7 applikationer för att skapa de bästa broschyrerna på Android

Behöver du skapa en broschyr för snabb reklam? Inget behov av att gå till utskrift! Prova bara applikationsrekommendationerna för att göra de bästa broschyrerna här.

Behöver du en ansökan för att göra en broschyr som är praktisk och har ett stort urval av mallar? ApkVenue har samlat in applikationsrekommendationer för att göra de bästa online-broschyrerna på HP som du kan använda gratis i den här artikeln.

Nu Android-smartphone fungerar inte bara som ett kommunikationsmedel och underhållning, långt ifrån blir Android: s roll större i människolivet.

Tillagt med stödja olika applikationer vilket gör att du enkelt kan utföra olika jobb eller andra funktioner. Så det är naturligt att nu rollen som smartphones nästan matchar datorns roll.

I Play Butik ensam finns det tusentals och till och med miljoner applikationer som kan användas för att göra aktiviteter mer produktiva. Från och med online shoppingapplikationer, online-lärande, onlinekurser, att skapa broschyrer, affischer, banners och så vidare.

Därför, med bara en Android-smartphone och kreativitet, kan du göra olika saker, kanske till och med starta en karriär med bara en Android-smartphone.

Särskild ansökan om broschyrframställning, tillgängliga flera design- eller fotoredigeringsprogram som Photoshop på en dator. I den kan du enkelt skapa broschyrer från enkla till komplexa, beroende på din kreativitet och förmåga inom designfältet. Tja, här är 7 applikationer för att skapa de bästa broschyrer som du kan använda.

1. Canva

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Den första applikationen som är mest rekommenderad för att göra broschyrer är Canva, här kan du uttrycka all din kreativitet när det gäller att skapa broschyrer, affischer, visitkort, inbjudningar och mycket mer.

Du behöver inte oroa dig för dig som inte har färdigheter inom designområdet, eftersom det finns olika funktioner som gör det väldigt enkelt för dig att skapa intressanta konstverk.

Stöds av tiotusentals mallar, bilder, teckensnitt och attraktiva teman, denna applikation rekommenderas starkt för att göra broschyrer och så vidare

DetaljCanva: Grafisk design, Videocollage, Logo Maker
UtvecklareCanva
Minimalt operativsystemAndroid 5.0+
Storlek28 MB
Foto och bild Ladda ner appar

2. Poster Maker

Fotokälla: Källa: GooglePlay

För dig som inte bryr dig om att utforma broschyrer av alla slag kan du använda den här applikationen för att skapa coola broschyrer. Eftersom applikationen gör denna broschyr tillgänglig i en mängd färdiga mönster av broschyrer, affischer, broschyrer och många fler.

Du behöver bara ändra några saker som ord, teckensnitt och så vidare enligt dina önskemål och behov. Det finns också olika teman, teckensnitt, klistermärken och mallar som du kan använda för att försköna din broschyr.

Den här applikationen har laddats ner hundratusentals gånger och får ofta de senaste uppdateringarna, så det finns alltid nya unika mallar för olika ändamål.

DetaljPoster Maker, Flyer Designer, Adsidesign
UtvecklareFoto coola appar
Minimalt operativsystemAndroid 4.2+
Storlek36 MB
Foto och bild Ladda ner appar

3. Logo Maker

** Fotokälla: Källa: GooglePlay

Känd som en applikation för logotillverkare, det visar sig att du också kan använda den här applikationen för att skapa broschyrer.

Endast genom att anpassa teman, klistermärken, teckensnitt och mallar kan du skapa broschyrer med attraktiva resultat. Metoden är ganska enkel eftersom det redan finns många exempel på mönster från professionell designer som du kan prova.

Så bara beväpnad med lite kreativitet kan du skapa en attraktiv broschyr. Kom igen, installera applikationen för att göra denna broschyr!

DetaljLogo Maker - Gratis grafisk design och logotypmallar
UtvecklareInnehåll Arcade Apps
Minimalt operativsystemAndroid 5.0+
Storlek45 MB
Fotoappar och bildinnehåll Arkadappar LADDA NER

4. Poster Maker

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Den här applikationen är perfekt för dig som vill skapa banners, broschyrer, affischer, annonser och många fler utan att behöva bry dig om alla typer av mönster.

Eftersom det finns olika val av verktyg som du kan använda för att göra broschyrer mer attraktiva. Du kan också direkt annonsera broschyrer, affischer och så vidare från applikationen genom att ladda upp dem till sociala medier.

Kan också anpassa bakgrund med ditt eget foto så att broschyren ser mer original ut.

DetaljPoster Maker, Flyer Maker, Banner, Ads, Post Maker
UtvecklareFotostudio & bildredigeringslabb
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek13 MB
Foto och bild Ladda ner appar

5. Skaparplattor

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Ansökan heter Skaparplattor detta är en av de bästa applikationerna för broschyrtillverkning som du kan använda.

Speciellt för de av er som vill skapa broschyrer, affischer, plakat, visitkort och andra med intressanta teman finns det olika klistermärken, teckensnitt och användarupplevelse vilket är mycket varierande.

Denna applikation är också en av de mest populära designapplikationerna eftersom den hittills har laddats ner mer än en miljon gånger.

DetaljSkaparkort, meddelanden, designer-reklamsidor
UtvecklareFoto coola appar
Minimalt operativsystemAndroid 4.2+
Storlek36 MB

Ladda ner Creator Planner här!

6. SuperBanner

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Inte bara för att skapa banners, du kan också använda den här applikationen för att skapa affischer, broschyrer och liknande.

Precis som andra applikationer som har nämnts, SuperBanner Den har också olika funktioner som gör det enkelt för dig att designa broschyrer, som bakgrunder, mallar, teman och stöd för teckensnittsval som du kan utforska.

En av fördelarna med denna applikation framför de andra är kunna göra reklamfilmer eller video gratulationer för en födelsedag med stöd för coola animationer.

DetaljSuperBanner
UtvecklareMoonlighting Apps Spanien
Minimalt operativsystemAndroid 4.2+
Storlek36 MB

Ladda ner SuperBanner här!

7. Adobe Photoshop Express

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Adobe Photoshop levereras med en mobilversion som inte skiljer sig mycket från skrivbordsversionen, det är bara att det finns några exklusiva funktioner som inte presenteras i mobilversionen.

Förutom att kunna användas för att redigera foton, Adobe Photoshop Express Du kan också använda den här mobila versionen för att skapa broschyrer, affischer och liknande. Funktionerna i den är också mycket olika, vilket gör det enkelt för dig att enkelt skapa broschyrer och andra intressanta konstverk.

Sammanfattningsvis kan du använda den mobila versionen av Adobe Photoshop för olika saker och är inte mindre intressant än skrivbordsversionen. Försök omedelbart med applikationen för att göra denna broschyr!

DetaljAdobe Photoshop Express
UtvecklareAdobe
Minimalt operativsystemAndroid 5.0+
StorlekVarierar efter enhet
Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

Det är 7 ansökningar för att göra broschyrer som du kan använda på Android. Med bara en Android-smartphone och kreativitet kan du enkelt producera broschyrer, affischer, visitkort, logotyper och så vidare.

Läs artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Michelle Cornelia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found