet.

Inte bara det, du kan också spela med dina vänner online med dina vänner genom tävlingar. Kom igen, ladda ner Bike Unchained 2-spelet här.

DetaljInformation
Android minimum6.0 och upp
Betyg3+
Filstorlek44 MB

Det är de 10 bästa sportspelen för Android 2019 som du kan ladda ner och spela gratis. Spela inte bara spelet, killar, du måste också träna för din kropps hälsa.

Bland spelen på listan, vilken är din favorit? Skriv din åsikt i kommentarfältet, vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Sport spel eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found